Aj ja by som sa rada podelila o skusenost s HIFU, kedže som dlho vahala, či bude tato metoda pre mna vhodna a na druhej strane som nechcela zato utratit majetok. Do BA som nechcela ist, kedže pre mna je doležita hlavne kvalita a nie iba to pozlátko okolo toho, ako sa povie ....no to je jedno....hladala som hlavne odbornika, kto to už nejaký ten čas robi a hlavne vie čo robi a aj tu na Zdravie sk. som si prečitala recenzie a oslovila ma tá pani magistra v N.Zámkoch, ktorá to robi asi aj najdlhsie čo sa týka HIFU ošetreni na Slovensku. Po telefonickej konzultacii som prisla na dohodnutý termin. Robila mi celu tvar a mala som taký pocit, že sa mi venovala na 110% a nie iba hala bala. No prešla mi tvár naozaj dokladne a na tie horšie partie ako sánka aj pridala tie impulzy, či ako sa to povie, aj to prešla viacejkrát.....a všetko mi vysvetlovala. Je to profesionalka v tejto oblasti, vie poradit, usmernit, Nerobim jej tu ani nahodou reklamu, ona to asi ani nepotrebuje, ale ja som bola velmi spokojna a zato sem aj pisem, aby aj ostatne ženy vedeli. Teraz presiel asi mesiac a už začinam vidiet výsledky, hlavne okolo očí sa mi spevnila plet, vrasky miznu, ale tá sánka a podbradok ma trapili asi najviac, lebo sa mi zdalo, že cela tvar mi už klesa dole a pekne sa mi to akoby formuje a vypína....no tak či tak, HIFU odporucam. Ivett z BA