Kúpili by ste si na bývanie dom, v ktorom sa stala vražda? Za dobrú cenu. Len chcem počuť názory.
Kúpili by ste dom, v ktorom sa stala vražda?
dobreuz nie nebola, ale spánkovú paralýzu už som mal tiež niekoľkokrát a nebolo to veruže nič príjemné.
Tutanchamon_xD nebola to náhodou spánková paralýza?
dobreuz ja som ich pár zažil, aj keď neboli okom viditeľné. Samozrejme kto nezažil, tak neuverí :) ja to ale nikomu neberiem. Každý verí v niečo iné.
Žiadne nadprirodzené javy neexistujú, aspoň ja im neverím. Keď pôjdete do domu zo strachom tak všeličo uvidíte, tomu sa hovorí Fata Morgana či tak nejak.
dobreuz aj keby sa ti na kuchynskej linke v noci dvere otvárali samé ? Alebo by si počas zaspávania počul rôzne zvuky, či dokonca by si pociťoval rôzne návaly tepla či zimy ? :P
Kúpil by som ho len za fakt nízku cenu :D
petroneta, to čo píšeš, je presne môj prípad, a to sa v našom dome ani vražda nestala.
Ahaaa uz viem tusim mal tiez nazov Zhasni a zomries
Hej uz viem ja som ho videla pod tymto nazvom
Dik
Nepamätám si už od slova, do slova, o čom tam išlo, len viem, že dve ženy tuším žili ako deti v domove a boli si k sebe dosť blízke. Jedno z tých dvoch dievčat zomrelo a druhé sa dostalo z domova, keď dovŕšilo 18 rokov. To mŕtve dievča ale žilo naďalej ako démon v reálnom živote a keď sa zhaslo svetlo, bola schopná zaútočiť, pretože v dennom svetle nemala žiadnu silu a v tedy ju človek nemohol ani vidieť.
Žila jednoducho v mysli toho druhého dievčaťa, ktoré sa po rokoch stalo matkou dvoch detí. Mala staršiu dcéru a mladšieho brata. To dievča alebo teda ten démon, ktorý sa z nej stal chcel matku tých detí len pre seba a pokúšala sa ich zabiť, rovnako ako na začiatku filmu zabila ich otca. Nejdem hádzať spoilery pre ľudí, ktorý film ešte nevideli, ale takto nejako si to pamätám. Bol som na tom v kine, tuším pred dvomi rokmi.
cloo, bol by to problém, lebo čo ak kvôli tomu človek nemôže mať auto a ostane chudobný a bude pol storočia na tomto svete nepobozkaný?