Priateľ je strašný posera

Príspevok v téme: Priateľ je strašný posera
Kristinka7

Ahojte ľudia. Mám problém s priateľom, ale najprv to obšírnejšie opíšem. Sme spolu dva roky. Bývame spolu v jeho byte. Dlhšie nemal prácu, tak som všetky účty platila ja. Všetko v domácnosti zariaďujem ja, on nevie nič poriadne urobiť. Keď mu prikážem, že nech utrie prach, tak to len tak prejde a urobí polovičnú robotu. Keď sme išli k jeho rodičom, namiesto predstavenia sa sa s nimi pol hodinu objímal a ja som tam stála ako taký stĺp. Potom ma predstavil. Potom mi povedal, že mi ukáže dom a ja som mu povedala, že to ako myslíš tie tri izby? Od tej chvíle so mnou prehodili len zdvorilostné frázy, vôbec som sa tam nebavila. Nudila som sa. Pri obede sa s nimi ani nerozprával. To bol asi najtichší obed v mojom živote. Potom keď sme večer išli domov, tak na mňa zaútočil, že prečo som mala také poznámky a ja, že aké? Veď úprimnosť sa už dnes nenosí? To mám držať hubu, keď sa mi niečo nepáči? Povedala som mu, že aj keď mi obed až tak nechutil, zo zdvorilosti som ho zjedla. Vtedy vyskočil ako čertík z krabičky a zmizol z bytu tresknutím dverí. Zostala som sama 2 dni. Všetko som musela robiť sama. Keď sa vrátil, tak som mu vynadala, že ako si to predstavuje. Takto sa nedá žiť. On sa mi ospravedlnil a zase bolo všetko v poriadku. Ale mu to trvalo. Chlapi... Ale čoskoro zase začali problémy. Keď sme išli na výlet, tak sa nám pokazilo auto. Museli sme zastať na krajnici. Povedala som mu, že už dávno tento črep mal predať, lebo sa raz pokazí a presne teraz sa to stalo. Je to len jeho chyba, lebo ma nepočúva. Ale on svoje auto aj napriek tomu miluje. Ani odťahovku nebol schopný zavolať, stále sa robil, že opravuje motor. Nakoniec som odťahovku zavolala ja. A potom doma mal ešte tú drzosť vyskočiť na mňa a mňa obviňovať z toho celého. Určite aj za koniec sveta budem môcť ja. Ako z neho môžem spraviť normálneho človeka? Ja mám 29 a on 28 rokov. Ale niekedy mi pripadá, ako keby mal 15.

Tutanchamon_xD

Myslím, že zakladateľka témy čakala, že budeme všetci ponižovať jej priateľa, aký to je "posera" a ju budeme vychvaľovať do nebies. Radšej sa ani neozvala, keď videla aká vlna komentárov padla na jej triko. Nuž ona je jedna z tých ľudí, čo sa vidí v tom najlepšom svetle, no opak je pravdou.

Traalaalaa

Zastanem sa toho "poseru". Pomôž mu nájsť slušnú prácu, nie fabriku. To ho postaví na nohy finančne aj psychicky.

Zuzulik8

Tak ak chce ist do toho kurzu za jej peniaze ma pravo mu to ona zakazat resp. mu to nezaplatit. V tom vztahu zda sa nosis nohavice ty. Cely ten vztah mi ale pride naruseny, vy dvaja sa k sebe vobec nehodite, mali by ste ist od seba a prestat sa tyrat.

Xyzzzxyz

Mna by celkom zaujimalo,ze co musi brani najst si pracu dva roky,ale na nejaky kruzok,kdeze minie peniaze chodit chce.Ved ak aj by to bola nizsie platena praca alebo by ho velmi nebavila docasne by nieco mohol mat,alebo brigadu.Pokial teda nema nieco zdravotne...

Kristinka7

Ja ho mám rada, veď je to moje zlatíčko. Čo nás drží pohromade? Veď predsa láska :) Ale sere ma dosť čo sa týka tých vecí, ktoré som opísala. Mne pripadá ako rozmazaný on. Keby som sa nestarala o jeho byt, tak to tam vyzerá ako v chlieve. Mali by ste vidieť keď som tam vkročila prvý krát, ako to tam vyzeralo. Ja som tomu bytu vdýchla nové svetlo. A nikto ma za to nepochválil. Všetko musím robiť sama, jemu je to fuk. Preto sa často hádame. Ale hádame sa aj pre iné veci. Napríklad včera mi začal hovoriť o tom, že sa prihlásil do kurzu a budú tam samé ženy. A na čo mi to hovoril? Len, aby ma nahneval. Do žiadneho takého kurzu ho nepustím. Ešte aby tam flirtoval s nejakou ženou? A mne to povie len tak mimochodom ! To si akože ako predstavuje? Nemá prácu a bude míňať moje ťažko zarobené peniaze na to, aby sa naučil niečo, čo nikdy v živote nebude potrebovať a v spoločnosti samých žien. Takto ma už dávno nenasral.

marge1987

Mne to pride celkom realne, niektori su proste taky a to nie len muzi. Ked je raz niekto motak tak motakom aj bude. Nezmeni sa a asi to nema velku perspektivu do buducna.