zle rady z internetu

Funeral director

Nikdy. Este aj tie recepty na varenie/pecenie sa mi ako na potvoru podaria na prvy raz k relativnej spokojnosti.

Rady moc nepouzivam a radsej si poskodim sposobom o ktorom som este nepocul.

Srdenko18

Ako už bolo spomenuté, treba používať aj vlastný rozum a intuíciu, a nebrať všetko doslovne, čo sa popíše na internete. K tým receptom, keď idem variť nejaký recept čo som ešte nikdy nerobila, na nete si ich vyhľadam niekoľko, pozriem aké ingrediencie do toho idú, kto čo do toho dáva, a tak si recept prispôsobím podľa seba, nakoniec tam dodám veci podľa svojej chuti. Čo sa týka ostatných rád, veľakrát ma zachránili, napríklad také maličkosti, čo na rozliate červené víno na svetlej blúzke, čo na mravce, čo na nachladenie, ako rýchlo zaspať, alebo prečo mám v byte toľko malých mušiek (preliate kvetináče), čo a akú starostlivosť potrebuje konkrétna rastlina, ako odopchat odpad keď nemám poruke sifo, atď... O niektorých radách som v živote nepočula, tak je fajn, keď sa to dá takto cez internet zdieľať. Ale skúsiť a vybrať si musí človek sám :)

veronika234

videotipy na akné. Roztlčený cesnak. Áno, rana prestala mokvať, ale ostal tam veľký červený fľak a hojil sa aj 4-5 dní.

irga85

najhoršie sú podľa mňa tie domáce vychytávky, to je zväčša jedna veľká katastrofa, pri ktorej sa človek len natrápi a nakoniec aj tak z toho nič nie je

slobodnemaciatko

Najlepsie je nevarit podla receptov, ale carovat v kuchyni. Pridat do kazdeho receptu kus seba.

A co sa tyka rad z internetu...treba pouzivat vlastny rozum. Neskusat vsetko, co sa ponuka, ale jednoducho si z toho vybrat to, co povazujem za rozumne a dobre.
Ako tu uz niekto spominal, u jedneho pomoze, u ineho moze uskodit. Ziadna rada nie je zarucene pre vsetkych, lebo jednoducho ludia nie su rovnaki.

Angelika3

Problém je v tom, že človek ktorý nemá problém, nebude hľadať radu na internete :-) a tým pádom ani nenatrafí na niekoho kto pomoc potrebuje a komu by vedel on dobre poradiť.

Osobne žasnem nad niektorými grckami, ktoré navarili a dokonca detailne nafotili ženy a potom zavesili na mimibazar, či niektorú inú stránku o varení. O čo neuveriteľnejšie, ešte si tieto svoje výtvory vychvaľujú medzi sebou do nebies a zahŕňajú doslova záplavou infantilných smajlíkov, či čo je to vlastne. A to niektoré jedlá sú už podľa popisu buď úplne o ničom, alebo fakt nie dobré.

V dnešnej dobe je samozrejme jednoduchšie, že si môžeme na internete nájsť kopec receptov aj s návodmi či dokonca videami a nemusíme sa spoliehať len na dobré rady našich starých mám, ale predsa, ak chcete nájsť niečo naozaj chutné, či ozaj účinný typ, treba aj tak prácne hľadať kvalitné recepty.

ahjaj

mne na internete neraz poradili a väčšinou to boli rady, ktoré pomohli. Napr. som mala zápal nervu, ktorý ma trochu vyradil z prevádzky. Do práce som síce chodila, ale inak voľnočasové pohybové aktivity žiadne, veď pohybovo som ani to nezvládala, čo som musela a riešila za pomoci iných ľudí.
Z internetu mi poradili zmenu výživy a zázvorový čaj. No netuším, či mi to pomohlo, ale zázvorový čaj som vtedy pila prvýkrát a obľúbila som si ho. :-) Poradili mi pozerať filmy, dostala som tipy, ktoré. Pozrela som si s manželom aj deťmi. A tiež mi poradili konkrétne knihy, ktoré som prečítala. Tým sa mi akosi aj zlepšila nálada, ktorá pri chronickej bolesti nebýva vždy nad nulou a aj som sa vnútorne obohatila.

Bubliii

No vyborne :D inak ja si uz dlhsie vsimam, ze raz za cas sa tu proste vzdy vynori nejaky exot. Pred par rokmi tu tiez bol jeden pouzivatel, ktory si stale mlel svoje a absolutne sa s nim nedalo o nicom diskutovat, len o jeho svete uzavretom v bubline (ale co viem tak nebol krestan, inak by som ho vazne podozrievala, ze sa vratil ako Tomas :D). Potom niekde zmizol. Mozno sem aj stale chodieva, len neprispieva. Tak som len zvedava, kto pride po Tomasovi...

Radicko

Dam vam vsetkym 2 dobre rady:
1. Porad si sam!
2. Nikdy nedaj na radu inych!
Funguje to na 100%, mam to odskusane velakrat.