Trápi ma samota :((

Príspevok v téme: Trápi ma samota :((
Xrtsa

Ahojte,,Myslim že názov temy dosť vystihuje môj problém..veľmi ma trápi to že som sama bez priateľa...mam 18 rokov...doteraz mi to nejak extra nevadilo ale posledne dva dni som kvoli tomu dosť smutna a skoro vkuse plačem...začalo ma to veľmi trápiť...:(( Každý naokolo ma kamarátky rodina známi...len ja nič... cítim sa ako posledna chudera ktoru nikto nechce..(čo je aj pravda)... Do spoločnosti chodim dosť aj chodila som celu pubertu ale akosi nič...a zdvoraznujem že nikdy som to nesilila lebo bolo mi to jedno...čo mam robiť? Mam pocit že si nikdy nikoho nenajdem a nikto ma nebude lubit...a prosim skuste mi nepisat že máš len 18 a podobne hluposti...čas leti rychlo...:(( Už ani nemam chuť nikam chodiť...

Xrtsa

Alex- myslela som to tak že nikto somnou nechcel nikdy vzťah...maximalne pár tyzdnove kamaratstvo aj to väčšinu času len virtuálne...a nemyslim si žeby som pisala nejaké sprostosti...nič take...

Veva- ano nie každý musi mať od 15 ale ja po tom už dosť túžim...veľmi chcem aby ma niekto ľúbil...každú hovori aka je dôležitá sebelaska ale myslim že mam sa rada dosť...a zas nechcem byť narcis egoista..

Pag

Tak ono každý má iné potreby, každý chce mať v hlave pocity šťastia a nie smútku, ale na strane druhej sto rokov vždy uplynie ako voda, času dosť. Už mi není lásko ani 350 let...i když...nebral bych je ani náhodou:-) Tak kolik ti je vlastně lét?

veva36

marnost ved mas len 18, to ze si nikoho nestretla doteraz neznamena, ze nikdy ani nestretnes. nie kazdy musi mat partnera pomaly od 15

Alex Dorantes

Ako to myslíš, že nikto o teba nemal nikdy záujem?
Nikto za tebou nikdy neprišiel s úmyslom flirtovať, dvoriť ti atď, tak si to myslela?

momentik25

Reči že máš len 18.... sú na mieste!! Áno, máš len 18 a je veľmi skoro...

Ja mám 25 rokov a nikdy som nemal priateľku! Čo mám asi tak hovoriť ja čo??

Xrtsa

Alex dorantes- ďakujem za príspevok ...a nie niesom pasívna čakateľka nemam problem urobiť prvy krok ak sa mi niekto páči... Lenže 1. Ak som to spravila tak ti chlapci nemali zaujem o mna... 2. Je malo typov chlapcov s ktorymi si viem predstaviť vzťah
A zas zdôraznujem nikto nemal záujem o mňa nikdy...myslím že vyzerám normálne starám sa o seba

Alex Dorantes

Niekomu hneď nie je dopriaty a niekto má jeden či dva za celý život a aj tie sa neskôr ukážu ako tie ktoré nevydržali.
Môj pohľad na vzťahy je skeptický. Sám som mal prvý a zároveň jediný vzťah dosť neskoro, ale bol dlhoročný.
Tak ja neviem no, hm, skús sa viac o seba starať. Dievčatá majú v tomto výhodu, je mejkap, niečo moderné si kúp, pekná vôňa.
Tiež som si všimol, že moc báb len čaká a to je ich stratégia, že zo zásady sa prvé nezvyknú ozvať chlapcovi, tak ak sa ti nejaký páči alebo ťa zaujal nečakaj a povedz mu to.