Zdravím, prejdem rovno k veci.
Mám otázku predovšetkým pre mužov. Páčia sa Vám prirodzene krásne ženy alebo umelé, príliš namaľované?
V dnešnej dobe sú ženy a aj dievčatá hrozne manipulovane sociálnymi sieťami, ktoré im hovoria, ako majú vyzerať a ako sa majú obliekať...veľa žien to samozrejme “žerie” a začnú sa meniť na nepoznanie. Používajú veľké množstvo makeupu, robia si dlhé gélové nechty, botoxy, umelé prsia a všeličo iné. Páči sa toto Vám, mužom? Alebo obdivujete skôr prirodzenú krásu? Samozrejme, aj keď sa žena jemne namaluje môže byť krásna, ale nemyslím, aby to s tým všetkým preháňala
Aké ženy sa Vám páčia?
Najhoršie sú tie umeliny, ktoré majú v sebe viacej plastu ako mäsa, ako tu už niekto spomenul. Aj priemerne vyzerajúce dievčatá/ženy sú atraktívne podľa mňa, veď nemôžu byť všetky modelky... Treba vedieť oceniť aj priemerný vzhľad a tým pádom aj prirodzenú krásu.
Mne osobne sa páčia ženy ktoré nie sú ako umeliny. Žiadne umelé prsia, dlhé gelove nechty atd...stačí jemný makeup, lesklé upravené vlasy a samozrejme pekný úsmev
Žena by mala o seba dbať. K tomu patrí aj líčenie, nechty, pleť, oblečenie a postava. Žiadna Barbie, ale tak normálne.
No ja predovsetkym rozmyslam nad tym, ze ked vidim, ako dokaze zmenit super vizazistka zenu, a to su fakt doslova obrovske zmeny, tak rozmyslam, ze co ta zena z toho ma. Zbalis ju niekde, idete na rande, no a po case sa s tebou vyspi a ty ju vidis rano nenalicenu, taj jej vynadas a odides od nej. A to nehovorim o pushupkach, stahovacom pradle, predlzenych vlasoch a pod.
Ja cakam, kedy niekto vymysli nejake chlapske licenie alebo nejake vypchavky v tvare svalov, aby aj chlapi mohli takto klamat zeny...
Umelé sú hnus podľa mňa, normálna prirodzená krása (aj priemerne vyzerajúce baby sú pekné).