Zdravim vsetkych,
Velmi tomu neverim, zeby sa mi dalo v tomto pomoct, no treba skusat. Za vsetky rady dakujem.
Vzdy som mal velky problem zoznamit sa s dievcatami, ktore sa mi pacia, a 3krat tachsie s tymi, do ktorych som sa zamiloval. Roky pribudaju, a znova sa stalo co sa radsej nemalo, znova som sa zamiloval, a verim, ze je to charakterovo spravne dievca. Kazdy normalny chalan by hned po takom dievcati vystartoval, no ja nie, a hned si aj zacnem hovorit, ze ma na viac, ako na mna, ze si urcite najde lepsieho cloveka. A samozrejme snazim sa to potom neriesit. Ale nieje to lahke, dokaze ma to strasne frustrovat, stvat. Mate niekto s takym niekym skusenosti? Co mam robit, som vhodnym na vztah? Asi nie, budem niekedy? Taha mi na 30, vzdy som chcel vztah, no myslim ze som zjednodusene povedane, srab, co sa zien tyka. Zda sa mi to byt neriesitelne, ale skusam.
nechcem tie, ktore chcem
Je jedno, či je človek panic alebo nie, kvalitu jeho života to podľa mňa nijako neovplyvní.
Rozumiem Ti, bol som panic do dvadsaťdvojky. Mám dvadsaťosem rokov a spal som len s jednou ženou, s takou s ktorou som mal šesť ročný vzťah.
Petroneta - veľmi som zvedavý na tú predpoveď o mojej budúcnosti :D
Davvvid som panic :) A mám len 19, v mojom veku by mali byť všetci panici ešte... A nie, mne to žily netrhá, uvažujem mozgom nie tým dole.
dobreuz
No nič ma do toho, viem, ale to nemáš sexuálny život, keď takto píšeš?
No, lebo ja sexuálny život nemám a sex som nemal už šesťnásť mesiacov a občas ma to neskutočne frustruje. Hlavne teraz, ide leto, dievčatá chodia čoraz vyzývavejšie a ja viem, že nemám šancu. Občas som z toho neskutočne otrávený, podráždený, znechutený až mi je z toho, trápne priznávam, občas, niekedy plačlivo.
Proste dá sa bez sexu žiť, ale aspoň občas (kriste, ja by som považoval sex raz za mesiac ako za postačujúce xD) mám z toho depku, že ho nemám. Pripadám si ako keby som nemal právo na trochu vzrušenia.
Inak toto je zdravie fórum, nie vzťah forum, preto sem chodím :)
Propagujem len svoj názor a nemám ružové okuliare na očiach že nevidím ako končia všetky vzťahy... Hádkami, nadávkami, rozchodmi... A náhodou dosť ľudí tu je... A keď sú tie vzťahy také fajn, prečo tu chodí každý deň niekto vyplakávať ako mu stroskotal vzťah... Lebo žiadni dvaja ľudia nie sú na 100 % rovnakí... A furt zakladá niekto nový vzťahovú tému, tak preto to tu stále píšem, pretože pochybujem, že si niekto prečíta inú tému, do ktorej som prispel. A prečo Tomas12345 tucnonstop vypisuje o náboženstve a o viere? Lebo o nej nie je presvedčený?
dobreuž: mám takú otázku, ak ťa tie vzťahy tak nezaujímajú ako píšeš, tak prečo stále prispievaš sem na túto sekciu kde sa riešia vzťahy??
keby si to mal tak veľmi v p**** ako hovoríš tak tu ani nie si. prečo máš potrebu tu ľuďom na nejakom prachom zapadnutom fóre písať ako si sám šťastný a ako nikdy nebudeš mať vzťah?
asi nie si až tak šťastný ako sa prezentuješ, inak by si na tomto fóre nebol.. nemal by si potrebu si niečo dokazovať, prehovárať sa. hovoríš že si rád sám, OK ale prečo to musíš stále spomínať? nie si s tým úplne stotožnený a preto sa snažíš si to takto nahovárať....
logika nepustí chlape, ak nikdy nechceš vzťah a nezaujímajú ťa tak nevidím dôvod prečo si na tomto fóre ;-)
Davvvid ja viem svoje pudy ovládať, nie som zviera :) Inak pri športe sa fyzicky riadne vyčerpám a to potláča tieto chúťky :) Treba skúsiť, vrelo odporúčam :)
dobreuz
hm, ale veď si mladé, ešte skoro pubertálne chlapčisko zmietané hormónmi, to mi chceš akože tvrdiť, že vôbec nemáš živočíšnu chuť na dievča ale radšej si spokojne sám, to mi chceš tvrdiť?