Zdravim vsetkych ludi, aj zeny aj muzov. Uz som normalne zufala. Partner nevie, kedy co potrebujem. Ked netuzim po objati,tak ma objima ostosest !,a ked ho potrebujem,tak mi povie,ze si ho vynucujem a nechce mi ho dat. Napr. Minule sme sedeli na drinku. Vacsinou,ked takto sedime chyti ma za ruku, pobozka ma. V ten den mi nebolo nejak do reci, urcite videl,ze som bez nalady, vo vnutri som bola nastavena,ze som potrebovala nejaky ten fyzicky prejav lasky. Urcite to bolo na mne vidno! Ale namiesto toho,aby ma za tu ruku chytil, ako vacsinou - ked som vysmiata a dal mi ten bozk, on zacal do mna hucat,ze co mi je,ze sa vo mne nevyzna.Toto ma este viac rozladilo. Tak teda, aby sa vyznal a dokazal ma precitat v domienke,ze predideme nedorozumeniam, tak som mu jemne povedala,ze potrebujem iba jeho pozornost a to chytenie za ruku,a nie nejake reci. tak zacala som byt ja ta najhorsia, pretoze si to vynucujem a on mi to neda. Mam pocit, ze ma vobec nevnima a vsetko robi vsetko opacne. A najhorsie na tom je,ze jeho reakcia bola hnev, zacal byt nervozny, zduty, nepozrel do oci, uz s nim vobec nebola rec, ze som vsetko pokazila a chcel ist domov. Mohla som sa na neho uz aj potom usmievat a nic, nedalo sa s nim pohnut, stale to svoje, ze on ide domov. Teraz sme pohadany, odisla som od neho smutna,sklamana so slovami,ze som chcela iba pochopenie, ze ma ma na haku a takto vyzera,ze este aj ja sa musim prva ozvat, on sa neozve a ani ho netrapi co je so mnou a ako sa citim. Zaziva/l niekto nieco podobne?
Partner nevnima moje potreby
Nechcete radsej zalozit temu typu: "Podme sa hejtovat" a tam si vsetci mozeme na seba ponadavat, je to niekedy unavujuce citat tieto polemiky v kazdej druhej teme...
Mlady muz, ty mu nerob hovorcu, vzdy sem priletis ako taky kuvik. Tebe zelam to iste
Lasku ako tram...
Ale just by som mu dopriala taku, aby to s nim zamavalo a stretol lasku jak tram. Zenu, co by roztopila tu jeho povysenost.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
mizogýn!
S klapom asi tazko. Znechutil svojou aroganciou tu uz mnoho ludi. Ten zeny nepochopi nikdy
Povysenecky a neprijemny.
Boze s tebou aj nejaka vydrzi? Slusne som sa opytala. Zaujimali ma konkretne poziadavky.
Opka,
ako neviem, ci ti mam vysvetlovat vyznam slova "realne", lebo mi je to trochu trapne dospelemu cloveku pisat. Su to take, ktore nevyzaduju nadprirodzene schopnosti a zohladnuju, ze vo vztahu je este aj niekto druhy ako ty, a teda nie je teda vhodne 100% spolocneho casu venovat len tebe, lebo vo vztahu obycajne byvaju dvaja ludia.
Tak ak to bude pokračovať, nezlepšovať sa, dokonca zhoršovať, tak prehodnotil by som cely ten vztah. Zrejme sa povahovo moc k sebe potom nehodite, chyba kompatibilita. Vzájomné pochopenie a rešpekt sú dôležité veci. A áno, sú aj všímaví chlapi, rovnako ako nie sú všetky ženy rovnaké, nie sú ani všetci muži. Neutápajme sa tu zas v stereotypoch.
Klapo mozes napisat viac ake su realne poziadavky?