Kúpili by ste dom, v ktorom sa stala vražda?

swistica

Nekupila. Mohla by tam zostat zla energia. A ak by aj nezostala, tak clenovia rodiny, ci navstevy by aj spadnutie obrazu pripisovali duchom. Ved takych tem je tu kopec. A to, ze to nevadi vam, neznamena ze sa nebudu bat napriklad deti ak im to niekto povie. To moze byt dalsi uhol pohladu.

Vik_torka

podľa toho za akú cenu by bol dom. ak by bol za dobrú tak asi by som aj kúpila ale taktiež by som podrobné informácie o vražde nechcela vedieť

Tutanchamon_xD

Nikoho sme nevolali, len sme si na ruky nasadili červené náramky a tuším, že po nejakom čase bol kľud. Že vraj červené náramky majú v sebe nejakú silu, ktorá vyháňa zlých duchov z domu alebo niečo také.

Aká sila sa za týmto všetkým skrýva ? Na toto ti neviem presne odpovedať, pretože niektoré veci mohli byť naozaj len náhodou, že sa stali, no za niektorými vecami sa naozaj skrýva sila, ktorá ku nám putuje z iného sveta, toho, ktorý možno navštívime po našej smrti.

Tomas12345

Tutanchamon_xD :

A ten strašidelný dom ste dávali vysvätiť knazovi ? Ono to väčšinou zaberá a tieto veci po vysvätení ustanú. V podstate aj toto je dokazom Biblickej viery a sily modlitby.

A ty čo myslíš ? Aká sila sa skrýva za týmito vecami ?

Tutanchamon_xD

Tak čo som zažil, čo sa týka nadprirodzených javov ? Tak napríklad, keď som mal 13 rokov a bývali sme ešte v dedine v dome, tak mi zomrel starý otec. Mali sme v tedy taktiež psíka, bradáča malého.

Jedného večera som s mamou pozeral TV v obývačke a poučuli sme ako ide niekto hore schodmi, bolo to také typické čmochtanie papučami, ako chodia starí ľudia, keďže nevládzu už tak dvíhať nohy. Mysleli sme si, že to je starká. O pár sekúnd neskôr pes vletel do izby, že sa celé dvere rozleteli a s kňučaním vbehol pod sedačku. Išiel som sa teda pozrieť na chodbu a tam bola samozrejme tma a starká už dávno spala.

O pár dní možno týždňov neskôr sme zase sedeli v obývačke s mamou a pozerali TV. Mama ma zrazu upozornila, že cíti veľký chlad na ľavom zápästí a že len na tom jednom mieste. Ja som sa jej začal smiať, že či jej trošku nehrabe :D no po asi minúte som sa veruže smiať prestal. Prešlo to na mňa a taktiež len na jedno zápästie, taktiež som pociťoval chlad, ako keby mám ruku pri otvorenom okne alebo pri chladničke.

Keď sme ešte bývali v dome na dedine, tak nám jedného času vždy po 22:00 hodine niečo trieskalo v podkroví. Bolo to tupé búchanie, ako keď niekto búcha kladivom o stenu. Samozrejme, že sme tam nešli, pretože sme boli všetci posratí, až za ušami ísť hore v takejto hodine, kde sme aj tak mali len bordel a sto kilo pavučiny. Cez deň, keď som sa tam bol aj viackrát pozrieť, tam nič nebolo a taktiež sa cez deň z tade neozvalo ani len jedno buchnutie.

Ešte sa raz stala taká jedna vec, že v chodbe sme mali pozdĺž schodiska smerom na dol na stene niekoľko malých obrazov, čo ešte mama vyrobila. Boli v obyčajných drevených rámoch, myslím, že boli taktiež ručne vyrobené doma. Ale jeden raz z ničoho nič padol sám od seba a rozbil sa. Bol na klinci uchytený za očko, takže nemal v podstate ako padnúť. Nebol tam ani žiadny prievan či vietor alebo niečo podobné.

Keď sme sa presťahovali do bytu, tak sa tiež v rozmedzí dvoch či viacerých dní stalo viacej nevysvetliteľných javov. Napríklad, moja sestra prišla domov z roboty a ako vždy si odložila veci do komody. Zrazu prišla za mnou, či som sa jej hrabal v komode. Samozrejme, že na čo by som tam šiel nie ? Prišla vraj do izby, kde bola komoda zrazu otvorená a sveter mala vyhodený na podlahe.

Ďalšie dve veci sa stali v mojej izbe. Jedného dňa som napríklad vstal a na ste som mal 4 mastné fľaky na stene od prstov. Jednoducho boli pekne vedľa seba. Keď som tam dal moju ruku, tak to naozaj bolo spôsobené ako keby rukou. Keby som to bol ja, tak si to pamätám, ale objavilo sa to tam z ničoho nič. Potom to o pár dní zmizlo.

Posledná vec, čo sa mi stala v mojej izbe, bola tá, že som jedného večera bol pri PC a jedol som. Keď som dojedol, tak som si zo seba striasol omrvinky. Boli to asi dve sekundy. Keď som dal hlavu hore, zrazu sa mi na stojane sám od seba začal kývať reproduktor od PC, ako keby doňho niekto kopol. Tak som ho zastavil a robil som všetko možné, buchol som do stola, kopol som do káblov pod stolom, buchol som nohou o zem a reproduktor sa ani len nepohol.

Takže toto sú moje skúsenosti s nadprirodzenými silami. Buď mi to verte, alebo si myslite, že som si to vymyslel, ale mne stačí, že viem, kde je pravda.

Antisexx

Uvazovala som nad tym ci by som taky dom chcela ved ked je zlacneny tak preco nie ale iba ak by som vedela pricinu vrazdy. Ak by som sa dozvedela ze v blizkosti je nejaky gang nebezpecnych ludi, vlupali sa do domu a zabili dotycneho, tak by som tam nechcela ist. Ale ak to bola vrazda typu manzel sa nasral na zenu a zabil ju tak nepoviem. V tom pripade by som si ho kupila keby bol zlacneny ved byty domy su drahe neda sa vyberat.

Zuzulik8

Ja by som aj kupila len by som o tej vrazde nechcela nic vediet, ziadne podrobnosti. Na duchov a pod. neverim, na tomto svete zilo uz obrovske mnozstvo ludi, predchodcov ludi a neskutocne mnozstvo zvierat ktore su uz dnes vyhynute. To tu ako stale pobehuju duchovia tych vsetkych?

Tomas12345

Tutanchamon_xD :

Nenapísal by si dačo viac o tých nadprirodzených javoch ktoré si zažil ? Ja som tiež zažil jeden z nadprirodzených javov s kajákom v garáži o ktorom som tu pred 2 týždnami založil forum.

dobreuz :

Asi máš na mysli halucinácie, fatamorgána sa vyskytuje na púšti to že vidíš vodu ktorá tam v skutočnosti nie je. Nie všetko sa ale dá vysvetliť halucináciami, napríklad tie samozatváracia dvere halucinácia asi byť nemože a prípady ludi ktorí zažili paranormálne javy sa množia, len tu na fore su takí dvaja ludia, na celom svete ich preto može byť miliony.