Urcite sa vam stalo, ze ste si nasli radu alebo vam nejaky virtualny pakonik nieco poradil. A vy ste si tym poskodili. Podme si napisat, ktore internetove rady nefunguju.
zle rady z internetu
keby sa niekto dokázal radiť Tomášovými radami, dopadol by dobre. Problém je len to, že Tomáš ich jednak nevie adekvátne podávať, a na druhej strane je občas tak príšerne vedľa jak tá jedľa.
Ale vsak samozrejme ze nepomoze.. ale tak kto chce kam, pomozme mu tam - mozno aj niekto vyskusal.. ja som len rada, ze Tomas sem uz nespamuje do kazdej temy, jednak to bolo ako pokazeny verklik a jednak sa to tu uz cele zacinalo menit na RKC forum. Co tema, to biblia a bolo jedno, o com autor zacal povodne.
Bubliii tak ale radiť sa radami Tomáša12345 dopadnúť dobre nemôže, to je asi jasné väčšine tohto fóra. Je mi ho aj ľúto popravde, že žije len vo svojej bubline a je odtrhnutý od reality :(
No to je zas tema toto.. nema to vyznam a vies preco? Lebo skusenosti su neprenosne a cisto subjektivne. Teraz pouzivatel X napise, ze mu poskodilo to a to, a chyti sa toho pouzivatel Y, ktoremu to naopak pomohlo. Kazdy bude bojovat len za svoju pravdu a vysledok nulovy.
Mne nikto nepoškodil, ale každý, kto by sa radil radami Tomáša12345 tak by asi nedopadol dobre.