Ako zabudnúť na osobu

Medea7

Majka nedá sa ich zbaviť, jednoducho vycítia že je to slabší tvor, tak sa na ňom asi cvičia. To hovorím hypoteticky možno to tak je možno nie.

Medea7

Však to chceš byť milá, slušná, ohladuplna a zrazu ryp dvojzmyselna poznamocka. Ja sa čudujem že ich to baví. Neviem mojim zmyslom života je do nikoho sa nestarám okrem ľudí ktorí ma žiadajú o pomoc.

Majka66666

Najlepsie je nikoho si k sebe nepustit a potom sa zabuda lahko.Skoda len , ze niektori ludia sa vam budu do zivota vtierat, aj ked nemate zaujem.Skor by som chcela vediet ako sa ich zbavovat.

Medea7

To znamená ze sa bránis, ale zároveň možno aj niečoho bojíš. Ja som to tak trochu tiež vzdala, jednoducho nie som ochotná sa pozerať na to co si ľudia medzi sebou robia. Nie som na to zvedavá. Je to otupne, ale snívam o tom ze raz sa dostanem do lepšieho Sveta. Kde bude hudba, knihy, nikto sa do nikoho starať, nebude, žiadna nenávisť a boje.

Medea7

dobre už a ty si tak psychicky silný alebo vieš vycítiť kto ťa využíva a kto to s tebou myslí úprimne? Ako áno bezcitnost v tomto Svete asi hra prvú ligu, podľa môjho poznania. Možno niekto ma iný názor.

Medea7

Mne ublížila jedna žena začala ma súdiť a posudzovať a absolútne nevedela čo ja ja v hlave riešim. A teraz mi každý hovorí ze jej mam odpustiť. No keby to bolo také jednoduché, tiež neviem zabudnúť. 1

Medea7

Ale si nenapísal že čo od tej osoby očakávas? Ma Ti prejaviť to co prejavujes Ty jej? Alebo prečo chceš na ňu zabudnúť? Ranila Ta? Není ľahké zabudnúť. Mňa keď chytí hnev že sa mi nedarí tak mne sa v hlave začnú točiť všetky osoby, ktoré mi ublížili. A tiež chcem zabudnúť, vymazať ich, ale nehresim len sa pýtam prečo práve ja som musela stretnúť túto osobu.