Je už neskoro?

Príspevok v téme: Je už neskoro?
kreditnakarta

Je podľa vás neskoro v 26 rokoch začínať partnerský život? Obzvlášť v dnešnej dobe keď už 15 ročné deti majú "vzťahy"???

Mne to príde tak, že je to už strašne neskoro, že som proste zaspal a prebudil som sa neskoro... všetci čo poznám v takom veku už majú deti, alebo aspoň majú veľa sexuálnych skúseností a ja nič z toho nemám.. nikdy som nemal vzťah a ani dokonca sex...

A pritom v mojom veku sa to odo mňa tak nejak automaticky očakáva, že v takom veku už budem mať za sebou aspoň 1 vážny vzťah a vedieť čo robiť v posteli... ale nič z toho nemám.

A čo by si pomyslela žena, keby sa dozvedela, že som v 26 stále bez skúseností? Je mi z toho na nič, hlavne teraz keď moji spolužiaci majú už deti a keď ich vidím tak im tak trochu závidím, za mlada si užívali, striedali partnerky, teraz sa usadili a majú rodinu... a ja som za celý život nestihol sa ani s jednou vyspať...

Neviem, ale tak nejak mi asi tá samota vyhovuje... lebo keby nie tak by som s tým niečo robil nie? Možno to je podvedomie, možno práve to že som sám je pre mňa najlepšie, len to neviem a príliš na mňa pôsobí okolie? Neviem... každopádne ak som prežil bez problémov doteraz tak snáď prežijem aj naďalej... len je mi to tak trochu ľúto keď vidím ostatných ako sa držia za ruky... ja viem že to len závisť a že si to idealizujem.. tak snáď to časom prejde.

Neviem prečo to tu píšem, či chcem radu alebo čo, ale asi som sa len chcel vypísať. alebo ak niekto máte podobné "skúsenosti" ako ja alebo niekoho takého poznáte tak môžete niečo o tom napísať

dobreuz

Ako som zmenil postoj? Stále si stojím za tým, že väčšina žien ide po grázlikoch :) Vidno to aj na tomto fóre.

slobodnemaciatko

Prostetak
ano, kvitne, ved preto zjemnel a stava sa lepsim clovekom, ale nechajme ich, nech kvitnu vlastnym tempom :-)

NeznamyTHM1986

Tomas12345 Viera je ako penis! Je dobré to mať, je dobré byť na to hrdý, ale nie je dobré to vyťahovať na verejnosti, oháňať sa s tým okolo seba a rozhodne nie je dobré pchať to do svojich detí.

A taktiež nie je dobre s tým šermovať pred ľuďmi, ktorý na to nie su zvedaví :D

dobreuz

Klaudi presne. A ani u Pilcuka nie je neskoro začať si vzťahmi. Samozrejme za predpokladu zmeny jeho postoju k ženám.

Klaudi1989

Vôbec to nie je neskoro a vôbec nie u chlapa. Práve že v dnešnej dobe sú chlapi aj 35 ročný slobodný a nič si z toho nerobia!

petroneta

tomas on sa pýta, či je neskoro v jeho veku na partnerský vzťah a nikde nepíše, že by to mala byť jeho životná priorita. Je normálne, že v istom veku si človek želá nájsť životného partnera, založiť rodinu a mať deti.