Funguje to?

Príspevok v téme: Funguje to?
neskusenaeste

Chceme sa milovat s priatelom ale on aj ja to chceme bez ochrany teda kondomu lebo on chce citit mna vnutri a ja jeho. A antiku neberiem a nechcem brat. Nehcem ani ziadne telieska a pesare, naplaste a pod. Chcem cisty sex telo na telo, precitit jeden druheho v sebe, nechceme ani prerusovanu suloz. Chcem sa milovat s nim dokonca avychutnat si jeden druheho v objati.
Ak budem mat cirka 20 den cyklu v case suloze tak by som uz v podstate otehotniet nemala ci myslite ze je tam rizoko?
Viem kedy mam vlhke dni, vtedy zo mna tecie ten sekret a je to v podstate asi ovulacia ze? Takze budem mat uz po nej a vlhke dni nebudu tak by som otehotniet nemala vsak?
Rada si precitam vase nazory a skusenosti.
Prosim nech sa zbytocne nevyjadruju ludia ktori mi tu chcu davat nejake krestanske nazory na predmanzelsky zivot a podobne. Chcem rozumne rady a nazory, vecnu diskusiu
Dakujem

wtf

tak snad so svojim muzom mas zabezpecene byvanie a stabilnu pracu, v takom pripade mozte sexovat naplno, a neprekvapi vas tehotenstvo, a bude z vas stastna rodinka...
ked ste materiale zabezpecení a nebudete vychovavat decko v detskej izbe a vyciciavat z penazi na handry, plienky rodicov..tak sexujte bez ochrany

Zuzulik8

Tato metoda nie je velmi spolahliva tak ju pouzivajte len vtedy ked si pripravena kocikovat. Spermie v tele zeny mozu zit aj par dni takze mozes mat sex ked nebudes mat ovulaciu a za par dni na to ju dostanes a otehotnies. Ked odmietas uplne akukolvek antikoncepciu tak vlastne ziadnu moznost nemate.

neskusenaeste

Ako mozem otehotniet v ine nez plodne dni?
Aku ochranu by ste mi potom odporucali bez toho aby som nemala v sebe chemiu?

pozri_EugenJonas

Plodné dni sú u každej ženy individuálne. Je možné, že si plodná aj v iné dni než v strede cyklu. Poznám ľudí, čo otehotneli v čase tesne okolo menštruácie, takže odporúčam súložiť len s človekom, s ktorým si pripravená otehotnieť (aj on s tebou) alebo s ochranou.