Kde stretnem pravu lasku? A kedy?mam 19 rokov a ćakam nato už vlastne cely život...alebo naozaj sú ľudia ktorym to neje dopriate?je mi jasne že čo sa tyka financii treba mať vlastne účty a všetko nenecham sa využívať..myslíte že každý stretne takú lásku alebo su ženy ktore nikdy? zdôraznujem že ma už nebaví cakat mam toho dosť
Chcem konečne zažiť lasku
Ale tak no skusim veriť že aj namna sa usmeje šťastie:)
Neviem veľmi začínam otom pochybovat že niekoho stretnem aj keby som chcela .. to je väčšia šanca ze vyhram prvu cenu v lotérii...obavam sa aj preto lebo veľa krat som mala situaciu keď som skoro zomrela napr. takmer ma prešlo auto (šlo dosť rychlo) a pod...preto mam trochu obavu že možno to ani nestihnem zažiť...
aktualizácia. dôležitejšie ako reklama
Keď som mala asi 17, tiež som sa trápila kvôli tomu, že nemám vzťah a snažila som sa to zmeniť. A s odstupom niekoľkých rokov ti môžem s istotou povedať, že tieto veci nemá zmysel siliť, tým sa môžeš len dostať do vzťahu s niekým, pri kom pochopíš, že to bola blbosť chcieť len niekoho mať čisto kvôli vzťahu. Príde to prirodzene ;) Zatiaľ si užívaj život a pracuj na sebe a pri tom, čo máš rada, stretneš aj toho správneho človeka do vzťahu. :)
Nesil to, si ešte ozaj mladá a máš na všetko dosť času. Ak budeš láske otvorená, tak máš veľkú šancu, že ju stretneš. I keď úprimne, na 100% garantovať ti to nikto nevie, ja mám o 10 rokov viac, bol som dvakrát zamilovaný a oba razy odmietnutý a so zlomeným srdcom. Ale to som ja, iní dopadli lepšie a ty svoj happyend môžeš ešte ľahko dosiahnuť. Len dbaj na skutočné kvality nápadníkov a nie len na ich pozlátko, ktoré ťa môže chvíľkovo očariť, ale napokon ťa takmer nevyhnutne sklame. Prajem ti veľa šťastia.
Venuj sa sebe, vzdelavaj sa, cestuj, chod medzi ludi, maj konicky, atd atd. Raz si niekoho najdes, nehrn sa do toho silou mocou, lebo si najdes dakoho, kto ta bude vyuzivat. To, ze si nikoho, kto by ti vyhovoval nenasla (ak nemas príliš nereálne požiadavky) nie je koniec sveta. Mas len 19. Ja mam 26, 1 poriadny vztah uz davno za sebou a stale som sam. Stale som nestretol svoju kralovnu, ale nenecham si predsa tym zhnusit cely zivot. Je tolko veci, ktore mozes robit, vidiet, zazit, ze to, ze zatial nikoho nemas je skor vyhoda a ako nevyhoda. Stan sa najprv tym, cim chces byt a pocas cesty mozno natrafis na toho praveho, alebo aspon nie na uplneho ch**a
podla toho ako si to napisala, tak to tak skoro ani nebude, tvoja netrpezlivost, nepohoda a negativita su odstrasujuce
nepíšeš nič o tom, či sa ešte učíš, či chodíš do spoločnosti a tak.
Ak chceš nájsť lásku, treba chodiť medzi ľudí a byť s ľuďmi.
S bývalým priateľom som sa zoznámila u kaderníčky a so súčasným na klzisku.
Simonika: A keby mal o teba dakto záujem, neodoženieš ho lebo by ťa to naľakalo? Poprípade - nezatriediš si ho ako obyčajného kamoša (s tym že budeš vkuse dalej dakoho hladať, hladať hladať) a keď sa dakto spýta, prečo nechceš dotyčného - ,,lebo to je moj kamarát"