Moji kamaráti sa ozvú len ak niečo potrebujú. Chodíte niekedy do mesta len tak sám na pivečko? Oplatí sa to?
Piatok a mňa nikto nikam nezavolá
Keď som bola na gympli, mala som podobné myšlienky a trápilo ma, keď som v piatok a sobotu sedela doma. Po čase som ale prišla na to, že to víkendové "chodenie von" je preceňované. Často sa mi stane, že keď idem v cez víkend s nejakou kamarátkou von, keď prídem domov, poviem si, že mi na pár mesiacov stačilo. Podstatné je, aby ťa tvoj život robil šťastným, pretože vtedy si ani nevšimneš, či je piatok alebo nie. To, že väčšina ľudí chodí v piatky von, neznamená, že je to kľúč k šťastiu. Čo sa týka toho chodenia na pivo - to záleží čisto na osobe a podľa mňa aj na podniku, kam sa na to pivo vyberieš. Ja by som napríklad preferovala cez víkend galériu alebo divadlo, a to pokojne aj sama, niekedy to má nespočetne veľa výhod a možno práve tam nájdeš skutočných priateľov, ktorých bude baviť to, čo teba. :) držím palce!
Díky. Len ja to ani nedokážem povedať niekomu, že sorry ale nie. Teda neviem či nedokážem alebo mám strach, že ma prestane kontaktovať úplne. Kašlem na to, dávam si sám doma vínko, kukám sa na tučniaky a mám v pitchi. Aj keď je mi to celé nejako ľúto....:( Nevadí...
Nikoho tu neotravujes, takze pohoda, chill. Mal som kamaratov aj kamaratky, ktorym som tiež vzdy pomohol a oni v podstate nikdy mme a vobec to vlastne neutuzilo priateľstvo, len videli, ze vsak ja vzdy pomozem, nikdy nepoviem nie. Potom som zacak znova na plnu hubu hovorit ako sa veci maju, co si myslim a prestal som im vo vsetkom vyhovovat az som s tymi ludmi uplne prerušil kontakt, proste som im uz nedvihal, neodpisoval. A je mi ovela lepšie teraz, lebo tí kamaráti, ktorych mam teraz su skutocni priatelia
Tak sa treba na nich vykašľať a buď si nájsť skutočných kamarátov alebo byť radšej sám, ako ja... Asi lwn majú málo €€ tak treba niekoho kto zacvaká. Netreba sa nechať využívať.
Moji kamaráti sú vlastne úplní cokoti. Som dobrý len ak niečo potrebujú a ja som tiež drbo, lebo vždy všetkým pomôžen v domnienke, že to utuží naše kamarátstvo, ktoré je ajtak úplne k ničomu. Robia si zo mňa pitchu a ja len tak skáčem, ako nejaký sprostý králik. Neviem prečo je to tak, a prepáčte, že tu v piatok otravujem s mojími stavmi :(
A ak ti kamarti volaju len keď nieco potrebuju, vykasli sa radšej na takých ludi. Ja som takych ludi zo svojho zivota vypustil a je mi lepsie, financne aj psychicky :D
Ja preferujem v piatok večer čítanie knihy
Je piatok a ja som celu noc v robote :D Ako na prechadzku alebo do prirody obcas sam idem, dobre sa vtedy premýšľa, ale len tak sam sediet na pive by ma nebavilo. Ak samozrejme chces ist balit baby, tak smelo do toho, ja ten typ vsak nie som, takze s tym ti poradit neviem
Na pivo nechodím. Ale inak skoro všade chodím sám, behať, cvičiť do posilky atď... Takí, čo volajú niekoho len keď to oni potrebujú nie sú kamaráti.