Trápi ma samota :((

Príspevok v téme: Trápi ma samota :((
Xrtsa

Ahojte,,Myslim že názov temy dosť vystihuje môj problém..veľmi ma trápi to že som sama bez priateľa...mam 18 rokov...doteraz mi to nejak extra nevadilo ale posledne dva dni som kvoli tomu dosť smutna a skoro vkuse plačem...začalo ma to veľmi trápiť...:(( Každý naokolo ma kamarátky rodina známi...len ja nič... cítim sa ako posledna chudera ktoru nikto nechce..(čo je aj pravda)... Do spoločnosti chodim dosť aj chodila som celu pubertu ale akosi nič...a zdvoraznujem že nikdy som to nesilila lebo bolo mi to jedno...čo mam robiť? Mam pocit že si nikdy nikoho nenajdem a nikto ma nebude lubit...a prosim skuste mi nepisat že máš len 18 a podobne hluposti...čas leti rychlo...:(( Už ani nemam chuť nikam chodiť...

clooo

+ ešte jedno zo základných kriérií pri jej výbere partnera je finančná situácia jej potencionálneho partnera, no priznávať to, pochopiteľne, nebude. Žena, zvlášť mladá žena/dievča bez vysokých nárokov na partnera už dnes neexistuje. Zakladateľke tejto témy prajem čo najviac rokov, najidealnejšie celý život prežitý osamote, bez partnera tak, ako ja a mnoho ďalších mužov, ktorí nesplňajú to enormné množstvo priblblých ženských požiadaviek a sú tak odsúdení na život bez partnerky/manželky a deti, nevedia, čo je to bozk, vzťah...

dobreuz

„do 21 rokov, o hlavu vyšši hnedooki hnedovlasi... taký typ“ tak to je moc aj na mňa... A nemá mať náhodou ešte presne 180,5 cm a 75,05 kg? Treba trochu ubrať z požiadaviek.

dobreuz

„do 21 rokov, o hlavu vyšši hnedooki hnedovlasi... taký typ“ tak to je moc aj na mňa... A nemá mať náhodou ešte presne 180,5 cm a 75,05 kg? Treba trochu ubrať z požiadaviek.

je to

ehm, ja poznam aj nizke pary, kde su obidvaja nizsi. a vyber sa na dovolenku napriklad do argentiny alebo spanielska, tam su vsetci nizsi, priemer tak 1,55 a dobre im je.

Tomas12345

Sama si napísala že ked si partnerské vztahy neriešila tak si bola spokojná, tak ich nerieš ani teraz, netočí sa okolo toho celý vesmír, tak prečo si myslíš že áno ?

Nájdsi si svoje štastie v Bohu a v koníčkoch a partnerské vztahy ber maximálne len niečo ako bonus.

bud ticho

Nie len nižší majú smolu, ale rovnako aj o hlavu vyšší ale zároveň chudí sú dosť out.
Pre svoje prehnané nároky sú ľudia osamelí, ale je to vina ľudí? Nie je to chyba prírody?
Môže človek za to, že ho ten typ človeka nepriťahuje?

Xrtsa

zuzulik- jasné že skusila som aj zoznamku...síce teraz tam niesom a vzdala som to asi po pol roku čo som si tam nikoho nenašla..tak už vážne neviem kde...asi skusim ešte zoznamku...

Zuzulik8

Ak si nevies nikoho najst v spolocnosti preco to neskusis cez internet na nejakej zoznamke. A tvoje predstavy o partnerovi su dost povrchne, riesis len vzhlad.