malo citam

Neznama_n

Bohatier - myslim, že ano, možno sú to len domnienky, nebudem tu písať akú /pointu/ - ctím si tvoje súkromie a anonymitu. A želám ti, aby si raz prišiel k tomu, čo hľadáš...a o čom hovoríš...:) Veď je to celkom jednoduché...

Zuzka8

Hej dorka, môžeš sa inšpirovať
sdgzilina.sk

Rodinné znamená, čítanie s rodinou a osobné svoje osobné. Tak ty si môžeš dať dvakrát do dňa osobné, alebo raz do dňa alebo môžeš si urobiť týždenný plán čítania a nie denný.

Teli

Ahoj Knihakniha :)
Neboj, nič ti nie je. Iba žijeme vo veľmi pohodlnej dobe. Všetko si naklikáš. Naozaj takmer všetko. Komunikácia, nákupy, hovadiny. čas na nete je niečo, na čo sa veľmi ľahko a rýchlo zvyká.

Je ale výborné, že si si to sám uvedomil... že klikáš na blbosti a nechce sa ti nič zmysluplné. Mnoho ľudí si to neuvedomuje. Net je naozaj požierač času. Ak si si to uvedomil a štve ťa to, tak s tým niečo urob. Čekuj si čas za počítačom. alebo ... Aj internet sa dá použiť na niečo zmysluplné. Skús to nájsť. A ak si myslíš, že by si mal čítať viac, lebo ťa to bavilo .. tak sa k tomu vráť a čítaj.

Uviedol si problém, ale ty jediný s tým môžeš niečo spraviť. Sebadisciplína. Strašne oceňujem, že si si to takto uvedomil! držím palce

ZeVrajCitanie

Internet je "hrobarom" citania. Ano, toci ekonomiku, ale to je tak vsetko. A ze internet umoznuje pristup k informaciam? Tak to je uplna blbost. Nic, co na internete chcem najst, rozumej: solidne poznatky - tak to na internete nenajdem!!!!Dokonca mam problem dostat sa k informaciam garantovanym ustavou...!!!
Internet priamo prispieva k vytvaraniu priepasti medzi bohatymi a chudobnymi..Kto tomu neveri, ten je blazon. Ludia sa hrnu do zahuby.