Zle vyžarovanie??

Príspevok v téme: Zle vyžarovanie??
Frianka

Ahojte..potrebovala by som poradiť v oblasti vzťahov. Mam 18 rokov a rada by som už mala taky ten vážnejší vzťah.
Veď aj vzťahy patria k puberte aj keby sa mal skončit...Do spoločnosti som chodila od 15 dost často či na diskotéky koncerty ale zatiaľ sa mi nepodarilo spoznať nijakeho chlapca ktorý by somnou chcel chodiť... Myslím že nesom škaredá starám sa o seba proste bežná baba...Vcom môže byť chyba? Myslíte že mam odpudive elektromagnetické pole?mám zle vyžarovanie? Inak si to neviem vysvetliť lebo správam sa normálne aj vyzerám v pohode veľa ludi mi to povedalo... Usmievam sa som pozitivna..Vcom môže byť problém že som nemala chlapca? Vždy to bolo tak že buď to nebolo obojstranné z jeho strany alebo mojej...Len jednostranne...nechcem sa utápať v myšlienkach že ostanem navždy sama ako mnohí...čo mam robiť?( Prosím nepiste mi že to pride samo nečakane a podobne) toto počuť nepotrebujem

Bohatier

Frianka, jednoznacne to bude elektromagnetickym polom!? :)) Ono nemusi byt ani odpodive (skor nepreniknutelno kompatibilno s okolim) to moze sposobovat mozno aj silnejsi zdroj energie alebo nevhodne prostredie pre majitela tohto pola v ktorom sa momentalne pohybuje. :)) (rovanko rovnake pritahuje!??) Ale pozor! Lebo energii zadarmo neodola nik!?). :)) A to negativno negativne z mysle moze zasahovat okolie do vzdialnosti "km" od zdroja (takze ista opatrnost neni zla!?). :)

WeWeWe

Frianka:

Ak by si to myslela vazne, tak tu nechas aspon e-mail. Osamelych chlapov je tu dost, urcite sa ozvu a problem je vyrieseny. Typujem ze je to vymyslena tema pre pobavenie.

Kalgan1

suhlas, netreba to silit, len preto, ze clovek podlieha chvilkovemu zufalstvu. Je vela muzov a zien, co druhych od zaciatku do konca len vyuzivaju, lebo vidia slabosti toho druheho. Treba mat holt zdrave sebavedomie, chladnu hlavu a nemat nudny zivot

Kalgan1

dobreuz:. Nie je predsa nic zle na tom, chciet byt sam. Sto ludi, sto chuti. Zi si tak, ako ti to vyhovuje a robi stastnym. Treba vsak brat ohlad aj na ludi, ktori su sami, ale chceli by niekoho mat.