poradit s Pokecom

Príspevok v téme: poradit s Pokecom
listocek

Ahojte, citim sa dost blbo, rozhodla som sa, ze skusim zoznamku, poznam len Pokec, uz som sa tam zaregistrovala, ale absolutne nechapem, co mam dalej robit. Chcela by som tam napisat o sebe nejake zakladne info, fotku radsej nie a nech mi niekto napise. Ale kam to napisat, nikde nevidim taku moznost. Dakujem za navigaciu.

slobodnemaciatko

Podla jednej mudrej rady sa ma partner hladat na mieste, kde ti nebude vadit, ze bude chodit aj po vasom zoznameni. Miesto je dolezite.

SPT

Som stary uchyl :P muheeeebeeeaaa :P
Pokec bol zle miesto na zoznamenie? Toto je tisic krat horsie :P
Nevadi, ze mam schizu? Vyrazky na penise? Nosim pancusky svojej mami? Doma zenu, ktora nechce sulozit? Nutkave myslienky niekomu ublizit?
Bude nam spolu krasne :P Budes spominat na tie krasne casy, kym si chlapa nezazila.

listocek

mne blbe spravy az tak neprekazali, kedze som dostala len malo sprav, asi 15, z toho ziadne fotky udov, len take ze posli mi foto v lodickach, potom take chabe len ahoj, co hladas a pod. ale z profilovych fotiek ma neoslovil nikto, takze ano, nebudem tam zotrvavat. ale aspon som skusila.

ModraObloha

listocek, tak napíš tam niečo o sebe do profilu, aký typ ľudí sa ti páči, proste koho vlastne hľadáš a naopak niečo o sebe aby si ľudia aj o tebe mohli spraviť obraz.. možno by si mohla zvážiť profilovku ale len súkromne a ak by ta niekto zaujal tak mu dať heslo od albumu.. týmto si zvýšiš šance že ti napíše niekto rozumný a bude sa k tebe aj viac hodiť aj keď eliminovať sa blbé správy nedá.. to není len na pokeci.. pokec máš aspoň voľnu platformu.. sú také kde od teba vycicajú peniaze za registraciu či premium účet a nič z toho