zistujem, ze uz ovela menej citam knihy, stale trcim na nete, horsie sa mi na knihy alebo aj dlhsie clanky sustredi. radsej klikam na blbosti, citam somariny a postupne sa mi uz nechce nic zmysluplnejsie. neviete co mi je alebo aj vy to tak mate? dakujem
malo citam
alebo takto
www.etsy.com
plan citania sa da spravit aj kreativne
www.etsy.com
Bohatier - myslim, že ano, možno sú to len domnienky, nebudem tu písať akú /pointu/ - ctím si tvoje súkromie a anonymitu. A želám ti, aby si raz prišiel k tomu, čo hľadáš...a o čom hovoríš...:) Veď je to celkom jednoduché...
Hej dorka, môžeš sa inšpirovať
sdgzilina.sk
Rodinné znamená, čítanie s rodinou a osobné svoje osobné. Tak ty si môžeš dať dvakrát do dňa osobné, alebo raz do dňa alebo môžeš si urobiť týždenný plán čítania a nie denný.
zadorka, ja ano, ide to rychlejsie, inak citas aj dva roky jednu knihu, s planom aj tri, styri do mesiaca
..plan citania?..o tom som teda este nepocula..
knihakniha, urob si plán čítania a snaž sa ho splniť. =)
bez energie: jednoznacne demon suhlasu
Ahoj Knihakniha :)
Neboj, nič ti nie je. Iba žijeme vo veľmi pohodlnej dobe. Všetko si naklikáš. Naozaj takmer všetko. Komunikácia, nákupy, hovadiny. čas na nete je niečo, na čo sa veľmi ľahko a rýchlo zvyká.
Je ale výborné, že si si to sám uvedomil... že klikáš na blbosti a nechce sa ti nič zmysluplné. Mnoho ľudí si to neuvedomuje. Net je naozaj požierač času. Ak si si to uvedomil a štve ťa to, tak s tým niečo urob. Čekuj si čas za počítačom. alebo ... Aj internet sa dá použiť na niečo zmysluplné. Skús to nájsť. A ak si myslíš, že by si mal čítať viac, lebo ťa to bavilo .. tak sa k tomu vráť a čítaj.
Uviedol si problém, ale ty jediný s tým môžeš niečo spraviť. Sebadisciplína. Strašne oceňujem, že si si to takto uvedomil! držím palce
Internet je "hrobarom" citania. Ano, toci ekonomiku, ale to je tak vsetko. A ze internet umoznuje pristup k informaciam? Tak to je uplna blbost. Nic, co na internete chcem najst, rozumej: solidne poznatky - tak to na internete nenajdem!!!!Dokonca mam problem dostat sa k informaciam garantovanym ustavou...!!!
Internet priamo prispieva k vytvaraniu priepasti medzi bohatymi a chudobnymi..Kto tomu neveri, ten je blazon. Ludia sa hrnu do zahuby.