Ako zabudnúť na osobu

Gratulant

Je ťažké zabudnúť.

Ako zabudnúť na osobu, prečo na niekoho zabudnúť?

Ako je možné niekoho spoznať a potom naňho chcieť zabudnúť?

V istom smere asi osoba 1 prekonala istú myslou neprekonatelnu hranicu osoby 2 a tým sa jej zhnusila osoba 1.

Zabudnúť trvá - vynasob si výšku osoby a priemerný čas suloze = v hodinách čas za ktory zabudneš.

Priklad výška 160cm x 30 minút = 4 800 minút 80 hodín.

Medea7

Nemal by si byt sam, mal by si podľa mňa byť vždy s niekym a preberať nejakú tému. Lebo podľa mňa akonáhle je človek sám začne mať hlbave myslenie a začne sa vracať do minulosti a spomínať na osoby. Vždy byť niečím zamestnany. Ľahko sa to píše ale je to ťažké.

SofiaElla

dobreuz, nie každý sa chce tváriť ako bezcitný robot, ktorý má naprogramované metódy, ako, čo, kedy, a aj tak nič o emóciách a vzťahoch nevie. Ľudia emócie majú, zamilovávajú sa, dávajú sa dokopy, aj sa rozchádzajú - možno aj preto, aby si svoje nedostatky uvedomili - ale opäť sa s niekym schádzajú. Takto to funguje napriek tvojim kritikám a napriek tomu, či sa ti to páči alebo nie.

SofiaElla

Prečo by mal človek zabúdať na osobu, na ktorej mu záleží? Keď mi na niekom záleží, chcem byť s ním v kontakte, či už ide o priateľa, exfrajera, rodinného príslušníka. Neviem, či si nemal na mysli, ako ťa má prestať bolieť, že už s niekym nie si. Treba sa s tým zmieriť - s dôvodmi, pre ktoré to skončilo. Keď vzťah skončil, tak to malo svoje dôvody, inak by ten vzťah neskončil, to je dôležité, aby si si to uvedomil. Dopriať si čas a odstup od tej osoby na ten kritický čas, kým ju znova nebudeš brať len ako kamarátku - kľudne jej to aj povedať. Nie je na tom nič zlé, že človek je po rozchode v rôznych náladách, ale treba si hľadať najmä cestu k sebe, aby sme si mohli nájsť potom cestu k ďalšiemu partnerovi, s ktorým to snáď vyjde. Lebo každý koniec má niekde ďalší začiatok.

baguetta

je to tazke ked tu osobu musis stretavat denno denne. zabudnut alebo prestat na nu mysliet nieje jednoduche. vid moj priklad, prerusila som kontakty, spolocnych znamych, zamerne som sa vyhybala miestam, kde by mohol byt, odisla som zit do inej krajiny. A cuduj sa svete neprejde den aby som nanho nemyslela. su to uz takmer styri roky, jednoducho to nejde, ale velmi si prajem, aby som zabudla a zacala konecne aj zit...

Som_zena

Najprv sa dobre presvedc, ci ta aj ona nema rada. Niektore lasky sa zo srdca vymazat nedaju.
Kde ju vidis kazdy den?