Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aké ženy sa Vám páčia?

Príspevok v téme: Aké ženy sa Vám páčia?
Ladaa7

Zdravím, prejdem rovno k veci.
Mám otázku predovšetkým pre mužov. Páčia sa Vám prirodzene krásne ženy alebo umelé, príliš namaľované?
V dnešnej dobe sú ženy a aj dievčatá hrozne manipulovane sociálnymi sieťami, ktoré im hovoria, ako majú vyzerať a ako sa majú obliekať...veľa žien to samozrejme “žerie” a začnú sa meniť na nepoznanie. Používajú veľké množstvo makeupu, robia si dlhé gélové nechty, botoxy, umelé prsia a všeličo iné. Páči sa toto Vám, mužom? Alebo obdivujete skôr prirodzenú krásu? Samozrejme, aj keď sa žena jemne namaluje môže byť krásna, ale nemyslím, aby to s tým všetkým preháňala

Astaldo

...najlepšie je ak má žena nejaké záľuby, názory a prehlad, vie komunikovať aby sa bolo možne spoznávať, to aký sú obaja čo majú a nemajú spoločne ...to intímne ma čas ak to človek mysli vážne vie že sa v tomto plašiť nemusí, lebo na to bude viac než dosť času keď sa spoznajú srdcom nie len ocami

Medea7

Mne to robí dobre keď vidím pekne ženy, je to tak jednoducho žena by sa mala o seba starať ak má na to prostriedky. To ze majú potom možno niekedy iný pohľad na okoloidúcich to je už o inom. Ja to už mám za sebou tiež.

Rhea

Podla mna typy zien o akych pises vyzeraju velmi dobre na fotkach- vykonturovana tvar, hrubsie obocko, umele 3D mihalnice, velke pery (zcasti vdaka make-upu tiez), baleyage vo vlasoch, cipkove tricka, velke rite a uzky driek (co je po vacsinou tiez umela poza na fotkach, v reali normalna postava).. ALE nazivo to vyzerá strasne neprirodzeno, umelo az smiesne.. V UK je taka kazda druha na ulici, vyzeraju ako velkonocne vajcia, na den sa to nehodi, vecer je to prehnane tiez, fakt su to vrstvy make upu.. A nesrsi zo mna ziarlivost.. Mne to moze byt jedno, ja uz mam po 30ke a toto neriesim, len teda co som spozorovala, v živote ide o ine hodnoty a hento styl neviem komu sa moze na vsedny den pacit.. Tot moj nazor.. Ale verim, ze pre -nastocnych a 20nikov je to teraz zaujimave...to musi rano aj dost casu zabrat, to by sa mi nechcelo az tak a ja si na make up potrpim:)

Medea7

Tak mňa naučili ze vraj inteligencia môže byť vrodená alebo získaná. Ja nikoho neodsudzujem. Každý podla mňa v živote niečo chce mať a to ako to dosiahne je buď na ňom alebo možno aj na osude. Je to asi u každého iné.

Medea7

Však robia to preto lebo sa chcu dobre cítiť, možno zaujať pozornosť mužov, však to psychike prospieva podľa mňa. Mne sa páčia rozumovo dospelé.

DajanaSR

Ja ze by ja si davala robit plastiku kvoli muzom ? ..pch nasrac, nech si daju robit plastiku svojich vtakov az potom :-D
Ziaden ma nedonuti aby som si zvacsila prsia.
Schvalujem jedine plastiku prs po operaciach a liecbe rakoviny prsnika, to hej ale ze male prsia a zvacsit... ani nahodou!