Chýbajú mi bozky a objatia

Slobodnedievca

No uvidíme, snažím sa chodiť medzi ludi, a tak uvidíme, snáď spoznám nejakeho dobrého chlapca, ktorý ma bude mať rád. Ďakujem za rady.

Majka66666

Dobreuz Len obdivujem ze vies zit sam a taky clovek prave keby vytvoril vztah tak by to bolo lepsie ako ked tu pisu ludia ze,,,citim samotu, chcem surne vztah, neviem zit sam,,,,atd.S takym clovekom sa dat dokopy , co to prinesie? Nemozete ho slobodne nechat, lebo zacne plakat, vycitat Vam, pripadne sa zlozi.Ano su ludia ktori sa daju dokopy lebo jeden druheho potrebuje ale pride obdobie kriza a nemusia to ustat.Rozvody, hadky...Treba sa asi preto ucit zit sam.A pre ludi co tu pisu ze aki sme nestastni bez vztahov tak zrejme oni nedokazu zit sami.:)))

Medea7

Nemyslím hlúposti každý rieši ten svoj problém a svoju túžbu. Ale keď máš koníčky a záľuby tak to je potom iné.

Medea7

Myslíš? Vieš niekedy sa nám dejú veci pred ktorými sa neubranime. Si mladý a poviem Ti ze každých 7 rokov sa nám mení pohľad na život a životné situácie. Aj ja som introvert ka a najradšej sama. Ale ja som v tom živote zažila aj pekne veci, vďaka Bohu. Teraz si pripadám že ľudia riešia hlúposti, ľuďmi, ako nič mi nerobia ale som frustrovana. Mne najlepšie robí samota. Ale uvidíš zmeníš sa.