Priatelov syn ma nemusí, chcem nazory

Príspevok v téme: Priatelov syn ma nemusí, chcem nazory
jdjn

Viem, ze ma zaskatulkujete a odsudite, ale to mi moze byt jedno. Prejdem k veci. Mam priatela starsieho viac ako o 20r. Ja mam 23. Je rozvedeny, nie ženaty. Ma syna, trošku staršieho odo mna. Videla som sa s nim raz, aj to este vtedy, ked sme neboli s priatelom spolu, takze nepozname sa. Stalo sa, ze priatel bol mimo a niečo čo som si u neho zabudla, som surne potrebovala. Tak prosil syna, aj osobne aj cez telefon, ze nech mi to zanesie do isteho času, mal to blizko. Viem, že mal čas, no napriek tomu sa neozval a neprišiel. Mňa by zaujimali dovody, ktore ho mohli k tomu viesť. Ano, chapem z isteho pohladu. Ale čo všetko za tym moze byt?

-spoločenske predsudky - viem
-to, že mu to bolo možno blbe či trapne- viem
-to, že jeho otec travi čas so mnou vtedy, kedy by mohol byt s nim?
-kvoli tomu, ze jeho otec ma berie občas na dovolenky?
-možno sam nema priatelku?

CHLAPi, čo vás tak serie na tom, ked ma starši mladu, ked sa maju radi?

Ak si myslite, ze je to zalozene len na peniazoch, mylite sa. Starši muži ma pritahuju od puberty, hoci vtedy to bola len platonika. Nehovorim, ze v tom aj ečka nehraju rolu, ale rovesnici ma realne sexualne nepritahuju. Podla mna to je aj tym, ze mam mimoriadne zly vztah s otcom a nikdy sa o mna prilis nezaujimal, bol v zahraniči, nevyrastala som s nim. Nikdy som to neriešila so žiadnou psycho-čokolvek, neverim, ze ma dokaze sexualne preorientovat na mladych. Ked aj vidim pekneho rovesnika nedokaze byt objektom mojej tužby, max. potesi oči. Pre mna je doležite, ako sa s niekym CITIM. A to ,ze su starši zrelši, mudrejši, rozhladenejši, bohatši, galantnejši, nearogantni, bezprostredni, lepši spoločnici, da sa s nimi porozpravat, nemusim sa pretvarovat, viac si važia vašu spoločnosť, viac sa vam tešia, su štedrejši, nenahnevaju sa za kazdu blbosť, neuražaju sa neustale a nepotrebuju hrať hry typu - teraz budem na teba mily a ked sa spolu vyspime sa ti tyzden neozvem, je absolutne VYHODA. Starši muži maju LEN vyhody, nevidim jediny dovod prečo by som mala byt s mladšim. Samozrejme ale, zalezi na tom čo su za ludi. A ano, zalezi aj na €, lebo je rozdiel, ked ta niekto opakovane vezme na horor či do jednej krčmy, ako ked ta niekto vezme spolu s nim spoznavat svet. Pilcuk mozes ist do mna, kolko sa do mna zmesti.

slobodnemaciatko

To koho budes mat rada, akeho muza si vyberies je tvoje rozhodnutie, tak, ako je rozhodnutim syna tvojho priatela nemat ta rad.
Dospely clovek sa rozhodne a nesie si za svoje rozhodnutie nasledky, a este necaka, ze vsetci budu stat v rade a budu mu zan tlieskat.
Mas uprimne rada jeho otca? Ak ano, syn to casom pochopi, ale mozno tak trochu tusi, ze ani nie. Laska totiz nie je to, co ti ten muz dava.

momentik

Nezdedi. Aj keby si ju vzal za zenu, tak podla zakona jeho majetok, nadobudnuty pred sobasom, je len jeho a jeho pokrvnych pribuznych. A do zavete da syna, ak závet vobec spise. A o peniaze rovna sa istota, zázemie, komfort. Autorka to zrejme cely zivot nemala, teraz jej to jej partner nahrádza a je jej oporou, lebo to cely zivot tiež asi nemala. Preco by sa mala ťahat s chudakom, ked sa uz teraz moze mať lepsie. Rovesník si to vážiť nebude, akurát jej urobi decko a kopne ju do riti, kym ona bude po nociach sa starat aby on robil karieru a ked milostpan zbohatne a stane sa akotak úspešným, tak z nej bude strhana 40-tnicka, ktoru potom jej rovesnik vymeni za mladu pipku? A okrem toho nikde neni napisane, ze so starším súčasným partnerom autorka bude do smrti, takze tak. A preco by mali mat decko, starý decko uz mat nebude, uz jedno má. Jedine, zeby to bol druhý Kikska. A, kde je napísané ze kazda zena tuzi mat decko, automaticky ked s dakym zije. Ste jak z praveku tuto daktori.

clooo

Rozprávke, že hlavný dôvod, prečo si s o viac než 20 rokov starším mužom, nie sú peniaze, snáď nákto neuverí.Toho si je vedomý aj jeho syn, vie že jeho otec zrejme umrie skôr než ty a všetky majetky budeš dediť ty a preto od radosti neskáče dva metre.

Omen

CHCEŠ názory, tak ti tu dám ten svoj: ani ja "ťa nemusím"! A vonkoncom to nesúvisí s tým, že máš o 20 rokov staršieho milenca! Súvisí to len a len s tebou. Mala by si sama sebe nastaviť zrkadlo. Čisté! A poriadne sa zamyslieť nad tým, čo ti tu ľudia, ktorí nesúhlasia s tebou, píšu a chcú povedať. Ak to ale dokážeš, o čom ale vážne pochybujem.
Ty si tak zahľadená do seba, s tak obrovským egom, že nedokážeš rozoznať odborný psychologický názor. A pritom si sa názorov dožadovala! Len sa čudujem A_dr1e, že ti vôbec napísala, aj keď dopredu vedela ako zareaguješ.

Antisexx

Typical mas pravdu ale on ju ma tiez asi len na sex ved je to mlade masko prenho. Ona ho ma lebo je zabezpeceny a on na sex. Takze sa k sebe dokonale hodia lebo je tam asi no love z oboch stran :D

Zuzulik8

To ze sa ti pacia starsi muzi sa da pochopit. Ale nechapem preco ocakavas ze jeho syn ti bude robit poskoka. Ty nepatris do ich rodiny, jemu je aj jasne ze nikdy patrit nebudes a okrem toho nie si priatelka jeho otca v pravom zmysle slova. Je mu jasne, ze so zenou co je mladsia jak jeho deti sa moc nema o com rozpravat, ste na uplne inej mentalnej urovni a ze otec ta ma vlastne len na sex. A preco by mal robit sluzku otcovmu matracu, evidentne si ta nijak nevazi. Zena mladsia od neho sa nemoze hrat na jeho nahradnu mamicku, okrem toho si sa nikdy nesnazila s nim nejako zblizit, spoznat ho. Vy ste ale v takej situacii ze tam nikdy nebudu normalne vztahy, proste to nie je mozne. Mozno sa mu kamarati smeju ze jeho macocha je mladsia od neho a mozno manzelstvo jeho otcovi rozbila nejaka podobna zlatokopka a on teraz neznasa vsetky. Mozno ma otcovi aj za zle ze si vydrziava mladu, berie ju po dovolenkach a tie peniaze by sa v ich rodine dali pouzit inak. V kazdom pripade ani keby proti tebe nic nemal, nevidim jediny dovod preco by mal lietat po celom meste a nosit ti nejake veci lebo madam nie je ochotna zdvihnut svoj krasny zadocek a ist si pre to sama. Mozno jeho otec ti skace okolo zadku ale mlady isto nebude.

Kimmy_CA

Ja som najskôr myslela, že tým synom máš na mysli nejake malé dieťa. Ale ako vidím je to inak... No, poviem Ti to takto, za predpokladu, že Ty si nerozbila vzťah tvojho terajšieho partnera s jeho bývalou manželkou (napr. ak si ho spoznala až potom čo bol už rozvedený), tak si myslím že sa nemusíš cítiť nejako blbo. Naopak, mne príde celkom sympatické, ako sa dokážeš za seba postaviť a obhájiť si svoj názor tu na fóre (asi preto lebo ja som taká nebola a trpela som všelijakými komplexami, a preto mi to príde obdivuhodné - jeden môj kamarát mi povedal, že mu pripadám naivná, ale viem že to nemyslel v zlom). Teraz k Tvojej otázke: existujú rôzne možnosti: je možné že sa synovi tvojho otca tiež páčiš lebo ste v rovnakom veku, ale je možné aj to, že sa mu naopak nepáči tvoj intímny vzťah s jeho otcom; je možné že ťa považuje za zlatokopku kvôli ktorej bude mať menšie dedičstvo, je možné že mu je ľúto že sa jeho rodičia rozišli, možno sa hanbí, atď.

jdjn

adria: Beriem tu prvu polku tvojho prispevku, asi je to naozaj len tym, ze sa nedokazem do neho vžiť. Čo sa tyka tej druhej: je moja vec ako žijem s matkou, ona neznaša každeho kto nežije podla jej fanatickej moralky, s nou by každy nefanatik nedokazal vyjsť.Čo si mam upratat? Akoze sa s nou zmierit? Jedine zmierenie by nastalo ak by som žila podla jej pravidiel tak to pochop, pokial nie, nenastane. Ja len uvažujem nahlas nad možnymi dovodmi prečo sa zrejme tak zachoval. Nemyslela som seba, len proste dohad, ze zrejme on priatelku nema a ked vidi že otec ma a este k tomu v jeho veku, tak preto sa tak ku mne zachoval. Hej, mas pravdu, zavidim mu, ze ma za otca tak skveleho muza a nemusel o to bojovať. Ale to sa vyrovnava tym, že ja ho mam za priatela. Ak si kydám do rodiny, tak len pravdivo, čo ich mam chvalit ked stoja za H? Aj ludia v Siedmom nebi si kydaju do rodin ked o svojich povedia, že fetuje, zabil sa atd. atd? Však je to pravda. A ja to nespominam v TV predsa. Svoje "odborne" psychiatricke hodnotie si laskavo prenechaj pre seba.

trueStoryBro - už len výber miesta hovori o duševnej vyspelosti jedinca, jeho hodnotach a pohlade na svet. Však mi nechodime na nejake take hrozne drahe ako si predstavuješ. Nie, tak som to nemyslela, len som uprimne skonstatovala, ze viac sa mi paci to more (v porovnani s) ako kino či diskoteka ako miesto, kde vziat niekoho. Samozrejme ze ked mam niekoho rada, tak je mi s nim dobre kdekolvek. Lenze problem bol ze som toho rovesnika rada nemala. A uz som bola na peknom mieste s muzom (bohatšim ako je moj priatel) a nebolo mi tam dobre, lebo som ho nemala rada. Preto som dnes s priatelom a nie s nim. Tu emancipaciu spomina dnes kazdy chlap neschopny zabezpecit rodinu. Aj cloo to ma v oblube. Vieš o tom, že vacsina žien na VS su ženy? Ano, ženy sa dnes snažia a viac ako muži a aj napriek tej snahe zarabaju menej, lebo nie su fyzicky stavane na pracu ktoru s ovela vacsou lahkostou zvladaju muzi. No a potom, muži uvažuju inak ako ženy, vieme, že muži su viac racionalni, ženy idu viac cez emocie. Chlapovi otehotnenia nemozu zabranit v kariere, žene ano. Ak teda chcete, aby sme boli sebestačne, nechcite, aby sme vam rodili deti a zabezpečte si aspon tu ochranu pred počatim alebo sterilizaciu. Nie, momentalne by som nedokazala, lebo si platim vodičak, auto a kopu inych veci čo potrebujem. Ale prosim ta, stačili mi spoluziaci na strednej, dobre viem ako im nadrzanost udierala na mozog. Mladi chlapci chcu len trtkat a čo najviac bab, aby sa mohli chvastat pred kamošmi, ze kolke už dali dole.

Petroneta: Pokusim sa.