Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je už neskoro?

Príspevok v téme: Je už neskoro?
kreditnakarta

Je podľa vás neskoro v 26 rokoch začínať partnerský život? Obzvlášť v dnešnej dobe keď už 15 ročné deti majú "vzťahy"???

Mne to príde tak, že je to už strašne neskoro, že som proste zaspal a prebudil som sa neskoro... všetci čo poznám v takom veku už majú deti, alebo aspoň majú veľa sexuálnych skúseností a ja nič z toho nemám.. nikdy som nemal vzťah a ani dokonca sex...

A pritom v mojom veku sa to odo mňa tak nejak automaticky očakáva, že v takom veku už budem mať za sebou aspoň 1 vážny vzťah a vedieť čo robiť v posteli... ale nič z toho nemám.

A čo by si pomyslela žena, keby sa dozvedela, že som v 26 stále bez skúseností? Je mi z toho na nič, hlavne teraz keď moji spolužiaci majú už deti a keď ich vidím tak im tak trochu závidím, za mlada si užívali, striedali partnerky, teraz sa usadili a majú rodinu... a ja som za celý život nestihol sa ani s jednou vyspať...

Neviem, ale tak nejak mi asi tá samota vyhovuje... lebo keby nie tak by som s tým niečo robil nie? Možno to je podvedomie, možno práve to že som sám je pre mňa najlepšie, len to neviem a príliš na mňa pôsobí okolie? Neviem... každopádne ak som prežil bez problémov doteraz tak snáď prežijem aj naďalej... len je mi to tak trochu ľúto keď vidím ostatných ako sa držia za ruky... ja viem že to len závisť a že si to idealizujem.. tak snáď to časom prejde.

Neviem prečo to tu píšem, či chcem radu alebo čo, ale asi som sa len chcel vypísať. alebo ak niekto máte podobné "skúsenosti" ako ja alebo niekoho takého poznáte tak môžete niečo o tom napísať

Tomas12345

Pokiaľ si nenájdeš šťastie v Bohu a v koníckoch ale partnerske vzťahy budeš brat za top prioritu tak šťastný nebudes, budeš ostatným závidieť a utápať sa v zúfalstve.

naivny

ja nemam superkarieru. Ak nespravim tento rok fyziku, neviem, co bude. A na buduci rok som si odniesol skusku z 3. semestra. Takze mam zakaznika, mam co robit, ale chcem dostudovat, lebo ozaj super karieru si slubujem mat pomocou toho, teda dopomoze mi tymi 40 %. A to je take, ze sa mi to moze a nemusi podarit. Teda poradim si aj bez VS, ale asi budem mat mensi pristup k tomu, co ma bavi. Chcem robit seriozne programy a nie len nove aplikacie pocitacovych hier.

petroneta

kreditná karta, a čo Ti bráni niečo na tom zmeniť? Zoznamovať sa s dievčatami, nadväzovať vzťahy? Či už tak, že začneš chodiť do posilovne, ako kompenzácia k sedavej činnosti vodiča autobusu je to fajn, a tam budeš cvičiť a snáď naďabíš na nejakú príjemnú dievčinu, alebo na zoznamkách, sociálnych sieťach?
Aby si získal dievča cez písmená, potrebuješ byť komunikatívny. To celkom si. Nevyjadruješ sa v holých vetách. Potrebuješ byť pozitívne naladený. To neviem, či si.

kreditnakarta

áno, to všetko je síce super a nepochybne single život, sloboda, má veľa výhod...

ale aj tak to proste nie je ono. vždy tam človeku niečo chýba, nejaký zmysel.

Tutanchamon_xD

kreditnakarta vzťahy sú k ničomu :D dobre, je vo vzťahu možno pekné, že sa môžeš svojej polovičke so všetkým zdôveriť, pomôžte ti, keď sa cítiš najhoršie, povzbudí ťa a samozrejme aj ten sex tam patrí, ale takto to vidí človek, ktorý nikdy vzťah nemal. Realita je ale úplne iná by som povedal :D

Vzťahy sa rozpadajú, pretože ľudia niekedy v nich riešia úplne blbosti, kvôli ktorým sa hádajú, musíš činiť tak, aby tvoja polovička bola spokojná a je tam ešte oveľa viacej faktorov. Nebodaj ešte narazíš na nejakú histerku, ktorá bude vyvádzať už len kvôli tomu, že si šiel po robote na kávu so svojou bývalou frajerkou alebo kamarátkou, či kolegyňou z roboty :D

A takto ? Nemáš žiadne starosti. Poprípade chodíš do roboty a si voľný ako vták. Ideš s kamarátmi niekde do kina, na pivo do baru, poprípade sa ideš do klubu zabaviť v niektorí Piatok. Venuješ sa svojim záľubám a ideš si tam, kam chceš a kedy chce :)

kreditnakarta

Keď tak nad tým rozmýšľam, tak vlastne neviem či vôbec nejaký vzťah chcem tiež. Síce nemám super kariéru ako naivný, chcel som sa naučiť tiež programovať, ale zisitl som, že na to som príliš hlúpy, a tom som sa chcel naučiť len html a už len to mi nešlo :DDD... čo už, nemôže byť každý kocka, to by potom ani neboli dobre platení lebo by ich bol dostatok :DD

Ja som vodič busu, celkom v pohode robota, stačí mi to zatiaľ. Takže ja sa na kariéru v tomto ohľade vyhovárať nemôžem. Ale proste mne to príde také blbé, viete, že ľudia dnes tie vzťahy ani neberú vážne a každý len strieda vzťahy ako keby sa nič nedialo... a je ako keby norma že dnes je každý po 30-40 rozvedený. To je proste celé postavené na hlavu.

Vždy som chcel mať rodinu, jednu ženu ktorú by som miloval až do smrti... asi by som nemal pozerať rozprávky, čo..
A hej, mohli by sme tu založiť nejaký spolok starých panicov, veď dneska pomaly už keď má človek 16 a nemal sex tak je považovaný za divného.

naivny

navzdysama, aj ja som sám, a zatiaľ mi to viac-menej vyhovuje. Som so svojím životom viac-menej spokojný. Samozrejme, aj ja chcem mať nejaký vzťah, ale veľa pre to nerobím, vlastne skoro nič, aby som ho mal. Plánujem v tomto uskutočniť zmenu, keď mám ostatné ingrediencie vyriešené. Teda štúdium, práca, pomoc iným atď.
Tento víkend som napr. začal učiť programovať moju sestru. Prihlásila sa na súťaž v programovaní a v nemožne primitívnom jazyku pre deti sa jej nepodarilo uskutočniť to, čo chcela, tak mi brnkala na nervy. Čo s ňou teda, začal som ju učiť Pyton :-)
Pri všetkých activities, čo mám, sa panicom ani necítim byť, som len jednoducho unavený. Ale to tak správne a rád, o tom je život. O chvíľu klikám späť zákazníkovi, na dnes mu mám ešte asi 3 hodiny dačo robiť, a zajtra vstávam o 8,20.
Petroneta, nezabudni mi potom o 5 rokov pripomenúť, aby som stihol popri všetkom aspoň nejaký závet spísať... keby som sa dovtedy nestihol odpaniť.

Tutanchamon_xD

navzdysama ja som tiež sám, nemal som ešte doteraz vzťah, sex a robím si z toho srandu už aj ja :D sranda je už len to, že po mne idú viacej staršie alebo teda zrelé ženy ako mladé baby :D mne je už totižto čo sa týka sexu, vzťahov všetko vtipné :D kašlem na nejaký vzťah, radšej budem voľný ako vták, ako keby som mal vo vzťahu riešiť zbytočnosti, ako to robí veľa párov :D

navzdysama

Vy si tu stoho robíte srandu lebo ste nikdy s niečim takym problem nemali...ale keby ste mali a nikto by o vás nezakopol trápilo by vás to tiez...