Ahojte,
Mam novu znamost muza, kt.mal predo mnou vela zien,a nejak som si nedala pozor,bola som pripita a nevadilo mi,ze sme nepouzilo kondom,neviem, ci jeho byvale boli zdrave.a bojim sa pripadne hiv partner vyzera byt zdravy,ale o minulpsti nehovori,to je totalne tabu,a bojim sa,co ked mi nieco zavliekol.
Tal maznali sme sa a spravila som mu oral bez toho,aby sa mi vystriekal do pusy, hned som sa umyla, potom sa mi penisom obsmietal okolo vaginy,vstupil na zac.asi pol centimetra,necitila som,zs by bol morky,mozno nejaka kvapka predejka.tekutiny bola,al enie som si ista a tiez to iste s analnym otvorom,obsmieyal sa a na zac.vstupil asi pol centimetra, mohol mi nieco zaniest?ani raz do mna nevyvrcholil,ale mimo...dakujdm za info, prosim iba ludi,co sa v tom vyznaju..nika
Da sa takto dostat hiv abo ina pohl.choroba?
Nechapem aky mas problem mu navrhnut ze ti zalezi na zdravi a chcwmes aby siel na testy? Zalezi ti predsa na tvojom zdravi ci nie? Bojis sa ho alebo co? Ved spolu chodite a je normlane ze sa rozpravate aj na tieto temy. Alebo je to nejaky zasobanec a ty sa bojis ze stratis majetneho frajera tak mu tolerujes vsetko? Aj keby chcel aby si mu lizala anal tak by si slepo suhlasila?
Ako sa niektore zeny dokazu podlizovat muzom len aby ich NAHODOU nestratili ..
Nie lebo tie ihly su pod kozou a nemaju kontakt s krvou
Moze sa pri akupunkture nieco chytit? Ak liecitel nevymeni ihly?
Snezienka na testy hiv moze ist az len po 2 - 3 m a samozrejme aj na SK existuje hiv a nie malo
To že mal veľa žien absolútne nemusí znamenať, že má nejakú chorobu. Asi ma tu veľa ľudí za toto ukameňuje, ale môj názor je taký, že zase na slovensku až toľko toho HIV a podobných závažných pohlavných chorôb nie je.
A hlavne nabudúce mysli na ochranu, kondóm v kabelke nikdy nie je na škodu aj keď nečakáš sex malo by to byť niečo ako kapesníky - že to máš proste vždy pri sebe. V dnešnej dobe už naozaj nieje problém kúpiť kvalitné a vyhovujúce kondómy a pokiaľ mám s niekým sex prvýkrát tak bez ochrany by som do toho nešla, pretože mám dosť problémov a nie ešte riešiť takéto veci. Ked už je to stály partner to je iné. Teraz ti neostáva nič iné len ísť pre svoj pokoj duše na testy, pretože áno - dá sa to chytiť aj takto - proste zákon schválnosti - nikdy nevieš stopercentne o drobných rankách, škrabnutiach a čo ja viem o čo všetkom, náhoda je blbec. Takže choď na testy, lebo tu ti naozaj nikto nedá stopercentnú odpoveď či áno alebo nie, my to nemáme ako vedieť, neboli sme pri tom s vami.
hej, dá sa chytiť. To, že mal veľa žien, neznamená, že tie baby boli radodajky. Väčšinou zvyknú takýmto naletieť tie naivné. To skôr on ich mal len na použitie.
Cez krvave dasno je velka pravdepodobnosť ale to zalezi od toho kolko kopii virusu sa v krvi nachadza
ved som nepisal, ze v slinach je virus- pisal som, ze ak mu krvacaju dasna napriklad- je velmi mala pravdepodobnost takto nieco preniest, ale nejaka predsa len je. Na prenos HIV staci menej ako kapocka krvi- a ako vsetci vieme, zivot je aj o nahodach (a nehodach).
Sloniecko v slinach je toho malo skoro ziaden virus len v krvi a ejakulat
pride mi dost divne, ze jeho sa nechces opytat, lebo ti je to trapne, ale pytas su uplne cudzich ludi na anonymnom fore. Nikto nema vestecku gulu, nepoznaju Teba ani jeho. Tak ako mozeme vediet, ci si sa nahodou nenakazila? Za urcitych okolnosti sa da nakazit hocicim a staci na to aj naozaj malo. Nemusia to byt len tie najvacsie strasiaky ako napr. HIV- mimochodom sa vravi, ze sa prenasa telesnymi tekutinami (ejakulatom a krvou) ale slinami nie. Na druhej strane ak nakazenemu partnerovi krvacaju dasna... no dakujem pekne. Mozu to byt aj rozne bradavice, herpes- to su pliagy, ktorych sa vacsina ludi do konca zivota nezbavi a poriadne ich potrapia.
Asi najnakazlivejsi virus je HPV, ktorym trpi podla roznych odhadov asi tretina ludi, prenasa sa hoci aj obycajnym oralnym sexom (naozaj staci par dotykov). HPV virus je velmi nakazlivy a sposobuje mnohe zdravotne problemy, u zien sa moze rozvinut az do rakoviny krcka maternice. Ked jeden z partnerov viedol predtym neviazany sposob zivota, je dost mozne, ze ten virus ma v sebe.
Pre boha, ludia- rozmyslajte!!! Davajte si pozor, s kym si zacnete.
Aby ste potom nelutovali.