Ako zistim ktora je ta prava? Nie lava ;-)

Vilmusik_11

To musíš vedieť ty sám z ktorou sa cítiš najlepšie a s ktorou ti je dobre! S týmto ti nijako neviem pomôcť.

daniela2

naivny aj autor témy:
"Dobre vidíme iba srdcom." Antoine de Saint-Exupéry
Ak nevidíte srdcom, koho si vybrať, potom sa tam tá pravá nenachádza.

mirec411

naivny, mohol si reagovať až keď si môj príspevok prečítaš dvakrát :) No ale na to máš čas hocikedy, keďže je ešte stále tam...., a chcel som reagovať skôr na tvoj názor ohľadne zamilovania. Už si písal, že zatiaľ sa ti nič také nestalo, takže chápem...
Len by si mal prijať fakt, že každý (partnerský) vzťah začína zamilovaním. Najprv čiastočným, keď sa niekomu niekto zapáči - a potom to úplne prirodzene pokračuje zamilovaním.
Samozrejme že sa usmievam nad tvojim výrokom, že ak by si sa mal zamilovať, tak že vzťah radšej nechceš :) Vieš, bude to veselé aj pre teba, pretože do zamilovania vhupneš ani nebudeš vedieť ako. Raz sa to stane, a aj keď si v ďalšom príspevku dobre hovoril o kamarátstve a spoznávaní, tak ver tomu, že pri tom bude aj zamilovanie. Zatiaľ ti len jemne naznačím, že vzťah začína fyzickou príťažlivosťou, čo je logické, veď ako inak by mohol začínať, keď o tom druhom vieme len to, ako vyzerá? To je to "prvotné zamilovanie", ...a potom sa zamiluješ do dievčaťa kvôli jej hlasu, slovám, pohybom, myšlienkam, nežnosti... - no a už budeš, čím si zatiaľ nebol: - Zamilovaným. ------ (...a možno sa ti to nestane len raz... ale kiežby ti "raz a nádherne" stačilo na celý život.)

Kalgan1

Mat tak tvoje problemy :D Kazdopadne, ty sam musis vediet co by si na buducej partnerke ocenil a co nie. Otazka je, aku chces mat partnerku. Urcite vies, co chces, urcite necitis ku vsetkym to iste, tak si hlboko vstup do vedomia a rozhodni sa podla srdca, ale aj podla rozumu. Snad nejaky ten zdravy rozum mas a nepremyslas len cisto pudovo. Nie je vsetko zlato, co sa ligoce.

slobodnemaciatko

Bude to jeho partnerka, tak nech si ju vyberie podla vlastnych ktiterii. Kludne aj podla logiky. Druhych do toho nic. Nemusi si kazdy vybrat vymachlenu samicu, ktora, ked otvori usta, tak sa za nu bude hanbit jak pes, lebo sukat ju nonstop nemoze, aby tie usta nestihla otvorit.
Jedna vec je vyber a druha zotrvanie so svojim vyberom.

petroneta

naivny, a nechcel by si si o tom celom pripraviť aj tabuľku a grafy? Nejaké algoritmy, integrály a neviem čo?
:-)
Medziľudské vzťahy sa neriadia logikou tak, ako počítačové programy.
Ľudia, on za to fakt nemôže. Nielen kvôli veku, ale aj kvôli tomu, že je inak šikovný programátor, no a oni tak trochu inak rozmýšľajú... :-))

XprispevokX

Aha, no mne si prišiel skôr ako starší čo hľadá kamarátku na dožitie v dôchodku :D

ten článok bol namatkovo vybraný, takže body od č.3 radšej nečítaj, to už ani mne nesedí...

keď máš len 21 je ti ešte dovolené všetko samozrejme

naivny

ja som este nemal v zivote vztah, ja si to len tak nejak predstavujem, ake to raz bude a na zaklade akych kriterii. V januari som mal 21. Ani zamilovany som nebol, ale ani radsej nechcem byt, ked je to proti logike.
ten link a to si precitam.