Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatelov syn ma nemusí, chcem nazory

Príspevok v téme: Priatelov syn ma nemusí, chcem nazory
jdjn

Viem, ze ma zaskatulkujete a odsudite, ale to mi moze byt jedno. Prejdem k veci. Mam priatela starsieho viac ako o 20r. Ja mam 23. Je rozvedeny, nie ženaty. Ma syna, trošku staršieho odo mna. Videla som sa s nim raz, aj to este vtedy, ked sme neboli s priatelom spolu, takze nepozname sa. Stalo sa, ze priatel bol mimo a niečo čo som si u neho zabudla, som surne potrebovala. Tak prosil syna, aj osobne aj cez telefon, ze nech mi to zanesie do isteho času, mal to blizko. Viem, že mal čas, no napriek tomu sa neozval a neprišiel. Mňa by zaujimali dovody, ktore ho mohli k tomu viesť. Ano, chapem z isteho pohladu. Ale čo všetko za tym moze byt?

-spoločenske predsudky - viem
-to, že mu to bolo možno blbe či trapne- viem
-to, že jeho otec travi čas so mnou vtedy, kedy by mohol byt s nim?
-kvoli tomu, ze jeho otec ma berie občas na dovolenky?
-možno sam nema priatelku?

CHLAPi, čo vás tak serie na tom, ked ma starši mladu, ked sa maju radi?

Ak si myslite, ze je to zalozene len na peniazoch, mylite sa. Starši muži ma pritahuju od puberty, hoci vtedy to bola len platonika. Nehovorim, ze v tom aj ečka nehraju rolu, ale rovesnici ma realne sexualne nepritahuju. Podla mna to je aj tym, ze mam mimoriadne zly vztah s otcom a nikdy sa o mna prilis nezaujimal, bol v zahraniči, nevyrastala som s nim. Nikdy som to neriešila so žiadnou psycho-čokolvek, neverim, ze ma dokaze sexualne preorientovat na mladych. Ked aj vidim pekneho rovesnika nedokaze byt objektom mojej tužby, max. potesi oči. Pre mna je doležite, ako sa s niekym CITIM. A to ,ze su starši zrelši, mudrejši, rozhladenejši, bohatši, galantnejši, nearogantni, bezprostredni, lepši spoločnici, da sa s nimi porozpravat, nemusim sa pretvarovat, viac si važia vašu spoločnosť, viac sa vam tešia, su štedrejši, nenahnevaju sa za kazdu blbosť, neuražaju sa neustale a nepotrebuju hrať hry typu - teraz budem na teba mily a ked sa spolu vyspime sa ti tyzden neozvem, je absolutne VYHODA. Starši muži maju LEN vyhody, nevidim jediny dovod prečo by som mala byt s mladšim. Samozrejme ale, zalezi na tom čo su za ludi. A ano, zalezi aj na €, lebo je rozdiel, ked ta niekto opakovane vezme na horor či do jednej krčmy, ako ked ta niekto vezme spolu s nim spoznavat svet. Pilcuk mozes ist do mna, kolko sa do mna zmesti.

Typical

slečne sa doma nepáči, tak namiesto toho, aby sa sama postarala o vlastné bývanie (za svoje peniaze), si nájde zabezpečeného muža - ako inak, oveľa staršieho, keďže rovesníci ešte zväčša "bývajú" v detskej izbe - a už sa teší, ako sa dostane z domu, kde nemôže žiť podľa svojich predstáv. Klasická slovenská rozprávka, no ktovie aký bude mať koniec, asi bude trvať len dovtedy, kým dotyčný pán nezistí, že slečna ho len využila, aby unikla z domu a mohla sa cítiť "dospelá".

jdjn

pre adriu: Ja nič neospravedlnujem. Iba poukazujem na to, ze to nefunguje tak ako vravia ti, čo su plni predsudkov (ako napr. ty), ze tam moze byt niečo viac a že starši muži su atraktivnejši pre ovela viac dovodov než peniaze. Dalej, ano, zabudla a som rada, ze ty si si nikdy nikde nič nezabudla. Mal mi to doniest priatel, ale nemal cas a predtym ako narychlo musel odcestovat to dal synovi - ano, mohol sa s nim osobne bavit ale nie, so mnou nemohol a to preto, že som vtedy nebola u neho. Ale prosim ta, aka je starost odniest jeden papier jednou električkou (ja som bola na jednom mieste, kde som ten papier potrebovala a nemohla odtial odist) ked on pomaha dobrovolnicky UPLNE cudzim ludom v zavaznejsich a namahavejsich veciach a ano, "robi si starosti" (vid prispevok nizsie)?

Prečo nie? Ked pre inych cudzich ludi to dokaze a jeho otec ho o to prosi, lebo on sam nemoze, hoci mi to slubil? Dovod: jeho otec ho požiadal, doslova prosil. Pani moralistka, je pekné, ked deti neposluchaju rodičov? Či v tomto pripade ano, lebo si to ta curva a zlatokopka zasluzi?

Mne by to bolo max. blbe na jeho mieste mozno, ale prečo nie, takto sa podla mna môže zachovať len človek čo niečo zavidi a rada by som vedela, že čo, preto sa to snazim zistit. Lebo stastny a vyrovnany človek dopraje. Zavistlivec a moralista či katolibansky fanatik NIKDY.

Ty si ake konšpiračky dala :D Nie, nepači sa mi, už len preto, ze je zavistlivy a zrejme plny predsudkov.

a_dr1a

Niečo mi tu nesedí. Hlavne to dlhé odovodnovanie ospravedlnovanie vysvetlovanie prečo mas mat staršieho než rovesnika ai. Ved je to dlhší odstavec ako podstata toho, čo tu chceš akože riešiť. Ďalej. Niečo si si u toho svojho zabudla a on prosil syna osobne aj telefonicky nech ti to prinesie? Však telefonicky by chápala keby bol preč ako si písala. Ale osobne?? Však to ti mohol už aj on sám doniesť a nemusel syn. A zbytočne riešiš jeho syna. Však to bolo jeho rozhodnutie. Ty to iba akceptuj. Ja byť na jeho mieste tiež by nevidela jediný dôvod ti niečo nosiť. Robiť si starosti. A je jedno ze mal čas. To je tvoj problém a blbosť ze sí si niečo niekde zabudla. Prečo by ti mal ON čokoľvek nosiť?? Povedz mi jediný dôvod argument a predstav si samu seba na jeho mieste. Tiež by si sa na to vykaslala na jeho mieste. Robiť poslicka sluhu dákej pipke svojho fotra. Však je to až smiešne. Tuk tuk. Hallo?) A keď ho tak riešiš a plus si snažíš logicky odôvodniť zdovodnit výhody mat radšej otca než jeho napr syna, aj to o niečom vypovedá. Aj to pitvanie sa v tom prečo ti to nedoniesol. Paci sa ti? Asi hej

jdjn

Napriklad: som rada, že som tu našla niekoho s podobnym pripadom. Ved my nemavame nejake rodinne večierky ani on s mojou ani ja s jeho rodinou. Matka sa so mnou nerozprava, hoci priatela nepozna, ale vie, ze je starši a kedze je to totalna katolibanka a ešte v prechode, neznesie, ze s niekym sexualne zijem, aj keby bol rovnako stary. Ta by mi chcela rozkazovat aj ako sa obliekat a pod. Ta očakavala, ze pokial som pod jej strechou budem chodit v habite a nebudem mat s nikym sex. Uz dlho sa preto obchadzame. Az teraz si uvedomujem ako moc s nou nesuhlasim, s jej vychovou a s tym ako sa snazila vzdy zahanbovat moju sexualitu. Ked som s priatelom tak sme sami alebo ma vezme medzi jeho priatelov ci znamych, ale s jeho rodinou sa nestykam. Len ma to zamrzelo, lebo su to všetko dobri ludia (jeho exmanželka, syn, aj moj priatel) konaju taku altruisticku pomoc pre druhych, nechcem konkretizovat. Ale su to mudri a dobri ludia.

Bubliii

Neviem ale nakolko sa poznas s tym chalanom, ono ak viac casu travis s jeho otcom a nie s nim (co predpokladam) tak si mu v podstate cudzia zena a nemusi ti nic.. a kedze si mu asi cudzia, nie je mu to blbe..
ale ak si sa snazila nejaky vztah medzi vami vybudovat, tak potom beriem spat

Napriklad

Dovody toho spravania neviem,ale tiez som v podobnej vztahovej situacii a chapem ta s tou pritazlivostou a spravanim. Mozno sa nejak snazit uplne vynechať z toho jeho syna a poriesit to inak.syn toho mojho sa tiez snazil vzdy vyzut z nejakej pomoci voci mne ...