Ako zistim ktora je ta prava? Nie lava ;-)

mirec411

nerozhodný,
ty vôbec nie si pripravený mať čo i len s jedným dievčaťom seriózny vzťah. Dosť ľudí rieši takú dilemu, že sú zaľúbený do dvoch (mužov..., žien...) a už pri dvoch(!) sa dá rozhodne povedať, že skutočné city - lásku, nemajú ani k jednému, k jednej.
Nerozhodnosť je jasným dôkazom nepripravenosti človeka na lásku (Pozor - na lásku(!) ...ale vzťah mať môžu - polovičatý, dočasný...)
Ty si vyberáš spomedzi štyroch dievčat :D :D :D
Si krásavec, no čo sa zabiješ? :D :D :D
Keby som mal možnosť poradiť tým dievčatám, tak asi len jednoduchým: - Utekajte od neho čo najďalej, lebo je to čistý narcis. Citovo prázdny, a ... (o rozume nebudem písať, lebo ta nechcem uraziť). inak: - Dobre sa bavím, pretože tvoj príspevok pokladám za fejk 16 ročného chlapca.

naifffka

Katka presne tak. Láska príde hneď alebo nikdy.
Ak chceš niekoho spoznávať a čakať kedy príde medzi vás láska ktorá tam nieje tak nepríde, to nieje láska, to nieje nič.
Navyše vlastne klameš sám seba, strácaš čas, tak isto aj ona/on, a okrádaš sa o niečo ani nevieš o čo. Ľutujem ľudí ktorí sa boja a tak budú len tak s niekým, pretože im stačí len to že si rozumejú... celé zle (+_+)

naifffka

Katka presne tak. Láska príde hneď alebo nikdy.
Ak chceš niekoho spoznávať a čakať kedy príde medzi vás láska ktorá tam nieje tak nepríde, to nieje láska, to nieje nič.
Navyše vlastne klameš sám seba, strácaš čas, tak isto aj ona/on, a okrádaš sa o niečo ani nevieš o čo. Ľutujem ľudí ktorí sa boja a tak budú len tak s niekým, pretože im stačí len to že si rozumejú... celé zle (+_+)

Katka1111

Mala by to byt tá, ktorej keď sa pozrieš do očí, cítiš to.....iskry lietajú, nemusíš nič hovoriť, pohľadmi povieš všetko, proste v srdci to tak cítiš ...ukradne Ti myšlienky

naivny

a preco je nutne na vztah, aby bol clovek zamilovany? Zamilujem sa casom, ako niekoho spoznavam, nie? Hned na zaciatku nemozem vediet, kto je aky clovek. Moze sa mi pacit, alebo nepacit. Pacit sa mi mozu viacere. Vyberiem si jednu z tych, ktore sa mi pacia, aby som ju viac spoznal aky je clovek a bud sa k sebe hodime,alebo nie. Mam nejaku chybu v usudku?

Zuzulik8

Vyber si tretiu zlava. Ale nie, keby tam bola ta prava to by si vedel. Pri nej by sa ti rozbuchalo srdce a ostatne by ta nezaujimali. Kedze sa tak nedeje tak medzi nimi ta prava nie je.

xxlcct

@nerozhodný

------- zaujat chlapa ( ak si vobec chlap..) môže aj 20 miliónov žien ALE len lůzer, týpek bez chrbtovej kosti, alebo samolúby kkt .. atp., bude na základe toho brat ženy ktoré ho LEN zaujali ako potencionálne partnerky na vzťah !!
keď sa chlap zamiluje to je konec, je úplne v p.c. z tej 1. a vie presne že len jediná dotyčná a žiadna iná..treba zažiť, pochopiť... podľa mňa také téma lebo toto je výsmech chlapov, hanba mužského rodu a ešte sa ísť s týmto popýtať na fórum :D ...