Je už neskoro?

Príspevok v téme: Je už neskoro?
kreditnakarta

Je podľa vás neskoro v 26 rokoch začínať partnerský život? Obzvlášť v dnešnej dobe keď už 15 ročné deti majú "vzťahy"???

Mne to príde tak, že je to už strašne neskoro, že som proste zaspal a prebudil som sa neskoro... všetci čo poznám v takom veku už majú deti, alebo aspoň majú veľa sexuálnych skúseností a ja nič z toho nemám.. nikdy som nemal vzťah a ani dokonca sex...

A pritom v mojom veku sa to odo mňa tak nejak automaticky očakáva, že v takom veku už budem mať za sebou aspoň 1 vážny vzťah a vedieť čo robiť v posteli... ale nič z toho nemám.

A čo by si pomyslela žena, keby sa dozvedela, že som v 26 stále bez skúseností? Je mi z toho na nič, hlavne teraz keď moji spolužiaci majú už deti a keď ich vidím tak im tak trochu závidím, za mlada si užívali, striedali partnerky, teraz sa usadili a majú rodinu... a ja som za celý život nestihol sa ani s jednou vyspať...

Neviem, ale tak nejak mi asi tá samota vyhovuje... lebo keby nie tak by som s tým niečo robil nie? Možno to je podvedomie, možno práve to že som sám je pre mňa najlepšie, len to neviem a príliš na mňa pôsobí okolie? Neviem... každopádne ak som prežil bez problémov doteraz tak snáď prežijem aj naďalej... len je mi to tak trochu ľúto keď vidím ostatných ako sa držia za ruky... ja viem že to len závisť a že si to idealizujem.. tak snáď to časom prejde.

Neviem prečo to tu píšem, či chcem radu alebo čo, ale asi som sa len chcel vypísať. alebo ak niekto máte podobné "skúsenosti" ako ja alebo niekoho takého poznáte tak môžete niečo o tom napísať

petroneta

Dobreuz, ešte som mu zabudla dopísať, že pri takto premárnenom živote mu teraz už vlastne neostáva nič iné, len spáchať harakiri. :-)

Tutanchamon_xD

Neboj nič, ja som na tom rovnako ako ty :D keď som bol študent základnej školy, či strednej, tak som mal nejaké frajerky, ale bolo to len také chodenie za ručičku a oblizovanie sa, nič viacej a nič menej.

Inak nemám skúsenosti so vzťahom, sexom ako ty a už ma to teraz vôbec nejako nezaujíma. V Máji idem mať 25 rokov a už to zo mňa nejako opadlo, tá túžba po sexe, vzťahu, frajerke. Ak mám pravdu povedať, tak keď si predstavím, že by som mal ísť do vzťahu, tak mi to príde až príliš nereálne a nemal by som do vzťahu ani vôbec chuť chodiť.

Tak, či tak pochybujem, že by mi prvý vzťah vyšiel, takže radšej budem sám, ako by som sa mal sklamať a padnúť tam, kde som bol do mojich 24 rokoch :D Radšej budem sedieť doma za počítačom, počúvať hudbu, pozerať filmy, chodiť do roboty a občas chodievať do kina, s kamarátom na pivo, či sa niekde zabaviť na pár hodín. Nebudem musieť riešiť nič a budem voľný ako vták :P

Viktor88

vobec nieje neskoro, ja mam 28 a tiez nemam deti, vztah nic. a este si minimalne 5 rokov planujem uzivat, rozumej kazdy tyzden ina zena...
potom ma mozno osvieti...

Antisexx

Dalsi chalan typu kontrolor ktoremu ani tak nevadi ze nemal vztah ale hrozne mu vadi ze nemal sex len sa to tym vztahom snazi zahovorit. Ked chces sex zaplat si ho ked bez neho nevies zit a vec vybavena. Ked nieco chcem tak odem do toho nech to stoji co to stoji namiesto lutovania sa na fore. O niekolko rokov zistis ze ten sex neni nic extra a ze kludne by si bez neho vedel byt ... alebo to skor asi len my zeny ;)

mysli

Kreditnakarta
Si jeb'nuta/ty?
Nikdy nieje neskoro! Poznam ludi ktori zacali vztah aj v 40tke ci v 50.
Tie kvazi vztahy co maju tie zasrane 14-17 rocne decka sa ani vztahmi nazvat nedaju. Oni ani nemaju poňatia co vztah vlastne je!
Vztah je ked zdielaj s milovanou osobou nielen radosti ale aj strasti. Ked jej pomahas v tazkych situaciach, urobis pre nu/neho cokolvek aby sa mal dobre, ked riesis vsetky mozne situacie.
Tie decka vztah ziadrn nemaju, oni sa len drzia za rucicky, vedu nezmyselne debaty a ohovaracky o spoluziakoch, kamaratoch, filmoch, hudbe, mode a pijatike, cigach, kto s kym, kde, kedy .. To nieje vztah len snaha pubertakov napodobnit dospelych.

dobreuz

Petroneta - to bola snáď irónia, či?
„Užívali si život, striedali partnerky“ To im určite prinieslo šťastie že skákali zo vzťahu do vzťahu a trtkali všetko čo má dieru a ešte kadečo pochytali. A na vzťahy nie je nikdy neskoro.

Maccacusrheus

Tieto “lutovacky”...
Vobec to nie je zle a nic si neprepasol. Ved si nesedel cely ten cas doma na zadku pred TV, ale si sa mozno vzdelaval, pracoval, cestoval..Takze v takom pripade to iste nebol zabity cas.
A vobec nie je blbe, ze si 26rocny panic. Tym od seba normalnu zenu ani neodradis. Ale tym, ako sa lutujes az prehnane a vidis vsetko negativne, lebo mas 26 a nemas manzelku a dieta, tak tym by si ich iste odradit vedel. Ja takych nemusim napriklad vobec.

petroneta

Áno, už je neskoro. Svoje všetky životné šance si už prepasol, žiadna o teba nezavadi a jedine, comu sa môžeš v živote tešiť, že oproti bezokým panic ti ostali aspoň oči na plač. V tomto veku by si mal mat za sebou tucet partyzdnovych a 2 az 4 dlhodobejšie vzťahy a aspoň dve expriatelky si mal poslať na interrupciu. Alebo si už mal byť rozvedený a platiť alimenty na patorcata.
Ty si nič z toho neurobil radšej si ostal na staré 26 ročne kolená panicom. Hanba ti!