Ahojte
Zpoznal som ju cez zoznamku, piseme si dlhsie aj sme mali uz styrikrat rande. Je nam spolu dobre lenze ..
Lenze mam som takeho tusaka ze ona chodi nadalej na zoznamku aj napriek tomu ze si piseme, volame a stretavame sa obcas. Niesme z jedneho mesta. Neviem preco ale nieco mi hovorilo ze si pozriem ci tam este chodi. Moje podozrenie sa zial potvrdilo. Chodi tam stale. Akoby cakala ze sa niekto lepsi odomna najde. Pritom mi sama pisala ze ma zacina mat rada, ze je so mnou rada, ze jej chybam, ze si dobre rozumieme .. tak preco tam stale je?
Ja som tam uz nechodil, odkedy sle sa dvakrat stretli tak som prestal lebk som k nej zacal nieco citit a rozumel som si s nou a zrazu taka studena facka?
Po zisteni som ju zacal spehovat a chodim na zoznamku ako casto tam chodi ona. Chodi tam skoro kazdy den.
Preco mi potom vyznava lasku cez pismenka a do telefonu? Preco mi pise ze jej chybam?
Na zoznamke ma niekolko fotiek a vidim ze jej muzi fotky lajkuju. Takze sa nadalej zoznamuje s inymi?
Preco ine by tam bola?
Ved ona ma vlastne bezocivo a sprosto podvadza ..
Da sa dnesnej dobe verit ludom na zoznamke?
Ake su vase skusenosti?
Ti co ste tam, verite ludom vo su tam?
Ja si myslím, že chodíš s niekym, kto s tebou nechodí, preto sa aj správa ako slobodný človek. A prečo ti klamala? Možno preto, že sa ťa nechcela dotknúť, možno preto, že jej naozaj robí dobre, keď o ňu majú záujem chlapi.. Ešte pred tým, než s ňou prestaneš komunikovať, existuje jednoduchá cesta, ako to zistiť: priamo sa jej na to opýtať. Nezabudni sa jej priznať, že si ju špehoval, dôvera vždy poteší.
Daniela2,
to že máš virtuálneho kamaráta, ktorého si spoznala v minulosti a s ktorým si len kamarátsky píšeš, by som ako problém nevidel. Keby mi to takto partnerka objasnila, nemal by som problém to akceptovať. Ale v tomto prípade mu ona všetko zatajuje a keď sa jej na to opýta, tak mu klame. A v tom už problém vidím, lebo to vzbudzuje dojem, že robí niečo, čo nemôže priznať.
Suhlasim s danielou.moze tam mat kamaratstva.ja tiez mam take,ze sme sa ani nestretli,ale raz za cas si napiseme.mozno nema pri sebe ludi,s ktorymi by si rozumela tak si to nahrádza takto.ked mas teda pocit,ze obaja viete,ze spolu chodite tak si vsimaj jej socialne vazby.mozno sam vycitis,ze jej v realite chybaju kamaratstva alebo nieco ine(nesexualne).
Zoznamka nie je len zoznamovanie sa, ale aj rozptyl s virtuálnymi sociálnymi väzbami, niečo také, ako toto fórum. Ale ak Tebe stačí k rozchodu toľko, že je po 4 stretnutiach ešte tam a nezrušila kvôli začínajúcemu vzťahu k Tebe všetky predošlé väzby, naozaj nemá zmysel pokračovať a bude lepšie pre ňu, keď sa rozídeš teraz.
prvotným cieľom na zoznamke bolo nájsť si niekoho. Na zoznamke som si síce nenašla nikoho na vzťah, ale našla som tam kamaráta, s ktorým si píšem. Mám s ním prestať komunikovať, len preto, že mám priateľa? Priateľ je priateľ, to znamená vzťah, a virtuálny kamarát je virtuálny kamarát. S nikým iným tam nekomunikujem, ale mám rada tamojšiu komunikáciu, lebo mi to tam vypisuje, kedy si správu prečítal. A aj to, či si vôbec prečítal. Keď si neprečíta 4 dni po sebe moju správu, viem, že je s ním zle. Nemám jeho telefónne číslo, ale viem, že je zle, viackrát sa mi to potvrdilo, že mi potom odpísal po dvoch týždňoch, že mal autonehodu, alebo že bol v nemocnici.
Ehm:
asi to bude najlepsie aj ked som jej tak veril a zacal ju mat rad, kebyze sa nepozriem na zoznamku tal je slepo verim dalej ... :-(
Prestanem a nou komunikovat nech si nieje mnou az tak ista ked moju naklonnost zneuziva ..
Aj ked mi to srdce trha ale nedam so sebou zametat ..
Dakujem za nazory
Dyrtirock:
ale no tak, zase nerob z nej slapku, ona nieje zla len mozno jej v niecom nevyhovujem a tak hlada inde len nechapem preco mi to nepovie priamo ale klame a zatajuje...
Co ma ma akoze v zalohe keby jej to s inym nevyslo alebo co?
Vykašli sa na ňu. Ak ti už teraz na začiatku klame, ako chceš mať istotu, že ti nebude klamať aj neskôr a nebude ťa podvádzať? A keby aj nepodvádzala, tak vždy budeš mať niekde hlboko v sebe skryté pochybnosti a s tým sa ti bude ťažko existovať.
Preco by sa malo spravne hovorit osukavac? :-D Ako kde.
Nieeeee, nie si vobec debko, ked rozmyslas naco tam chodi a ked vies, ze tam chodi a ona ti klame, ze nie a ty este rozmyslas, ze preco :-D
Dirtyrock:
aha uz chapem ale spravne sa vravi takemu cloveku osukavac :-D
Tak neviem ci som debko a ona rajda a ci suka s nejakymi zo zoznamky .. snad nie, mne nejde do hlavy to ze naco tam stale chodi a ked som sa jej pytal tak tvrdila ze nie ..