PRED otehotnenim

Príspevok v téme: PRED otehotnenim
letny vanok

Dobry den,

v lete by sme sa s partnerom chceli zacat snazit o babatko...
Samozrejme, na to myslime uz teraz, ale ako alebo cim ste sa riadili pred otehotnenim vy? Brali ste nieco, vyhybali ste sa niecomu (ano, je mi jasne, ze alkohol, vela sladkeho atd neprospieva), ale myslim nieco, co pomoha k otehotneniu.
Ja a partner mame 34 rokov, takze uz je najvyssi cas, ja mam velmi stresovu robotu, castokrat 12 h, ranna, nocna hore-dole, plno ludi...na tom nic nezmenim, ale rada si vypocujem nejake rady, lebo chcem, aby to vydalo avsak uvidime.
Dakujem krasne.

katinaa20

Ano, pretoze jeden sa uziva pri snazeni a prve tyzdne. Potom od 13 teho tyzdna sa dvojka uziva a trojka ta po porode, ale len v pripade, zeby si kojila, pretoze tak zabezpecis dostatok vitaminov pred drobca.
Ale je to podla mna fajn, pretoze cely cas ma dieta vsetko, co potrebuje.

Stupjakova.L

katinaa a uzivala si len ten jeden pri snazeni alebo aj potom tie dalsie druhy? Lebo som pocula, ze uz je aj dvojka aj trojka, su medzi tym nejake zasadne rozdiely?

katinaa20

Zle nechcu to je pravda :)
Ja som sa snazila aj zeleninu do jedalnicka pridavat, len moc mi to neslo. Prehovarala som sa v duchu kazdu chvilku, ze to zvladnem, no potom som to nedala. Radsej som si Femibion kupila a nemusela som sa uz viacej nad tanierom trapit, prehovarat :D

Dan_ia

Celebrita to je na zvazeni kazdej zeny ako sa k tomu postavi, ci si da poradit, povedat alebo nie, len potom nech si uvedomi, ze to berie vsetko na svoje triko.
Lekari zle nechcu a utvrdila som sa aj v tom, ze aj v lekarni, lekarnicky dokazu dost dobre pomcot, poradit ;)

martinka090

Katinaa dodrziavat odporucania doktora je to najdolezitejsie, aj ked je pravda, ze poznam mamicky, teda buduce mamicky, co si od doktora poradit nedaju, co si myslia, ze vedia vsetko najlepsie, len nie je to vzdy tak, treba mat na tieto veci triezvy pohlad

vretienka

JE TO TAK AKO SI PISALA, VSIMAM SI TO AJ VO SVOJOM OKOLI, JE TO SKODA. ALE TAK TOTO JE VEC KTORU DAKO OVPLYVNIT NEVIEME. JEDINE CO VIEME NEJAKO OVPLYVNIT JE, ZE KED SA SNAZIME TAK DBAME NA TO ABY SME MALI VSETKY VITAMINY, ABY SME MALI PEVNE ZDRAVIE, ABY SME SA SETRILI. TOTO JE JEDINA VEC CO MOZEME UROBIT, ALE ZATO VIE AJ MNOHE OVPLYVNIT.

Chéri

Vretienka, vieš čo je celkom taký paradox? Že často tí čo veľmi chcú tak majú problém aby sa im podarilo a tí čo to ani nejako neplánujú, tak tí na prvýkrát.
Nie je to pravidlo, to jasné, že nie, ale častokrát je to tak. Vidím to vôkol seba.

katinaa20

A kto ano? Aj ja aj moje kamosky sme si velmi priali a robili vsetko preto aby sme mali bezproblemove tehotenstvo, vsetko co mi lekar kazal to som proste dodrzala :)
A malo to zmysel ;)

hirta

martinka by musíme dávať pozor na seba a na drobca za každý okolností, aspon teda moje presvedčenie je také, lebo problémy môžu nastať kedykoľvek a teda ja nie som z tých, čo by mali chuť niečo riskovať najmä nie keď ide o zdravie