Piatok a mňa nikto nikam nezavolá

Kaido

Treba sa vedet zabavit i sam to je jasne, ale byt non stop sam je na obesenie aspon pre mna. Vtedy ma prepadaju najviac depresie, uzkosti lebo stale rozmyslam nad hovadinami. Ked som s niekym a hlavne s osobu ktoru lubim tak je to lepsie :) . Clovek je jednoducho splocensky tvor, aj ked respektujem samotarov, ja sam som taky skor introvert.

Beee

@nelutujem34
mrzí ma, že máš takúto skúsenosť, ale to neznamená, že nikto nemá inú. Ja som nespočetne veľakrát bola s kamarátkami v bare, dali sme si pár pohárov vína, alebo drinkov a neboli sme spité pod obraz a s nikým sme sa neobchytávali a boli sme schopné normálnej komunikácie na úrovni. Keď sa párkrát stalo, že sa to niekde zvrhávalo, spravidla keď sme išli von ako väčšia partia a cítila som, že sa v tej spoločnosti necítim príjemne, tak som jednoducho odišla. Čiže je to o ľuďoch a rozhodne nie je správne hádzať všetky ženy a mužov chodiacich v piatok von do jedného vreca. Keď si nájdeš správny podnik a ľudí s ktorými tam ísť, tak mi dáš určite za pravdu. :)

nelutujem34

Beee
co viem z chodenia v piatky vecer von tak na 99% pili vsetci a len mizive mnozstvo ludi nepilo alebo len minimum ..
Pilo sa potom sa viedlo rozhovory na perverznej urovni, ci to boli piatky s kamaratmi, ci s kolegami z prace, ci so spoluziakmi..
neske sa spili a potom sa oblapovali s muzmi a muzi to vyuzivali ze zenske su spite a oblapovali muzov. Perverzne reci a nechutne vtipy ..
Nic rozumne a nic pre mna ;-)

Beee

Čím ďalej tým viac mám pocit, že na toto fórum prispievaj vo veľkej miere zatrpknutí ľudia, ktorí potrebujú vyjadrovať nenávisť voči ľuďom, ktorí majú to, čo oni tak veľmi chcú, ale nemajú, pod pretvárkou, že chcú presný opak. Prosím pochopte, že každý má iné priority a záľuby, spôsob života a zázemie. Niekto ide v piatok radšej do múzea, alebo sedí doma pri telke, iný ide von s priateľmi. Chodenie v piatok von nie je výlučne o bezpustom ožieraní sa v pajzli. Ide aj o nadväzovanie kontaktov v podniku na úrovni, teambuildingy, posedenie s priateľmi v kaviarni či čajovni. Prečo automaticky odsudzujete takýto spôsob socializovania sa len preto, že vy ho nepraktizujete? Určite nie každý, kto ide večer von má za cieľ sa cieľ zobudiť sa ráno s človekom, ktorého predtým nepoznal a bojovať s opicou celý nasledujúci deň. Ide to aj inak, len sa treba otvoriť iným názorom a možnostiam namiesto toho, aby sme slepo odsudzovali všetko iné od našich názorov.

stoppijanstvu

A naco je dobre chodit v piatky von?
Kazdy sa len oziera, muzi hladaju a dufaju ze najdu nejaku povolnu dieru do ktorej sa vystriekaju aj do ust a zeny hladaju princa na bielom koni s tucnou penazenkou.
Na druhy den je vsetkym na grc, bolia ich hlavy, zaludky a drichmu do jedenastej doobeda ak nie do jednej poobede. Ranajkuju na obed a cumia do telky ci mobilu a uz je tu vecer. Ani nevedia ako vikend zletel.
Tiez radsej pojdem skor spat a v sobotu hned rano idem na zahradu polenosit kde si otvorim svoje oblubene pivko a pogrilujem s rodinou pri chate.

nelutujem34

Ja pijacke piatky neuznavam. V piatky chodim skor spat kedze vikendy travim casto na turach kadetade a v sobotu rano skoro vstavam niekedy aj o stvrtej rano som uz hore .. takze pijanstvo v piatok neprichadza v uvahu ..