Aké ženy sa Vám páčia?

Príspevok v téme: Aké ženy sa Vám páčia?
Ladaa7

Zdravím, prejdem rovno k veci.
Mám otázku predovšetkým pre mužov. Páčia sa Vám prirodzene krásne ženy alebo umelé, príliš namaľované?
V dnešnej dobe sú ženy a aj dievčatá hrozne manipulovane sociálnymi sieťami, ktoré im hovoria, ako majú vyzerať a ako sa majú obliekať...veľa žien to samozrejme “žerie” a začnú sa meniť na nepoznanie. Používajú veľké množstvo makeupu, robia si dlhé gélové nechty, botoxy, umelé prsia a všeličo iné. Páči sa toto Vám, mužom? Alebo obdivujete skôr prirodzenú krásu? Samozrejme, aj keď sa žena jemne namaluje môže byť krásna, ale nemyslím, aby to s tým všetkým preháňala

daniela2

podľa mňa je okrem samotného výzoru dôležité, čo tá žena vyžaruje. Môže byť aj škaredšia, keď sa často a veľa smeje a môže byť pekná, keď je smutná a bez chuti do života. Na strednej som mala spolužiačku, ktorá bola všetko možné, len pekná nie. Predsa pútala pozornosť chlapcov, svojou bezprostrednosťou a dobrou náladou. Takže ani nie vnútorná krása, tú muž hneď neodhalí, ale skôr to, či vyžaruje akúsi radosť zo života....a asi je to obojstranné, aj mne imponuje práve toto u mužov najviac.

dobreuz

zdravienko175 len nech su robia blbé plastické operácie a potom nech plačú, že im neostalo ani na suchý rožok.

dalsi

Ja sy myslim, ze nam chlapom vo vseobecnosti sa pacia velke kozy, vyrazne pery, jemna hneda plet bez vrasiek, bez nejakych vad. K tymto crtom, pokial ich zena nema a chce mat, sa vypracuje prave plastikami, botoxmi, makeupom atd,,, ano paci sa nam to, ale nie za takuto cenu. Nechceme aby ste chodili kvoli krase na operacie, nechceme aby ste museli kazde rano travit hodinu pred zrkadlom, aby ste sa pacili viac. Ak by som mal frajerku s mensimi prsiami, urcite by som nechcel, aby sla na plastiku... hoci vacsie sa mi pacia mozno viac. Atd...
Cize ano pacia sa nam vymachlovane, ale nechceme aby ste to robili.(nejaka cast z nas)

zdravienko175

nie som sice muz, ale mne sa tiez pacia zeny ( som aj tak hetero), ale ocenim zenu ktora je pekna, podla mna ani upravy krasy nie su zle pokial nie su uz cez, preco by si zena nemohla da turobit umele prsia ak ma male a nie je potom spokojna, nema sebavedomie a neciti sa vo sovjom tele dobre? ja som za to, aby nase telo bol chram, chram v ktorom sa budeme citit uplne najlepsie a ak k tomu dopomoze plastika prst, zvacsenie pier tak nech si daju :)

simiona

Autorka, pozri sa. V reáli aj tu ti skoro všetci chlapi budú tvrdiť, že sa im páčia prirodzene krásne ženy. A s tými ženami, čo majú na sebe kilo make-upu a kozy vyvesené von z výstrihu sa im až tak alebo vôbec nepáčia.

Keď sa však pozrieš napr na FB, uvidíš tam, že obyčajná prirodzená žena na fotke má maximálne 3 like od chlapov, väčšinou má like od žien. A tá vyzývava, s kozami von aj 4000 like od chlapov. :/

Ja nie som veľmi atraktívna, aspoň si to myslím, lebo som nemala v živote veľmi šťastie v láske. Občas ma zo srandy tak napadlo, že by som si na FB dala fotku s veľkým výstrihom, koľko chlapov by sa na to chytilo. :D