Ti co ste tam, verite ludom vo su tam?

Príspevok v téme: Ti co ste tam, verite ludom vo su tam?
neveriaciTomas32

Ahojte
Zpoznal som ju cez zoznamku, piseme si dlhsie aj sme mali uz styrikrat rande. Je nam spolu dobre lenze ..
Lenze mam som takeho tusaka ze ona chodi nadalej na zoznamku aj napriek tomu ze si piseme, volame a stretavame sa obcas. Niesme z jedneho mesta. Neviem preco ale nieco mi hovorilo ze si pozriem ci tam este chodi. Moje podozrenie sa zial potvrdilo. Chodi tam stale. Akoby cakala ze sa niekto lepsi odomna najde. Pritom mi sama pisala ze ma zacina mat rada, ze je so mnou rada, ze jej chybam, ze si dobre rozumieme .. tak preco tam stale je?
Ja som tam uz nechodil, odkedy sle sa dvakrat stretli tak som prestal lebk som k nej zacal nieco citit a rozumel som si s nou a zrazu taka studena facka?
Po zisteni som ju zacal spehovat a chodim na zoznamku ako casto tam chodi ona. Chodi tam skoro kazdy den.
Preco mi potom vyznava lasku cez pismenka a do telefonu? Preco mi pise ze jej chybam?
Na zoznamke ma niekolko fotiek a vidim ze jej muzi fotky lajkuju. Takze sa nadalej zoznamuje s inymi?
Preco ine by tam bola?
Ved ona ma vlastne bezocivo a sprosto podvadza ..
Da sa dnesnej dobe verit ludom na zoznamke?
Ake su vase skusenosti?

oso

Ja mam nato vsetko taky nazor ze ak si najdem bytost na zoznamke s ktorou si rozumiem a klape to v komunikacii, intimnostiach, zalubach, sympatiach tak sa zo zoznamky odstranim a uz tam viac nehodim lebo som nasiel co som hladal a nemam dovod balit ine zeny.
Kto je tam aj dalej tak je neverny a tiez klamar sebecky.
Houk

WannaBe

Tak to ma mrzî. Akurát som chcela prispieť svojou skùsenosťou. Ako pisal niekto nizsie, nemusi byt za tým nič vážne, ale samozrejme, je to velmi individuálne. Ja som na zoznamky a podobné portaly zanevrela. Moj prvý vaznejsi partner bol zo zoznamky, stretli sme sa, postupom casu spolu zacali byvať. Prestahovala som sa do mesta za ním. Cely cas tvrdil, ze uz zoznamku nenavstevuje, len si obcas klikne na email, ktory je cez nu registrovany. Nemala som dovod mu neveriť. Po asi 3 rokoch spolocneho fungovania sme spali u neho doma ( u rodicov) na sviatky. Rano ked siel vencit psa, zapla som si jeho domaci pocitac, ze si pozriem e-maily a z nicoho nic po kliknuti do prihlasovacieho okna mi vyskocil nejaky novy nick. Nechapala som a nedalo mi to. Rozklikla som ho, heslo bolo ulozene, prihlasila sa a zistila, ze ide o jeho druhy nick, ktory si zalozil este v tej dobe ked sme spolu zacinali chodit :) v ucte asi tak 10 neprecitanych sprav, aktualnych spred dvoch dni a vsetko to boli spravy z 22hod + o roznych sexualne ladenych temach. Ocividne zabudol a uz mu ani nenapadlo, ze to ma v pocitaci ulozene, lebo ked som sa ho na to po jeho prichode spytala, ostal stat ako obareny :D Skoncila som to s nim. Este sa mi vyhovaral, ze je to nick jeho suseda, ktory tam uz roky nebyval :D az neskor ked zistil, ze rozchod myslim vazne, priznal sa a ospravedlnoval, co uz nepomohlo. Neverim tym ludom zo zoznamiek. Podla mojho nazoru tam vacsina ludi naozaj ide len flirtovat a chytat sa hocijakej prilezitosti.

daniela2

je možné, že to rozbieha na viacerých frontoch naraz, keď medzi vami ešte vzťah nie je. Ale aj tak, keby si jej bol tak dôležitý, ako nie si, keby mala pocit, že v Tebe našla koho hľadala, nerobila by to.
Ide tu však o to, že Ťa asi ani riadne nestihla spoznať, aby vedela, či Ťa našla.
Ale nápad s kamarátom bol aj tak dobrý.

neveriaciTomas32

Dakujem za nazory.
Pre osvetlenie, podrobil som ju skuske. Kamosovi som sa zdoveril s mojim problemom. Dohodol sa so mnou ze ju oskusame. Zarregistroval sa tam tiez, urobil si profil, dsl svije fotky kdr vyzera super, vymakany, fotky stali zato, fakt sme si dali zalezat a oslovil ju akoze nahodne. Ona ho nepozna. Samozrejme sa chytila do pasce a zacala s nim flirtovat a kecat. Ukazal mi ich konverzaciu a podla mnozstva smajlikov sa da dedukovat ze jej slo o to aby sa mu zapacila. Ked jej navrhol rande suhlasila samozrejme. Proste nebudem tu vsetko opisovat ...jednoducho mi klame na celej ciare ..
Z toho vsetkeho vyplyva len jedno ..snad si to sami domyslite ..
Som sklamany a zoznamky su hromadne flirtovanie toť moj nazor!

slobodnemaciatko

Kamion ma pravdu. Ti, co chodia na zoznamky, tak klamu. Napriklad tak, ze tam chodia, len zo zvedavosti, co im ostatni muzi pisu.

Zuzulik8

V minulosti som sa zoznamila s chlapom cez zoznamku, najskor sme si len pisali a skvele sme si rozumeli. Potom sme sa raz stretli a bolo nam spolu fajn. Pisali sme si dalej, ja som ale tiez nadalej chodila na zoznamku. V podstate som tam ani nikomu nepisala len som si citala co mi pisu a pozrela profily chlapov. Chodila som tam hlavne zo zvedavosti. On to zistil a spravil cirkus ze som neuprimna, neverna a prerusil so mnou kontakt. Po jednom stretnuti. Vy ste mali 4 stretnutia ale evidentne ma kazdy ine predstavy o tom keby prestat chodit na zoznamku. Ona tam nemusi nutne hladat ineho chlapa a nemusi to ani znamenat ze jej na tebe nieco vadi. Ak ti to vadi tak sa jej to spytaj preco tam chodi. Predpokladam, ze po tom tam chodit prestane ked bude vediet ze ti to ublizuje. To ze po 4 stretnutiach tam este chodi vobec nemusi znamenat ze je neuprimna a ze ti bude neverna. Ja som bola vzdy verna, nepodvadzala som ani ked ten vztah uz bol v troskach, najskor som ho ukoncila a potom riesila nieco ine.

kamion

Nie neverim, chodil som na jednu zoznamku, zpoznal fajn babu ktora bola dost okna a dokonala az mi bolo podozrive vo taka pekna baba na zoznamke hlada ..
Tiez jej tam muzi flajkovali fotky. Tvrdila ze len so.mnou je v kontakte ale ako som neskor zistil randila s viacerymi .. toto som jej nedokazal odpustit a zanevrel som na zoznamky. Myslin ze vacsina ludi co je tam muzi aj zeny randia urcite s viacerymi naraz a klamu. Cim krajsia baba ci muz neda sa im verit aj ked vam slubuju horydoli ...