Ako mám zabudnúť na osobou, ktorú mám rád a záleží mi na nej? Bolo by to oveľa ľahšie, keby som danú osobu nevidel každý deň..
Ako zabudnúť na osobu
Ja mam iný názor, pokúsiť sa môže každý človek má v sebe nejaké čaro možno ju záujme, nikdy nevieš.
dobre už dobre robíš len sa pekne vzdelávaj a robíš niečo prospešné. Lebo poviem Ti život je ťažký a bez vzdelania je to o ničom.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
A preco sa teda s nou stretavas? Ved sa teda nestretavaj, vyhybaj sa ak ti to pomoze!
Nie vyskúšaj nič zlé sa nemôže stať. Ale treba byť vyrovnaný bud uspejes alebo nie.
to ta prejde, na tvojom mieste by som sa zacala zameriavat na ine veci
Tak vyskúšaj jej ty prejaviť svoju priazeň.
Chodím na strednú školu a tam ju vidím každý deň, keďže sme spolužiaci. Nemôžem sa proste pozerať na to, ako je okolo nej stále jeden spolužiak, stále sa jej chytá a tak.. Preto by som na to, že ju mám rád úplne zabudol..
dobre už a ty ešte študuješ? Ak áno tak Ti v dobrom závidím, potom asi robíš prospešnu činnosť. Vždy sa mi páčili vzdelaní ľudia, oni také iné tematiky preberajú. Aspoň si myslím, nič také prízemné.