Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatelov syn ma nemusí, chcem nazory

Príspevok v téme: Priatelov syn ma nemusí, chcem nazory
jdjn

Viem, ze ma zaskatulkujete a odsudite, ale to mi moze byt jedno. Prejdem k veci. Mam priatela starsieho viac ako o 20r. Ja mam 23. Je rozvedeny, nie ženaty. Ma syna, trošku staršieho odo mna. Videla som sa s nim raz, aj to este vtedy, ked sme neboli s priatelom spolu, takze nepozname sa. Stalo sa, ze priatel bol mimo a niečo čo som si u neho zabudla, som surne potrebovala. Tak prosil syna, aj osobne aj cez telefon, ze nech mi to zanesie do isteho času, mal to blizko. Viem, že mal čas, no napriek tomu sa neozval a neprišiel. Mňa by zaujimali dovody, ktore ho mohli k tomu viesť. Ano, chapem z isteho pohladu. Ale čo všetko za tym moze byt?

-spoločenske predsudky - viem
-to, že mu to bolo možno blbe či trapne- viem
-to, že jeho otec travi čas so mnou vtedy, kedy by mohol byt s nim?
-kvoli tomu, ze jeho otec ma berie občas na dovolenky?
-možno sam nema priatelku?

CHLAPi, čo vás tak serie na tom, ked ma starši mladu, ked sa maju radi?

Ak si myslite, ze je to zalozene len na peniazoch, mylite sa. Starši muži ma pritahuju od puberty, hoci vtedy to bola len platonika. Nehovorim, ze v tom aj ečka nehraju rolu, ale rovesnici ma realne sexualne nepritahuju. Podla mna to je aj tym, ze mam mimoriadne zly vztah s otcom a nikdy sa o mna prilis nezaujimal, bol v zahraniči, nevyrastala som s nim. Nikdy som to neriešila so žiadnou psycho-čokolvek, neverim, ze ma dokaze sexualne preorientovat na mladych. Ked aj vidim pekneho rovesnika nedokaze byt objektom mojej tužby, max. potesi oči. Pre mna je doležite, ako sa s niekym CITIM. A to ,ze su starši zrelši, mudrejši, rozhladenejši, bohatši, galantnejši, nearogantni, bezprostredni, lepši spoločnici, da sa s nimi porozpravat, nemusim sa pretvarovat, viac si važia vašu spoločnosť, viac sa vam tešia, su štedrejši, nenahnevaju sa za kazdu blbosť, neuražaju sa neustale a nepotrebuju hrať hry typu - teraz budem na teba mily a ked sa spolu vyspime sa ti tyzden neozvem, je absolutne VYHODA. Starši muži maju LEN vyhody, nevidim jediny dovod prečo by som mala byt s mladšim. Samozrejme ale, zalezi na tom čo su za ludi. A ano, zalezi aj na €, lebo je rozdiel, ked ta niekto opakovane vezme na horor či do jednej krčmy, ako ked ta niekto vezme spolu s nim spoznavat svet. Pilcuk mozes ist do mna, kolko sa do mna zmesti.

petroneta

Milá autorka. Ty si si vybrala muža z toho pre teba lepšieho tábora. Dán za Tvoju voľbu sú predsudky okolia. Nauč sa s tým žiť a nesťažujem sa. Mať aj predstaviteľa lepšieho tábora aj sympatie okolia sa nedá. Bud jedno alebo druhé. A ak si múdra žena, predsudky riešiť nebudeš, takže ani antipatie jeho syna k tebe.

trueStoryBro

A preco by ste mali chodit na diskoteky medzi pubertakov alebo do kina? Vsetko je to o komunikacii a ak mi nieco nevyhovuje a partner ma berie na miesta, ktore sa mi nepacia tak to partnerovi poviem. Navyse nechapem vobec tie diskoteky, mam 25 rokov, ale ani by ma nenapadlo tam vziat svoju partnerku. Poznam x peknych miest, kde sa da stravit krasny vecer s partnerom, ktoreho mam rad, a nemusia to byt drahe dovolenky. Ak mam toho cloveka rad, je uplne jedno, ci som pri mori v dubaji, alebo niekde v parku v meste. Takze zamysli sa ty nad tymto svojim argumentom, ze rovesnik ta nezoberie ku moru, a potom nazyvaj druhych pokrytcami. Mam pocit, ze su ti prednejsie dovolenky ako osoba, s ktorou ich travis. Druha vec, vy zeny vzdy bojujete za emancipaciu, tak co tak to zobrat z tej opacnej strany? Dokazala by si ty zobrat svojho rovesnika na dovolenku? :)

Mimochodom, to, ze mladi chcu len sex a tlacia na pilu, a u starsich je to opacne, je totalna blbost. Vsetko zalezi od cloveka, rovnako najdes stareho uchyla ako aj mladeho. To, ze ty mas take skusenosti ake mas mi je luto, ale nemala by si automaticky mladych muzov skatulkovat ;)

a_dr1a

jdjn. Takže ujasnime si fakty. V mojom príspevku vôbec neriešim tvoj vzťah ci vekový rozdiel medzi tebou a tým tvojim priateľom. Mne je to predsa jedno. Ja sama žijem dosť nekonvenčne takže ja takéto veci neriešim. Iba som ti písala ze mladého správanie chápem. Véd Ty si mu vlastne Nič a prečo by sa mal niekam trepať elektrickou aby ti niečo doniesol? Ak pomáha iným je to jeho rozhodnutie. A jeho rozhodnutím bolo aj to ze sa rozhodol nerobiť ti poskoka. Je starší od teba a dospelý. Tu nejde o to ze neposluchol otca. A ze nevyhovel jeho prosbam. Ja byť v situácii tatka určite by som nezatahovala svoje decká do takýchto záležitosti. Si uvedom že on ma svoju matku a svojho otca. Teba vnútorné nemusí schvaľovať rešpektovať ctiť si ai a načo to siliť? Úcta rešpekt ai sa buduje inak než iba cez vzťah s jeho otcom. A ze pomáha úplne cudzím ľuďom? A ty si preňho co myslíš akože?) Nechcel doniesť tak nedoniesol. Botka. Co to riešiš a pitvas? Sa nehraj že ty si vždy a každému vyhovela. Véd sa pozri ako sama žiješ so svojou matkou a ako sa o nej tu vyjadrujes. Sama si uprac pred vlastným prahom.
A ešte niečo. Narážaš tu na viacerých že sú plní predsudkov. Aj o jeho synovi toto píšeš a ze je ešte zavistlivy. Akože co závidí? Teba? Ci? Skôr ty za vidíš jemu. Lebo ma to co nemáš doma ty a tak to získavas cez vzťah s jeho otcom co on ma automaticky už len preto ze je mu syn. A hneď potom píšeš o zidoch, ako sa študovalo prv na VŠ, ako sa získavali prv byty, riešiš a hodnotíš jeho syna, plus sama si kydas do rodiny ohľadne svojej matky ai ai. Prídeš mi dáka vnútorné deštruktívna a labilna. A ešte niečo. Čím sa človek najviac ohana tak s tým má aj sám najviac problémov. Takže keď stále melies o predsudkoch závisti ai. Tak s tým máš sama najviac problemy

jdjn

Typical: vdaka za relevantnu odpoved. Ale ako moze byt otec zaslepeny a syn triezvy? Ja ho mam naozaj rada, je to obdivuhodny a dobry človek. Ziadny slizaň čo sa zameriava na mlade a strieda. Predo mnou mal len rovesničky. A ano, pritahuje ma aj fyzicky, uz od prvej chvile, nemam dovod klamat na anonymnom fore. Viem, ze by si to velmi rad videl ako vymenny obchod alebo ze je to len pre €. Zjavne to ta stve, ze vravim, ze to je len jedna časť množiny toho, prečo su starši lepši.

Vyhody? typicka veta s mladym maskom? Niečo ti poviem. Ked som chodila s rovesnikom, od začiatku chcel LEN moje mlade masko, ešte ma ani poriadne nepoznal. Ale to je v pohode, ze ma chcel len do postele, lebo bol mladučky, že? A hned ze prespi tu, pod so mnou na chatu a kedy UZ. Starši su mudrejši v tom, ze vedia, ze ak nebudeš tlačiť na pilu, ziskas to mlade masko ovela skor. Mladi su hlupi, otvorene idu len po tvojom tele, vobec sa nezaujimaju kto si, čo si. Kazdy chlap chce ženu primarne na sex. Aj mlady, aj stary, NIE JE ROZDIEL. Tak sa netvar, ze mladi su s nami pre dobre srdiečko a stari skazeni uchylaci len pre naše tela a sex. Oba tabory chcu to iste. Ale jeden tabor je lepši po kazdej stranke. Čo je na tom, ze si vybereme z lepšieho tabora, ked aj vy chodite len do tych najlepšich?

markaraa: Ja neplanujem mat teraz deti, ale bolo by to mozne kedze chlap moze vzdy a ja som v plodnom veku. A ano, mohla, no nie som.

markaraa

Ako ja sa vobec necuduje, vsak by si mohla byt skor jeho frajerkou ako frajerkou jeho otca. 20 rokov je podla mna uz dost. Vsak to nebudete mat spolu ani deti

Typical

Ja tvoju situáciu chápem práveže až príliš dobre. Chceš vedieť, prečo ti jeho syn nedoniesol ten papier, čo si potrebovala? Jednoducho preto, že váš "vzťah" neschvaľuje a je mu jasné, tak ako mne, o čo tu ide, kým jeho otec je ešte zaslepený. Tak dúfajme, že pánko vytriezvie čím skôr, hoci teraz mu lichotí, že sa mu taká mladá okolo krku vešia, a rád jej pomôže, vzhľadom na výhody, ktoré to pre neho má..

jdjn

truestorybro: Otázka pre teba. Zrejme si muž. A to je jedno ake pohlavie si. Bol by si radšej na dovolenke pri mori alebo medzi olizujucimi sa ožranmi na diskoteke či pozerajuc sa na nechutnosti v kine, ktore ta ani nebavia? Mal si radšej ked ta v detstve rodičia zobrali do kostola medzi babky a moralizujucich fararov alebo ked ta vzali tam kde si to mal rad pripadne ta nechali pozerat namiesto toho telku? Odpovedz si. Uprimne. A potom prestaň byť pokrytec.

trueStoryBro

Toto hovori za vsetko....

"A ano, zalezi aj na €, lebo je rozdiel, ked ta niekto opakovane vezme na horor či do jednej krčmy, ako ked ta niekto vezme spolu s nim spoznavat svet. Pilcuk mozes ist do mna, kolko sa do mna zmesti."

jdjn

Typical: Kedze ešte študujem na dennom, kde som v škole naozaj denne a cestujem večer domov tak ANO, podla zakona som ešte nie schopna sa o seba postarat a rodičia su povinni starat sa, hoci jeden neplati a druhy sa stara len o jedlo a necha ma u neho byvat. Ostatne si aj tak platim sama z toho co som nasetrila cez prazdniny. Ty mudrlant, skus ty studovat a vracat sa večer a pritom si kupit či našetrit byt v BA. To sa dalo možno za komunizmu vo vašich zlatych časoch kedy bolo všetko za par šupov, nie teraz (a vtedy sa tolko nestudovalo na VS, max.židia). A ked si myslis, ze budem cele dni kvoli tomu zavreta s mojou toxickou matkou, s kt. sa neznesiem a moj život bude len o povinnostiach a vo volnom čase len o sedeni pod zamkom u mamičkinej sukne, tak sa velmi myliš, ako sa aj ona mylila. Moj priatel dokonale pozna moju situaciu doma a AJ PRETO mi pomaha.

njjd: do ničoho nezaťali, len vytiahli svoje predsudky a absolutne nepochopenie situacie, či dokreslovanie si. Btw, nechapem, prečo sa tu primarne rieši ten moj vztah a nie tie dovody, prečo syn reagoval tak, ako reagoval.