je pravda ze od fajcenia sa chudne????...alebo sa to len hovori...
Fajcenie sa rovna chudnutie?
to je pravda ak nefajcis a nikdy si nefacila to ti nepomoze a radsej nezacni....ja si zafajcim iba ak mam strasne nervy inac nie a radsej cvicim a pohybujem sa ako ciga.....tu iba raz za mesiac....ale je pravda ze potlacaju nejest ale zas aj to ze potom si aj dost nervozna kazda kravina ta vytoci :-) radsej vypi 3l vody denne a uvidis ako rychlo to pojde...............a pre tich co sa zahanaju rakovinou....kazdy clovek aj ked nefaci moze dostat rakovinu takze o tom a poznam ludi co fajcia od detsva a zomreli na uplne nieco ine :-D:-D a aspon vieme na co umreme no nie????:D haha pekny vecer
:DDDDD
no niekedy sa nestacim cudovat, ake otazky si dokazu ludia vymysliet, preboha!!! sak si fajci, dostan rakovinu z toho a zaisto schudnes! preboha, ludia, sa uvedomte...(to patri nikolke,co sa pyta hlavne, bo vacsina to tu "neschvaluje" taky dr*ly napad!)
no baby ja vam poviem že fuj sa hovori iba na hovno!!! vy drzite diety jete dajake kraviny ja by som mohla povedat tiez fuj 100 ludi 100chuti oki??? A suhlasim s tim ked drzite dietu nedjboze zjete kus viac ako popri diete mate to dvojnasobne hore, ale ak zdvyhnete svoju prdelku a zdvyhnete aspon 15x hore dole nohy kazdy den aspon 3x tak schudnete ovela skor ako dietami a nic sa vam nevrati!! hovorim vlastnou skusenostou za mesic som zhodla 5-6kil a ako??tak ze som jedla pravidelne kazde dve-trie hodiny popri detoch som sii to musela nacasovat a mala som pohyb takze rano 10brusakov obed 10brusakov plus ake take cviky na nohy len tak po 10x hore dole a vecer som poskakala aspon 15 minut jasne ne vzdy sa mi chcela ale ako sa prinutit nejest tak sa da aj prinutt pustit mp3 prehravac a hajd do pohybu papapapapa
1. z fajcenia som neschudla
2. ked som prestala fajcit tak som nepribrala
ale ked budes fajcit tak budes chrchlat, smrdiet, zle to vyzera, umrtvi ti to cuch a chut, stoji to prachy a obmedzuje ti to kazdodenny zivot. privolavas si rozne choroby, obmedzujes dymom zivot a zdravie inych ludi a zivotne prostredie, vyzeras ako slaboch zavislak. Zacni radsej zdravo zit a vahu zahod
smrdí...môj manžel našťastie nefajčí.Ale túto otázku zadávala baba,tak som odpovedala babe.´Pre mňa je fajčenie smrad,neznášam to.
hlavne ze chalan po cigarete vonia co?
Z fajčenia skôr prídeš k rakovine a prázdnej peňaženke,ako ku peknej postave. A navyše...keby som bola chlapom,tak babu po cigarete nebozkám...fuj ten smrad
z fajcenia ako takeho sa nechudne ale potlaca chut do jedla a je to ako kompenzacia jedla cize nastava chudnutie
co sposobi aj spomalenie metabolizmu, cize ak clovek prestane fajcit tak bude mat neuveritelnu chut do jedla a naberie este viac