Ti co ste tam, verite ludom vo su tam?

Príspevok v téme: Ti co ste tam, verite ludom vo su tam?
neveriaciTomas32

Ahojte
Zpoznal som ju cez zoznamku, piseme si dlhsie aj sme mali uz styrikrat rande. Je nam spolu dobre lenze ..
Lenze mam som takeho tusaka ze ona chodi nadalej na zoznamku aj napriek tomu ze si piseme, volame a stretavame sa obcas. Niesme z jedneho mesta. Neviem preco ale nieco mi hovorilo ze si pozriem ci tam este chodi. Moje podozrenie sa zial potvrdilo. Chodi tam stale. Akoby cakala ze sa niekto lepsi odomna najde. Pritom mi sama pisala ze ma zacina mat rada, ze je so mnou rada, ze jej chybam, ze si dobre rozumieme .. tak preco tam stale je?
Ja som tam uz nechodil, odkedy sle sa dvakrat stretli tak som prestal lebk som k nej zacal nieco citit a rozumel som si s nou a zrazu taka studena facka?
Po zisteni som ju zacal spehovat a chodim na zoznamku ako casto tam chodi ona. Chodi tam skoro kazdy den.
Preco mi potom vyznava lasku cez pismenka a do telefonu? Preco mi pise ze jej chybam?
Na zoznamke ma niekolko fotiek a vidim ze jej muzi fotky lajkuju. Takze sa nadalej zoznamuje s inymi?
Preco ine by tam bola?
Ved ona ma vlastne bezocivo a sprosto podvadza ..
Da sa dnesnej dobe verit ludom na zoznamke?
Ake su vase skusenosti?

neveriaciTomas32

Komunikaciaaa:
Nevyjasnili sme si nic ja som to bral automaticky ze sme spolu zacali godit kedze sme sa stretli 4krat. Pozname sa dva a pol mesiaca.
Daniela:
Lenze ked chodia na zoznamku tak chodis za ucelom najst si niekoho a ked som si uz nasiel tak tam predsa chodit prestanem nie?

Dirtyrock

Ked to teda chces, tu mas.
Chronicky osuchavac je niekto, ako ta tvoja rajda, ktora potrebuje takeho debka, ako si ty, ktoremu lasku vyznava a dohaduje si stretka a vytrtkava s inymi zo zoznamky.

daniela2

ahoj, tiež som registrovaná na nemenovanej neplatenej zoznamke a to mám priateľa. Predtým som tam totiž našla kamaráta, s ktorým sa akosi nikdy nechcem stretnúť, nemám prečo, ale tak raz za týždeň za dva si napíšeme správu o našom akosamaní.
Nič vrúcne a absolútne nič také, čo by si môj priateľ nesmel prečítať. Ani sme si nikdy nevymenili fotografie.
Ten človek, s ktorým si píšem bol hneď prvý, na ktorého som tam naďabila, a niečo v tej komunikácii s ním mi nesedelo, aby som sa s ním chcela osobne zoznámiť. Ale bol mi takpovediac oporou po rozchode s predchádzajúcim priateľom pred dvoma rokmi. Nezoznamujem sa s novými ľuďmi, ale teraz má ten kamoš problémy v práci, kde viac rokov pracuje, takže sa raz denne pozriem, či ma nepotrebuje.
Zhrnutie: máte zrejme vzťah na diaľku a nebývate spolu. Je to vzťah v počiatočnej fáze. Buď jej chceš dôverovať, alebo nie. To, že je tam prítomná na portáli, nič neznamená. Ani zoznamka nemusí byť vždy o fyzickom zoznamovaní sa, občas tam naďabí človek na virtuálnu podporu od človeka niekde na druhom konci sveta, ktorého nikdy nevidel a vidieť nebude.

Komunikaciaaa

Ujasnili ste si,ze spolu chodite?To,ze ste boli zoparkrat spolu von neznamena vztah automaticky.Ani to,ked ti vyznava lasku.