Ak mam viac potencialnych zaujemkyn o vztah, pravdupovediac su styri, nehcem sa chvalit ale je to tak. Dve ma uz dlhsie obiehaju, o jednu mam zaujem ja a stvrta je tak ze by aj hej aj nie.
Ako z pomedzi ne zistim ktora je ta prava?
Babo rad ;-)
Ako zistim ktora je ta prava? Nie lava ;-)
"Normalny hetero zdravy chlap" chce svoju vytypovanu samicu a podla tych faz opisanych v nejakom platku, ktori radi citaju povrchni samci, pocas skoro vsetkych faz nie je presvedceny, ze ju vlastne chce a musi sa v tom neustale utvrdzovat :-D
Predpokladam, ze ta, o ktoru ma zaujem, ho nechce :-) inak by bola jeho volba jasna. Necudujem sa jej, vztah nie je divadelna hra, na ktoru robis casting.
napríklad tu to máš presne opísané
ani v jednom bode nieje zmienka o kamarátskych stretnutiach a rozhovoroch
o to vôbec nejde
chlap chce tú svoju vytypovanú samicu a ver never, kamarátstvo a nezmysly.. že či majú spoločné záujmy a hobby..to je to posledné čo rieši.. aspoň normálny hetero zdravý chlap
je podla mna absolutne jedno kolko ich je. spomenul si len jednu, o ktoru by si mal zaujem tak ake otazky, ktora by to mala byt???? v podstate je to len ta jedna, ku ktorej ta to taha
Kazdy vztah zacina zaujatim. Ako inak by si si vsimol v mori plnom ryb jednu vynimocnu, ktorej sa prizries blizsie? Kazdy to ma inak. Zaujatim krasou, inteligenciou, povahou, inakostou... Ta rybka v tebe vzbudi zaujem a zacnes ju skumat. Z kazdej strany. Dychtivo. To, co zistujes sa ti bud paci a vzbudzuje v tebe dalsi a dalsi zaujem, alebo nepaci a tvoj zaujem opadne.
Niekto to zaujatie nazyva iskra, zalubenie, ocarenie a niekto racionalnejsi, len proste zaujem. Inak by clovek mohol vytvorit vztah s kazdym.
Narcista naivný neprezradíš nám svoj vek ? Tipujem okolo 50 a viac.
Vzťah síce začína tak nejak ako popisuješ, ale s tým že už v tom momente niečo voči tomu človeku cítiš, priťahuje ťa, a preto ho chceš spoznávať. Vidím že to máš opačne.
No nevadí, asi si už niekde za zenitom..čiže starší a už veci ako city neriešiš, len s nejakou chceš byť .. ok, to sa ešte dá pochopiť...možno si len latentný gay a dosť divný.
kazdy vztah zacina kamaratskymi rozhovormi a stretnutiami. V tejto faze sa rozhoduje, ci z toho bude alebo nebude vztah.
Prave opacne, ked su tam dake plamienky ci hviezdicky, co sa tak pise o zamilovanosti, to prave vtedy sa skace do vztahu s mackou vo vreci.
naivny: A podľa teba je v pohode ísť s niekým do vzťahu, keď ho nepoznáš? Spoznáš ho potom, ale čo keď ti nebude vyhovovať? To takto budeš chodiť do vzťahu s každou, s ktorou si rozumieš a každý mesiac striedať priateľky ako ponožky?
mirec, tu o žiadnu zamilovanosť nejde. Ako môže byť človek zamilovaný do niekoho, koho nepozná?
Ide o to, koho si vybrať na bližšie spoznávanie. Človek sľubuje aj pri sobáši lásku, ale nie zamilovanosť.
A potom, je zamilovanosť nutná? To je dočasná záležitosť, nie? A ako vidím z tých problematických príspevkov na témy vzťahy, absolútne nelogická emócia, ktorá vedia k tomu, že človek ostane bez štipky rozumu. To asi z tých lietajúcich iskričiek. Normálne sa bojím, že budem raz zamilovaný, lebo potom nebudem mať rozum.
Človek má mať druhého rád, preto, že je taký, že si rozumejú a že sa s ním cíti dobre. Keď si idem pozrieť fotografie nejakých dievčat: aj táto sa mi páči, aj táto, aj táto. Ani jednu nepoznám. Týmto dvom sa páčim ja. Tak ktorú z nich si vybrať? Hodím si mincou a na ktorú to padlo, tej sa budem viac venovať, aby som sa dozvedel, aká je, a ak je to dobré dievča a rozumieme si, vezmem si ju za manželku a založím si rodinu.
A čo keď niekto nikdy nestretne takú, do ktorej by bol hneď zamilovaný? Nemusí to znamenať hneď, že si nemôže vybudovať úspešný vzťah. Cit môže vznikať tým, ako sa budú postupne spoznávať a zisťovať, akí sú si podobní