Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Da sa takto dostat hiv abo ina pohl.choroba?

Príspevok v téme: Da sa takto dostat hiv abo ina pohl.choroba?
Nikoletka59

Ahojte,
Mam novu znamost muza, kt.mal predo mnou vela zien,a nejak som si nedala pozor,bola som pripita a nevadilo mi,ze sme nepouzilo kondom,neviem, ci jeho byvale boli zdrave.a bojim sa pripadne hiv partner vyzera byt zdravy,ale o minulpsti nehovori,to je totalne tabu,a bojim sa,co ked mi nieco zavliekol.
Tal maznali sme sa a spravila som mu oral bez toho,aby sa mi vystriekal do pusy, hned som sa umyla, potom sa mi penisom obsmietal okolo vaginy,vstupil na zac.asi pol centimetra,necitila som,zs by bol morky,mozno nejaka kvapka predejka.tekutiny bola,al enie som si ista a tiez to iste s analnym otvorom,obsmieyal sa a na zac.vstupil asi pol centimetra, mohol mi nieco zaniest?ani raz do mna nevyvrcholil,ale mimo...dakujdm za info, prosim iba ludi,co sa v tom vyznaju..nika

Shaylinka

Môžeš a nemusíš záleží od viacerých faktorov. Nalr ked je hiv pozitívny a je pod hranicu nemusis sa nakazit ale ked nieje pod hranicu tak ta moze nakaziť...

nikoletka99

tak prrrrr, toto je moj tretí sex. partner a partner zaroven a mam 29 rokov, a ano ucila som sa aj biolu, a ucili sme sa, ze v tel. tekutinach ako je krv a sperma je HIV prenosne a syfilis a pod. krasavice.
nie som ziadna stteka z vypadovky, len partnera mam iba mesiac a pol a nechcem sa ho na take veci pytat, ci si zdravy ukaz mi dokumentaciu zdravotnu, zda s am ito trapne, este mame cerstvy vztah, ved sme ani sex nemali,len taketo maznačky.
ale neviem,ci sa da takto daco chytt, ked ejakuluje vzdy mimo mna, ci aj ta predejakulacna nieco neobsahuje, resp. pokožka a tak...obavam sa teraz,ci som nemohla daco dostat..inak som si vzdy davala pozor na taketo pliagy,len teraz som trosku opita bola, tak mi nenapadlo dat si pozor, a to ze mal vela zien z neho akosi vypadlo az ex po...prosim tak,da sa daco chytit,ci nie?

nikoletka99

tak prrrrr, toto je moj tretí sex. partner a partner zaroven a mam 29 rokov, a ano ucila som sa aj biolu, a ucili sme sa, ze v tel. tekutinach ako je krv a sperma je HIV prenosne a syfilis a pod. krasavice.
nie som ziadna stteka z vypadovky, len partnera mam iba mesiac a pol a nechcem sa ho na take veci pytat, ci si zdravy ukaz mi dokumentaciu zdravotnu, zda s am ito trapne, este mame cerstvy vztah, ved sme ani sex nemali,len taketo maznačky.
ale neviem,ci sa da takto daco chytt, ked ejakuluje vzdy mimo mna, ci aj ta predejakulacna nieco neobsahuje, resp. pokožka a tak...obavam sa teraz,ci som nemohla daco dostat..inak som si vzdy davala pozor na taketo pliagy,len teraz som trosku opita bola, tak mi nenapadlo dat si pozor, a to ze mal vela zien z neho akosi vypadlo az ex po...prosim tak,da sa daco chytit,ci nie?

OSN

Jasne ze sa da!
Chodis s nim ci to bola len jednorazovka?
A preco tak strieda zeny?
Niesi aj ty jedna z trofeji?
Nasrať takemu chlapovi ..

mysli

Dalsia! ..minule tu jedna fajcila komusi v aute teraz tato, baby jedne! jak kurvi sa spravate ked s vami trepu hormony, sa neviete ovladat?!
Potom tu vyplakavate..
Jasne ze ked mal kopu frajeriek a mozno aj stetky navstevoval tak si nieco chytila ale ono sa to ukaze neskor lebo vsak inkubacna doba choroby. A nielen hiv ale pozri mozne pohlav. choroby.
Nehovoriac o nezelanom tehotenstve!

Nemec40

Materska skolka?
Pohlavne choroby su prenosne pohlavnym NECHRANENYM stykom - oral, anal, vaginal.
Blahozelam. Vsetky tri si uspesne splnila.
Ako bonus ku*evnik frajer.

Pag

Podla mna si nic nechytila, spi spokojne, ale testy pre pokoj v dusi si daj spravit. Este stastie ze mam silny antiv., nechcel by som mat ako pricinu smrti aids, nejako by to nepasovalo k sebe... See you.