Chlapi nenicte zenam zivoty

Príspevok v téme: Chlapi nenicte zenam zivoty
EmilyW

Laskavo sa odpracte z dosahu zien hlavne ti zakomplexovani,co mate potrebu sa povysovat,prikazovat,mlatit,lutovat sa a myslieť stale len na seba.Mozno su aj niekde normálni,ale zatial som na nich nenatrafila ani v rodine ani nikde inde.preto ak su aj inde takéto chore typy spracte sa a zite radsej sami a nenicte zenam zivoty.radsej sa chodte liecit.vdaka.uz som sa vyliala.

Sofa

Medea ty sa uz zobud. Nie je ani mudra, ani inteligentna. Je falosna. Posahane to ma ten kto zaklada jednu temu za druhou, huli brka, lusknutim prsta mu prepne a zacne urazat. Je tak povysenecky az si mysli ze zakomplexovanci su blbi a slepi.

Medea7

Sofia Ella on tým dáva najavo ze by to asi chcel. Niekedy ľudia sú zlí a hnevlivi lebo niečo chcú a nemôžu to mat. Niekedy sa urážka mi nad niekym ventiluju a dáva im to pocit akí sú silní pravdepodobne.

Medea7

Dik Kalgan dobre si to napísal, sú proste veci, ktoré sú pre moje vnimanie nepochopiteľné. Ja ľudí nesudim, lenže vyberám si s kým sa dám do reči a od koho odstúpim.

SofiaElla

Ak chlap nadáva na všetky ženy a o všetkých tvrdí, že sú zlatokopky, pritom napíše, že nikdy žiadnu nemal, že to číta na fórach, tak, mi, pre Boha, nehovor, že nevieš, koľká bije. A ak si skutočne žena, tak toto ťa neuráža? Nad tým rozmýšľaj a nie nad slovami. Zamysli nad tým, čo má taký chlap v hlave pošahané, keď takto rozmýšľa a ešte sa tak pravidelne o ženách vyjadruje.

Kalgan1

Medea7: ludia si navzajom robia ovela horsie veci, bohuzial... Bud rada, ze aspon ty taka nie si, i ked vsetci mame na vsetko nejaky nazor, i ked nemame dostatok informacii. Nas mozog proste tak funguje, ze ho irituje informacna neistota a vsetky vnemy si dava to kauzalneho príbehu. Preto napr. vidime povedome tvary v oblakoch a preto si aj vytvarame nazor na niekoho z ciastkovych informacii, lebo z evolucneho hladiska: co nepoznas, ta moze zozrat.

Medea7

Sofia Ella si múdra, inteligentná atd. To chcú byť všetci a mat vo všetkom jasno. Lenze ľudia si takto medzi sebou nadávajú a mne sa to nepáči. Ako môžem niekoho takto hodnotiť keď neviem z akých pomerov pochádza?