Ahojte, už ma tak 3/4 roka trápia hlieny v krku a v nose. Neviem sa ich poriadne zbaviť, stále prichádzajú znova. Vedel by mi prosím niekto poradiť, ako by som sa ich mal zbaviť? Je to strašne nepríjemné a rozhodol som sa, že s tým už začnem niečo robiť.
Rozpustenie hlienov v dutinách
Zartujes, akych x rokov? Prave mytus o zahlienovani tu koloval v spolocnosti a odradzal ludi od pitia mlieka. Mlieko, ak ho beries z dobreho zdroja a nerobi ti zdravotne problemy, je zdrave. A ak si myslis, ze si z neho zahlieneny, preco ho potom pijes? Vapnik vies doplnit aj inak..
Je smutne, ze ludia radsej veria kadejakych teoriam o zahlienovani, parazitoch, MMS a podobne. V linkoch mas seriozne vedecke studie a ak ta ani to nepresvedci, tak sa nemame o com bavit, bohuzial.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Len na doplnenie, mytus o zahlienovani mliekom bol uz davno vyvrateny.
Linky: invivomagazin.sk
dennikn.sk
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
chod s tym k doktorovi, mlieko a mliecne vyrobky vynechaj
@dobreuz - to vyzera, ze sa ti pan vyhraza ublizenim na zdravi. Nebolo by dobre to nahlasit adminom? :-)
dobreuz-nuž tu ti pomôže iba akupunktúra!!!!!
liečiť dutiny s pľúcami-akupunktúra