Fajcenie sa rovna chudnutie?

bmiiiiiiiiii

Ludia, sorry za vyraz, ale Vam jebeeee???? zacat fajcit koli chudnutiu??? to radsej by som bola tlusta ako zacat fajcit koli chudnutiu.......

fajciarka

zaujimave tupe odpovede, viete v com spociva priberanie ked clovek prestane fajcit? je nervozny, mysli na cigaretu a tuzbu po nej zabija jedenim, sladkostami, stres z toho, vsetko vplyva na priberanie na vahe, ja som prestala fajcit pred rokom, samozrejme som si uvedomila tieto faktory hned ked som prestala a nepribrala som ani deko, jedla som tak ako predtym, sladkossti tak isto ako pred tym, a poznam plno inych co takym istym sposobom nepribrali, prestat fajcit je dobre a nema nic spolocne s tym ze priberiete, priberiete len z konecneho prejedania

monica

A nie je to aj tak ,ze ked si das cigu chuti ti aj prqaveze jest?ja mam takeho kamarata,co ked si zapali ma chut raveze na jedlo..Co si myslite?CI je to u kazdeho individualne?

alchemilka

telo cloveka, ktory fajci sa chce zbavit skodlivin a prirodzene spaluje rychlejsie ako clovek, ktory nefajci. Ale je to zanedbatelne mnozstvo kalorii. Len sa pozri okolo seba, kopec ludi fajci, ale nie vsetci su chudi.

poliewoocka

Treba uviest veci na pravu mieru:
Ja nefajcim a nikdy nebudem,ale ti,ktori fajcia vravia,ze si zapalia,ked potrebuju.Ked si zapalia,nepocituju hlad,su opojeni nikotinom.Ked fajcia viackrat za den,potlacaju chut na jedlo.A ked nejes,chudnes a telo oberas o vyzivu.

matuliq

awojki niki pocuj to je pravda ze s cigariet sa chudne mam kamosku ktora fajci uz skoro rok a schudla uz 12kil . ale neskusaj to nenic si zzdravie skus radsej ine diety.

sedmikraska

Moja kamratka bola trosku baculatejsia, ked mala takych 15. Hrozne si priala schudnut, tak samozrejme zacala fajcit. teraz je fakt chuda- az to nie je pekne, ale nie je to len cigaretami- jej telo sa aj same vyvinulo, takze by aj tak schudla,ale nie az tak. Teraz sa stazuje, ze cigarety vela stoja a achce stym presta, ale boji sa, ze prieie, tak nadalej fajci aje to uz dost vidno na jej vlasoch, nechtoch a pleti. A chces fajcit, len aby si schudla- je to riadna blbost

pisulka

tu nejde o to ci sa zneho chudne alebo pribera... skor chudne, pretoze ked ste hladny date si cigaretu a ta utisi tuzbu po jedle... da sa to, ale netreba to prehanat, pretoze vela nikotinu v tele robi zavraty... treba light-ky a ked ste hladny, date si... a bude dobre ;D

cila

ako u koho.Niektori naozaj chudnu,ale niekto z toho pribera.Na tvojom mieste by som s tym nezacinala.Su to klince do hrobu.A ked budes zavisla,nebudes sa vediet z toho dostat.Je to svinstvo.A aj keby si prestala,tak 100percentne priberes.Ked clovek prestava fajcit,priberie priemerne 7-8 kil.