Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Robím dobre ?

Príspevok v téme: Robím dobre ?
Tutanchamon_xD

Veľa ľudí ma tu pozná a vedia, ako som sa sťažoval ešte pred dvoma rokmi na tomto fórume pod nickom ''Matusisko'' (nepamätám si ho presne) . Viete, ako som vypisoval, že nemám kamarátov a nemám s kým chodiť na výlety, dovolenky, letné prechádzky a nemám si s kým zavolať či popísať.

Písal som, ako nás opustil otec a že som zažil na strednej aj menšiu psychickú šikanu, kde moje sebavedomie kleslo k bode mrazu. Písal som, že tento problém som dávno hodil za chrbát a je zo mňa nový človek, ktorému znova stúplo sebavedomie na samí vrchol, a že som to dosiahol úplne sám.

Viete, ako som sa sťažoval, že si neviem nájsť frajerku a že som stále človek bez akýchkoľvek skúsenosti, čo sa týka vzťahu a sexu. Ďalej som písal, že som nikdy nemal kamarátku, ktorá by mi povedala, že je rada, že má spoznala a že celkovo vzťahy aj v rodine nemáme vôbec pozitívne.

Ďalej som písal, že nerobím nič iné, len chodím do roboty a z roboty domov, kde trávim zvyšok môjho voľného času. Ďalej som písal, že som mal vždy šťastie na chlapský kolektív, takže som si ani v robote nemal ako nájsť frajerku.

Ide o to, že všetky tie potreby, ktoré som tak od života vyžadoval a ktoré ma stiesňovali každý deň na duši, zrazu nepotrebujem. Už od cca mojich 24 rokov nechcem a ani si nesnažím hľadať frajerku, či nových kamarátov do života. Už vôbec netúžim zažiť prvý sex s nejakou ženou a už vôbec netúžim niekam chodiť.

Zrazu moje pocity a vášne ochladli v mojom vnútri. Neviem si predstaviť, že by som žil s niekym vo vzťahu, či sa stretával s niekym novým, kto by prišiel do môjho života. Dokonca už len predstava mi nie je príjemná na všetky tieto veci. Je dobre, že som si na to zvykol tak, že už nevyhľadávam to, čo mi niekedy tak veľmi chýbalo ? Je dobre, že som ostal chladným ? Skôr si predstavujem, že budem žiť len pre seba samého a nebudem riešiť veci okolo, ako sú vzťahy, sex a ľudí okolo mňa.

Vik_torka

podľa môjho názoru to vôbec nie je dobrý prístup! takto ak budeš ďalej pokračovať, tak budeš nonstop sám!

Gyhg

Pišete blbosti...ak je raz niekto podvedome nastaveny na samotu tak sám aj ostane...proste aj tie potencionalne možnosti sa od neho odrazia...všetko je energia ... A kto nehľadá ani nič nechce tak jasné že ani nič nemože od života čakať..život si tvoríme svojimi pocitmi myšlienkami a činmi...takže logicky ak si niekto mysli že bude sam je tak nastaveny tak sám aj ostane...podvedomie tvorí náš život

petroneta

v tomto veku je normálne si priateľku hľadať a v podstate by bol Tvoj život v pohode, keby si chodil dosť medzi ľudí, a stretával sa aj s dievčatami. Teda priateľku by si si hľadať mal, lebo si dosť inteligentný nato, aby si si zaslúžil aj rozmnožiť inteligenčný potenciál sveta a nenechať to na opálenejšiu a menej vzdelávateľnú časť ľudstva. Toľko si hádam svetu dlžný. Viem, že dobreuz sa teraz do mňa obuje, že ľudstvo je aj tak premnožené, ale tu ide o genetickú kvalitu. V skratke: priateľku si hľadaj, ale nebuď zúfalý a buď v pohode, aj keby si nenašiel.

Tutti

Aby si mohol ist tam, kam ta srdce taha, musis sa najprv zbavit svojich strachov-stratis svoju lasku, bude ta ovladat etc.

Tutanchamon_xD

Ďakujem za komentáre a za kladné hlasy. Taktiež si myslím, že je to takto najlepšie. Netreba nič zbytočne siliť. ako niektorí ľudia, čo zakladajú témy o tom, ako nikoho nemajú a veľmi by chceli, pretože nechcú ostať sami. Načo zbytočne tlačiť na pílu a za každú cenu si niekoho hľadať ? To je zbytočné.

Brezina

Tiez si myslim, ze je dobre, ze si to prijal tak, ako to je a nechas to na osud. Lepsie ako niektori tu, ktori vyplakavaju, ze ich nikto nechce alebo zasa druha skupinka, ktora je tak extremne stastna, ze nikoho nema, ze sa musi montovat do kazdej vztahovej temy a presviedcat o tom inych, ktorych to nezaujima.
Vyrovnanost je zaklad a ak si vyrovnany, niet co riesit.

ehm

Ak to tak momentálne cítiš a vyhovuje ti to, tak zostaň nateraz sám, venuj sa sebe. Je to absolútne v poriadku. Musíš robiť to, čo ty cítiš a čo ťa robí šťastným, nie sa riadiť nejakými spoločenskými očakávaniami. Ale počítaj s tým, že je stále možné, že o nejakých 5 rokov budeš zase všetko vnímať úplne inak a budeš túžiť po spoločnosti a opätovné vzťahy s ľuďmi sa ti potom možno budú nadväzovať už o niečo ťažšie.

radoslavka

podla mna to je dobre, ze si to prijal a neriesis to.. pretoze teraz ta to moze stretnut samo a bude to v ten spravny cas, cim viac nieco tlacime a hrotime tak to pred nami uteka, ale ked prestaqneme nahanat nieco co nevieme chytit, chyti si nas to samo :)