nechcem tie, ktore chcem

Príspevok v téme: nechcem tie, ktore chcem
stray

Zdravim vsetkych,
Velmi tomu neverim, zeby sa mi dalo v tomto pomoct, no treba skusat. Za vsetky rady dakujem.
Vzdy som mal velky problem zoznamit sa s dievcatami, ktore sa mi pacia, a 3krat tachsie s tymi, do ktorych som sa zamiloval. Roky pribudaju, a znova sa stalo co sa radsej nemalo, znova som sa zamiloval, a verim, ze je to charakterovo spravne dievca. Kazdy normalny chalan by hned po takom dievcati vystartoval, no ja nie, a hned si aj zacnem hovorit, ze ma na viac, ako na mna, ze si urcite najde lepsieho cloveka. A samozrejme snazim sa to potom neriesit. Ale nieje to lahke, dokaze ma to strasne frustrovat, stvat. Mate niekto s takym niekym skusenosti? Co mam robit, som vhodnym na vztah? Asi nie, budem niekedy? Taha mi na 30, vzdy som chcel vztah, no myslim ze som zjednodusene povedane, srab, co sa zien tyka. Zda sa mi to byt neriesitelne, ale skusam.

dobreuz

To so vzťahmi treba hovoriť cloo-vi (Pilcukovi) - on má 50 a je strašne nešťastný, že má nepobozkanú tvár :D :D

dobreuz

Recaptcha ale v čom by som mal podľa Twba akože vidieť prínos v tom byť zadaný? Športu by som sa nevzdal ani za nič a žiadna by betolerovala kebyže idem sám na 5h vonku behať. V mojom prípade by bol vzťah ako okovy. Navyše zadaní vždy zanedbávajú samých seba a to v žiadnom prípade nechcem... Ešte potrebujem zvyšovať objem tréningov a nie uberať... A okrem toho ešte aj brigádujem a študujem, takže nemám a ani nebudem mať čas na riešenie iných. Ja by som tiež bol párkrát s babou vonka, ale len kamarátsky, nič viac.

recaptcha69

tiež nechodím na diskotéky ani moc von a som introvert a napriek tomu som bol s niekoľkými babami vonku a to ani nebola iniciatíva z mojej strany. ani nie som pekný a proste nejak zhodou náhod sa to stalo. čo ty vieš, a btw 19 rokov je ešte strašne málo na to aby si robil závery o živote.. ba možno aj 30. to môžu hovoriť skôr 50 roční ale nie mladý 20 ročný chlapec, ktorému sa práve len život začína

dobreuz

Ale ovplyvním... Na diskotéky ma nikto nedostane a pri behu a fitness sa s nikým neoznámim... Takže mi žiadna nevstúpi do života... A porovnávať smrť s rozchodom nie je úplne vhodné.

recaptcha69

Jasné, že v tom nemáš zakladať zmysel života. to už som vravel, že nemáš byť fanatik. nikde som nepísal že v tom máš zakladať si zmysel života. viem že to nechápeš ale ono je to pre tých ľudí prirodzené, že keď im skončí vzťah tak sú smutní. použijem trochu drsný príklad, ale predstav si, že ti zomrie matka - nezakladal si si na nej svoj zmysel života, mal si svoj život mimo nej, ale bude ti smutno nejaký čas.. nebudeš sa tváriť ako keby sa nič nestalo lebo to neni tvoj zmysel života... a ak hej, tak to je potom veľmi závažná psychická porucha, ktorú ty dúfam že nemáš.

ja som tiež ešte mladý a neviem aký budem mať názor, preto netvrdím že tak to bude vždy. lebo nikdy veci nie sú tak ako to plánujeme. už sa mi to viac krát stalo. tiež by som chcel byť sám, ale kto vie aký budem mať názor za pár rokov. nehávam si dvere otvorené, lebo ako som už vravel, nikdy nie je život tak ako ho plánujeme. možno sa ti pritrafí do života nejaká žena, ktorá bude neskôr tvoja manželka. stalo sa to už veľa krát. mladí chlapci, ktorí keď mali 20 hovorili ako ženu nepotrebujú, že budú navždy sami majú teraz rodiny. nehovorím že sa ti to stane, len tým že sa o tom budeš stále presviedčať že budeš sám to neovplyvníš...
ja som na to došiel... v živote je veľa náhod a tvoj plán môže byť hoc aj dokonalý, stačí jedna náhodka a zrúti sa to ako dom z kariet.
a to je na živote to krásne, že nikdy nevieme čo sa nám prihodí (to v tom dobrom zmysle slova), keby sme mali istotu a vedeli všetko dopredu ako bude tak by to bola nuda, nemyslíš?

dobreuz

recaptcha chodím tu, lebo keď netrénujem v danej chvíli alebo da neučím tak idem sem a snažím sa poradiť, len toľko. Chodenie na fórum je už taká moja rutina. A áno, som skalopevne presvedčený. Dúfam, že nikto neexistuje, kto vidí zmysel života v partnerských vzťahoch, veď to je samovražda... Keď ho/ju opustí partnerka/partner tak je to pre nich koniec sveta a sú psychicky labilní.

recaptcha69

Nehovorím že nemáš milovať boha, ale všetko s mierou hej? Tiež keď si kúpiš vodku tak ju nevypiješ hneď celú na ex nie?? (dúfam) Môžeš veriť ale nebuď fanatik. Môžeš byť šťastný sám, ale nemusíš o tom nutne každého presviedčať. TO že sa vzťahy rúcajú tebe môže byť úplne jedno keď žiadny nechceš. Mne to tak jedno nie je ,preto som tu. Ale ty svoj názor prezentuješ ako definitívny a konečný. A nič ho nemôže zmeniť, si o tom bytostne presvedčený... teda aspoň takto sa prezentuješ. Ale to nedáva potom zmysel. Lebo na toto fórum chodia ľudia, ktorí hľadajú odpovede. ľudia, ktorí pochybujú, ľudia ktorí si nie sú istí. Ty máš zrejme tiež nejaké pochybnosti, inak by si tu nebol a naplno si užíval život.

recaptcha69

kámo, ale ty nie si tomas123456. neporovnávaj s tým náboženským fanatikom. neznižuj sa na takú úroveň. ten človek je psychicky chorí (on je aj na inej stránke pod iným nickom a tam tiež postuje rovnaké sračky pod každú tému). títo ľudia nemajú čo na práci, len sa modliť a na internete presviedčať ľudí o viere a myslia ako veľmi sú osvietení, majú svoj svet ako postihnutí ľudia.

ty postihnutý ale nie si, z toho čo píšeš si celkom normálny inteligentný chlapec. nestrácaj čas tu na fóre, ak si šťastný sám tak buď šťastný. ak nie tak to začni riešiť, postav sa tomu problému, nesnaž sa to zahovoriť, len si zavaríš na oveľa horšie problémy potom a potom možno aj dopadneš ako tomáš... tak že ťa osvieti (preskočí ti) a potom tu začneš šíriť slovo pánovo ako on.