Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozpustenie hlienov v dutinách

petroneta

prípravok Mucosolvan sa zameriava na obmedzenie tvorby hlienu. Je voľne dostupný v lekárňach, len na rozdiel od ostatných prípravkov, ktoré sú na zriedenie, či lepšie vykašliavanie hlienov je tento zameraný na to, aby sa hlien prestal tvoriť. O pokus to stojí.

no_ok

Aby som aj ja trochu vstúpil do debaty, tak... Nad homemade sirupom z cibule pouvažujem. Akupunktúru skúšať nebudem, na takéto šarlatánske metódy ja moc nie som. K tomu mlieku - o zahlieňovaní ním som počul, či je to real alebo nie som neriešil a ani nebudem. Každopádne, nakoľko som konzumoval veľa mliečnych výrobkov (každý večer 250g tvarohu) a k tomu mám intoleranciu na laktózu, vyskúšal som sa od mlieka s nádejou dištancovať ešte viac ako doposiaľ... Nejakú zmenu som ale nepocítil.
Budem teda asi musieť zájsť k doktorovi.

Studie

sem, studie tam, niekedy staci zdravy sedliacky rozum, rady nasich starych materi a nie opierat sa o studie - a americke uz vobec nie. Tym nechcem spochybnovat Tvoje 9- rocne studium. Kdeze. Ja mam zasa svoje studie - vychovane dve deti a na cibulovy sirup nedam dopustit. Na kozom mlieku zase vyrastol synovec - momentalne chlapisko ako hora a to v detstve pani doktorka "chcela" z neho urobit alergika, trpel castymi kaslami a zahlienenim. Neviem ci tym kozim mliekom, ale prestalo to. Osobne som svojim detom mlieko ked boli chore nedavala. Inak ano.

Bubliii

Ak tou "laickou babou" myslis mna, tak to si vyprosujem. Mam za sebou 9 rokov studia na to, aby som vedela posudit, co sa tam v tych studiach pise.
Mysli si, si chces. Mas na to pravo. Rovnako ako ja mam pravo sem tie linky dat, ak som presvedcena o ich spravnosti.

Bubliii

A vraj koncim..
Neviem, co teraz myslis prekyslenim? Nedas linku? Oni asi myslia prekyslenie zaludka, ci co, ved to je ine ako svalovka.

Bubliii

Ale to tiez nie je pravda, co pises, nahmatkovo som vybrala par citacii a su tam aj taliani, velka britania, Nori a ine. Americke studie sa spominaju najcastejsie preto lebo USA je neskutocne velka krajina s mnozstvom spickovym vedeckych pracovisk a jednoznacne dominuje vo vyskume a produkcii clankov, tak sa aj casto cituje.. a zas nie kazdy, kto publikuje v americkom casopise, musi byt nutne American. No a spajat vyzivu krajiny s vedou.. vies, za vyzivu si hadam okrem malych deti a nevladnych starcekov zodpoveda kazdy sam, za to ti vedci ozaj nemozu, ze ludia kaslu na vyskumy a natlacia sa hamburgerom. To ako by si povedal ze napriek tomu, ze tu na SR mame vyskum tykajuci sa rakoviny hrubeho creva (teda dufam, ze mame), tak aj napriek tomu nou Slovaci trpia ako jednym z najcastejsich typov. My mozeme dat odporucanie, ale ked na to niekto kasle, tak to uz je na jeho zodpovednosti ci nevedomosti.
No ale to som mimo temy. Len som sa chytila toho honu na americkych vedcov.
Kozie mlieko je jednozacne zdrave, a urcite to ho odporucam. A chutovo.. asi kazdy podla svojich referencii. Mne chutilo prve dva dni, potom uz nie. Ale su ludia, co si ho nevedia vynachvalit.
Koncim, nech to tu uz nespamujem.