Kde stretnem pravu lasku? A kedy?mam 19 rokov a ćakam nato už vlastne cely život...alebo naozaj sú ľudia ktorym to neje dopriate?je mi jasne že čo sa tyka financii treba mať vlastne účty a všetko nenecham sa využívať..myslíte že každý stretne takú lásku alebo su ženy ktore nikdy? zdôraznujem že ma už nebaví cakat mam toho dosť
Chcem konečne zažiť lasku
Mirec411 ja budem až do smrti bez vzťahu a preborím mýtus o tom, že bez lásky sa nedá žiť haha :D Rád borím mýtusy :)
dobreuž,
pri svojej inteligencii by si mal vedieť, že "nestabilným" je vzťah len vtedy, keď si ho dvaja takým urobia. Dokonca by som mohol pridať aj jeden môj citát: -
„Na vytvorenie šťastného vzťahu treba dvoch rozumných – na jeho rozpad stačí jeden blbec.“
Treba si hlavne uvedomit, ze zivot nekonci v 20tke, ani 30tke, ani v 40tke atd. (ak nepríde choroba, nehoda). To, ze teraz nikoho nemas, nedeterminuje ako to bude v buducnosti. Poznam ludi, ktori mali 1 frajerku v 16tich a po 8 rokoch sa zobrali, poznam ludi, co mali 28 a niekoho si našli, dokonca mám kolegu, ten si v 40tke dakoho dlhodobejšieho nasiel. Ja mam 26 a mal som 1 skutocny vztah, ktory vobec nedopadol dobre. Teraz som sam a samozrejme mi to vadí, ale mam vela konickov, ktorym sa venujem a hlavne som sa poucik, ze chcieť vzťah silou mocou len preto, aby clovek nebol sam nie je dobre. Musis proste stretnut osobu, s ktorou by v 1. rade hlbší vzťah stál za to. A áno, niekedy to proste trvá dlhšie. Ale ten cas, co si slobodná, resp. nezadaná by si mala naplno využiť na to, urobiť zo svojho života niečo.
Máš len 19 rokov, tak nevešaj hlavu dole hlavne :) Ak chodíš na nejaké výlety s kamarátmi alebo chodíš sa niekde zabávať na nejaké podujatia a si stále v spoločnosti, tak myslím, že by nebol problém si nejakého nájsť :)
Každý vraví, že doma za PC si niekoho nenájdeš, no jedna kamarátka v tomto urobila pokrok :D Táto baba chodí každý deň len do roboty a inak sedí vkuse doma alebo ide so psom na prechádzku a veruže si našla frajera :D
Možno by si mala skúsiť tie dlhoročné otrepané zoznamky :D
Lebo zbytočne riešiť niečo tak nestabilné, ako je vzťah.
dobreuž,
mal by si vedieť, že pravda je naozaj len relatívna a v tomto prípade by mohla dostať aj prívlastok (prepáč) hlúpa, naivná, nedomyslená...
Chápem prečo sa v otázke vzťahov stotožňuješ s Tomášom :D ...ale spôsob života, ktorý sa páči vám, nie je prijateľný pre stovky miliónov iných. ---- A možno sa nepáči ani vám dvom, ale prijali ste ho, pretože ste nenašli ani odvahu a ani spôsob, ako si vytvoriť pekný vzťah.
Vzdali ste to skôr, ako ste niečo skúsili.
No môže to byť aj tak, že ste sami seba presvedčili, že vzťah nechcete, že k životu nepotrebujete lásku, ani rodinu, ani nič podobné. Jednoducho tu chcete len byť - sami pre seba, pre svoje "koníčky", a len tak vegetovať kým nepríde koniec.
Podľa mňa smutné a pusté, podľa teba a Tomáša zmysluplné a napĺňajúce.
Je to vaše rozhodnutie - váš prejav slobodnej vôle, ktorú dostal každý človek. Tomáš asi osobne od Boha :D ...kým my ostatní asi len nepriamo, tradične, dedične. Preto je Tomáš Tomášom :D
Simonika,
tuším patríš k tým, ktorí nevedia čo je "pravá láska".
Tak stručne: - Pravá láska sa rodí vo vzťahu po dlhých rokoch porozumenia. Nikto na začiatku nevie, či stretol partnera, s ktorým sa nakoniec aj napriek krásnemu začiatku rozíde, alebo pri ktorom ostane a po dlhých rokoch spolužitia povie, že to bol ten pravý, s ktorým prežil skutočnú - teda "pravú" lásku.
Máš 19 rokov a píšeš, že na ňu čakáš celý život? Nie, nejdem sa smiať, ale uznaj... Veď ani nevieš, či si na takú lásku pripravená. Či vôbec vieš ako sa buduje porozumenie..., či máš schopnosti, ktoré vzťah potrebuje ako príroda vodu... - dôveru, pochopenie, schopnosť vnímať, správne cítiť a vyhodnocovať slová i činy..., či vieš aj kopu iných vecí, z ktorých sa rodí "pravá láska"...
Myslíš že vieš, alebo...?
V piatich riadkoch príspevku si venovala jeden len financiám... :( ...a všetko si zakončila prejavom netrpezlivosti - a to len z čakania...
Určite ti nechcem nič vyčítať, viem že si ešte mladá, ale zároveň dosť "veľká", aby si začala uvažovať, či "pravá láska" sama padá z neba do lona každého, kto sa zamiluje. Vôbec sa neobávam, že nezažiješ zamilovanie. Zažiješ, lebo ho CHCEŠ zažiť.
Čo chceš, to dostaneš. Ale keď vidím, aká si netrpezlivá a ako si už teraz chrániš otázku financií, tak... - pravá láska toto nepozná... Pozná úprimnosť, oddanosť, dôveru, vieru..., ...a aj trpezlivosť.
Možno budeš mať veľa vzťahov, možno len pár, ale mala by si a sama seba spýtať, či si dobre pripravená na jeden vzťah - na ten pravý. Si?
Ale zase s tými koníčkami má pravdu... Treba neriešiť vzťahy a človek má večný kľud.
Tomáš12345 - :D - ty likvidátor ľudstva :D
Čo si to zase napísal? cit: - "Máš len dve možnosti, bud si vybereš veci ktoré majú zmysel a môže ich mať každý (Boh, koníčky) alebo si vyberieš veci ktoré SKUTOČNÝ ZMYSEL NEMAJÚ a sú velmi nestále (napríklad partnerské vzťahy). Co si teda vyberies ?
--------
Neviem či len automaticky kopíruješ svoje ""premyslené"" príspevky, alebo či pri tom naozaj aj myslíš. Snažím sa teoreticky si predstaviť, čo by sa stalo, keby všetci - ale naozaj všetci, prijali TVOJU vieru. Vyšlo mi, že Boh by asi tak za 100 rokov prišiel o všetky svoje ovečky. Planéta Zem by bola vyľudnená a aj v Biblii by vybledli slová: - "Ja som láska" ... "Milujte sa a množte sa".
Ako to vidíš ty? Nechceš ma vyviesť z omylu? :D
Jááj, ty maskot fóra a večný srandista. Asi sa už bavíš aj sám na sebe :D
Hlavne vytesni takéto pesimistické myšlienky a nevyhýbaj sa ľuďom :)