Ahojte. Je tu tiež nejaká baba, ktorá to má tak isto ako ja? Strašne mi chýbajú bozky a objatia a aby ma mal niekto rád, ale po sexe vôbec netúžim.
Mám 18 rokov.
Chýbajú mi bozky a objatia
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Tak prepáč ale podľa tvojich príspevkov mi pripadás taky dosť znaly.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
No tak si iný. Ale ona je mladé dievča a chce to poznať. A vieš ako to chodí medzi mladými o com všetkom sa bavia a co poznávaju. Vzťah je dobra vec ma to svoje plusy aj mínusu lebo človek nikdy nevie ako to život zariadi. Tak máš asi iné priority v živote ktoré Ta bavia a napĺňajú.
dobre už a ako by to tu vyzeralo keby ľudia nemali medzi sebou lásku a cit? Však ja kebyže spím s mužom bez lásky tak ja by som mu dala otázku dobre si sa so mnou pohral? A tým pádom by to vyzeralo tak ze samu seba si nevážim.
Slobodné dievča, samozrejme, že netúžiš po sexe, ved ani nevieš, čo to je a ešte to nie je v tebe prebudené. Ono sa to prebúdza ľúbostným vzťahom, bozkmi a objatiami. Takže sa tým nezapodievaj, si úplne normálna. Stretávaj sa s ľuďmi, v triede sa kamaráť aj s chlapcami, aby si sa zlepšila v komunikácii s nimi a nadobudla správne základy na vzťah, keď príde.
Dobreuz viem, že dristy, ako mám ťa rád sú Ti fuk, ale ja Ťa mám fakt rada. :)
Tutanchamun, nie vždy súhlasím na 100 % s Tvojím názormi, ale mám rada tú časť Tvojho Tvojho ja, ktorú som cez Tvoje príspevky na fóre spoznala. Obitraja s dobreuz aj s naivným ste pre mna hodnotní ľudia.
A toto je ta chyba, ze rozmyslas, ze nechces nikomu naletiet. To ste cele vy baby. Ved ked sa chlap vyspi so zenou, tak obaja zaziju to iste, vidia sa nahy, spajaju sa intimnymi organmi. Chlap sa moze citit tiez tak, ze naletel zene. Kolko zien sa pretvaruje, ked chce ziskat chlapa, je uplne ina ako ked sa s nou ozeni. Na tomto fore je o tom kopa popisana, ako sa zeny hnusne zmenia. Preco si zeny myslia, ze chlap to neciti tak, ze jej naletel? Prilis moc riesis a rozmyslas, dala si si blok, mas strachy, nedopadnes dobre, ak nezacnes brat zivot easy.
Ak chces s niekym dlhodoby vztah, tak to nie je len o sexe. Ked ta s tym druhym nespaja hlbsie puto, tak si chlap alebo zena najde milenca/ku a vztah mozes tak akurat zahodit do kosa. Su ludia, ktori hladaju vo vztahu aj hlbsie veci ako sex. Sex je sucastou vztahu, nie stredobod, alfa a omega. Ale kazdy sme ini, kazdy hlada nieco ine. Niekto by chcel len j***t, j***t, j***t. Niekto chce viac. Nie je na tom nic smiesne ani divne. Sto ludi, sto chuti.
Sebavedomia mám tak akurát, ale nechcem nikomu naletieť :(