Ahojte,,Myslim že názov temy dosť vystihuje môj problém..veľmi ma trápi to že som sama bez priateľa...mam 18 rokov...doteraz mi to nejak extra nevadilo ale posledne dva dni som kvoli tomu dosť smutna a skoro vkuse plačem...začalo ma to veľmi trápiť...:(( Každý naokolo ma kamarátky rodina známi...len ja nič... cítim sa ako posledna chudera ktoru nikto nechce..(čo je aj pravda)... Do spoločnosti chodim dosť aj chodila som celu pubertu ale akosi nič...a zdvoraznujem že nikdy som to nesilila lebo bolo mi to jedno...čo mam robiť? Mam pocit že si nikdy nikoho nenajdem a nikto ma nebude lubit...a prosim skuste mi nepisat že máš len 18 a podobne hluposti...čas leti rychlo...:(( Už ani nemam chuť nikam chodiť...
Trápi ma samota :((
Alex- už som to pisala...neprejavuju...nikto somnou nechce vzťah myslim že som to napísala jasne...keby prejavovali tak asi by niekto somnou vzťah chcel nie? Každé kamarátstvo sa po par týždňoch skončí aj to je väčšinou vo virtualnej forme ...čo už asi som prekliata možno ma niekto uriekol
hedviga1884 - no ty si naozaj sprostá;
Aké typické. Ono by sa možno aj nejaký našiel, ale pokiaľ to nie je fešák podľa predstáv, tak ho aj tak nechceš. Hlavne nízki muži ako ja si môžu akurát tak pískať, lebo každá chce aspoň o hlavu vyššieho, čo ja od žiadnej nie som.
Xrtsa: A nestalo by sa, že keby dakto prejavil zaujem tak by si ho odohnala, lebo by ťa to naľakalo? :D
Z tvojho písania mam pocit, že je to dosť pravdepodobné
hlavne z nudze cnost nema zmysel ;-)
Spomenula si, že chlapci o teba neprejavujú záujem.
Čo myslíš ty, prečo ho o teba neprejavujú?
cloo-vobec to neje tak..mne je jedno koľko ma chlapec penazi
Alex- do 21 rokov, o hlavu vyšši hnedooki hnedovlasi... taký typ
Aké sú tie typy chlapcov s ktorými si vieš predstaviť vzťah, hm?
"Je malo typov chalanov..."
Ten tvoj typ sú zrejme chalani z bohatých rodín, s autom kupenym od otca, v značkových handrách, najidealnejšie je keď je ešte aj pekný, vysoký...
Ak je to tak, tak sa nečuduj že si sama. Takých náročných fiflen je ako maku a keďže matematika nepustí - počet "pánov dokonalých" alebo "princov na..." je výrazne nižší ako počet náročných dievčat/žien, tak uspeju len tie lepšie kúsky, tie obyčajné ostavajú samé aj so svojimi nárokmi...
a žeby si tu na seba nechala nejaký kontakt? na tejto stránke sa pohybuje veľa mladých chlapcov, ktorí nikdy nemali vzťah a veľmi radi by boli tiež keby ich niekto mohol ľúbiť...
alebo čo vlastne čakáš od ľudí? že ti dajú nejakú zázračnú radu a všetko sa zrazu zmení?