HIFU ulthera lifting

katarinamikusova

Dobrý deň, ja som bola na ošetrení 4D HIFU Ultherou v štúdiu LUMI Nitra, kde majú anglický prístroj. Výsledky sú vynikajúce.
Som veľmi spokojná.
Odporúčam.

Janka8181

Prosím Vás vedeli by ste mi dat kontakt tie vo ste boli na ošetrenie Hifu u pani v Nových Zámkoch respektíve píšete ze už robí v Tvrdosivciach veľmi by mi to pomohlo ďakujem.

silvikaP

Marus79 sa spamätajte ved ziadny krém vám neurobi lifting ani vás neomladí maximum možno vám trochu hydratuje pleť a premasťuje, keď máte suchú. No a tieto metódy hlavne Hifu je úplne prirodzená metóda, ktorá obnovuje vlastný kolagén, čiže nič umelé, práveže všetky ženy by si mali dať totok. A nie tie všelijaké botoxi a nite, po 40-ke každá žena by mala ísť na túto hifu terapiu aby sa jej ten kolagén furt tvoril. Aj ostatné metódy sú tiež dobré ale už sú to potom umele veci tak sk nebezpečnejšie. No vravím to z vlastnej skúsenosti chodím na Hifu pravidelne a som spokojná, bez toho by som už bola asi niekde v domove dôchodcov /haha, to bol len vtip/, ale proste vďaka hitu vyzerám minimálne o 10 rokov mladšie, ale bola som na to už trikrát takže treba to pravidelne chodiť,lebo v pravidelnosti je ten zázrak podľa mňa a nie v kremoch.

marus79

Nedajte sa oklamať za horibilné penaze za takéto zákroky ktoré aj tak nefungujú alebo fungujú len minimálne určite by som radšej odporučila nejaki dobrý krém odporúčam značku Farmasi, majú najlepšie krémy denné, nočné , nájdete tam pre každi vek hodné veci nie takéto blbé zákroky a veľa peňazí za to dáte a čo z toho aj tak to musíte za dva tri roky opakovať a zas a dookola ale krémy kvalitné od Farmasi vám určite pomôžu a nebudete potrebovať žadne takéto zákroky. To všetko je len biznis a keď to aj pomože niekomu možno na chvíľu. A čo potom. No ale krém to je istota.

ElenaD

Chcem reagovať na pani z Tvrdošoviec, ktorá tu neustále pod rôznymi prezývkami velebí svoj prístroj. Je to okaté. Sledujem jej aktivitu dlhodobo. Bola som vlani na ošetrení Hifu v Revúcej. Majiteľka štúdia má profesionálny prístroj. Výsledky sú viditeľné a pleť mám vypnutú. Pani zdravotníčka z Tvrdošoviec neustále hovorí o pravom Hifu a ociernuje nielen salón v Revúcej, že majú nekvalitné prístroje. Uráža a ponižuje konkurenciu. Videla osvedčenia a technické parametre ostatných prístrojov? To, že pristroj nie je z konkrétnej firmy, neznamená že je nekvalitný. Žiadny podnikateľ, ktorému sa v podnikaní darí, sa nezníži k takýmto urážkam konkurencie. Je to trápne z jej strany.

IvettzBA

Aj ja by som sa rada podelila o skusenost s HIFU, kedže som dlho vahala, či bude tato metoda pre mna vhodna a na druhej strane som nechcela zato utratit majetok. Do BA som nechcela ist, kedže pre mna je doležita hlavne kvalita a nie iba to pozlátko okolo toho, ako sa povie ....no to je jedno....hladala som hlavne odbornika, kto to už nejaký ten čas robi a hlavne vie čo robi a aj tu na Zdravie sk. som si prečitala recenzie a oslovila ma tá pani magistra v N.Zámkoch, ktorá to robi asi aj najdlhsie čo sa týka HIFU ošetreni na Slovensku. Po telefonickej konzultacii som prisla na dohodnutý termin. Robila mi celu tvar a mala som taký pocit, že sa mi venovala na 110% a nie iba hala bala. No prešla mi tvár naozaj dokladne a na tie horšie partie ako sánka aj pridala tie impulzy, či ako sa to povie, aj to prešla viacejkrát.....a všetko mi vysvetlovala. Je to profesionalka v tejto oblasti, vie poradit, usmernit, Nerobim jej tu ani nahodou reklamu, ona to asi ani nepotrebuje, ale ja som bola velmi spokojna a zato sem aj pisem, aby aj ostatne ženy vedeli. Teraz presiel asi mesiac a už začinam vidiet výsledky, hlavne okolo očí sa mi spevnila plet, vrasky miznu, ale tá sánka a podbradok ma trapili asi najviac, lebo sa mi zdalo, že cela tvar mi už klesa dole a pekne sa mi to akoby formuje a vypína....no tak či tak, HIFU odporucam. Ivett z BA

jnagyoma

Dobry den, rada by som aj ja reagovala na HIFU osetrenie,kedze pred zakrokom som dlho googlil recenzie,kym som sa odhodlala
.Nakoniec som sa rozhodla pre pani v Novych Zamkoch momentalne robi v Tvrdosovciach.Bola som milo prekvapena pristupom aj cenou ktora je hadam aj o polovicu mensia ako v BA,som druhy den po zakroku , plet je super vypnuta. Samotny zakrok trosku bolel,ak sa to da tak nazvat,pre mna to bolo skor neprijemne hlavne pri zuboch,inde nie, akoby som citala vsetky plomby, pani kozmeticka mi odporucila dat jazyk na zuby a potom bolo vsetko ok a to mam ozaj nizky prah bolesti.Takze tej bolesti sa netreba bat.Som spokojna so vsetkym ,ci uz s cenou,pristupom aj vysledkom.Pani v NZ odporucam bola ozaj mila a ukecana,aspon ten cas rychlo presiel :-)

MartinaaJ

No ja som tiez bola na HIFU a trochu som si googlila a podla mna su pre spravny vysledok dolezité hlavne pristroj nech je certifikovany a nie čínsky lacny nejaky,ale aj to ako vam to urobia, cize nie iba hala bala rychlo. Moja zmáma bola tyšim niekde v Revúcej, ze super akcia aj kozmetička bola zlatá milá, ale efekt minimalny, hladala potom pričinu a zistila, že použiva lacny stroj pravdepodobne činsky a nie originalny. Proste sa dala zlakat cenou a doplatila nato. Ja som si vela o tom zistovala a radsej som aj viacej cestovala. Na kliniky do Bratislavy som ale ist nechcela, tam sice maju kvalitne stroje, ale je to tam nehorazne drahe. Nakoniec som po dlhom hladaní a uvažovaní bola u magisterky v Tvrdošovciach,to je vlastne ten salon, čo bol predtym v N.Zamkoch, len sa pani majitelka presťahovala. Ceny ma fajn aj celkovo aj pristup sa mi páčil. Efekt zatial fajn, ale prešli iba necele 2 mesiace tak este cakam na finale. Hlavne líca mi akoby spevneli a zmiernili sa mi tie váčky, sysle. Tak či tak odporucam. Najdete tam kvalitu za rozumnu cenu a nie ziadnu naškrobenú umelú kliniku, ale prijemné prostrefie a uvolnenu atmosféru. A toto neni reklama ale moja skusenost. Každý nech si robi ako uzná za vhodné, ale ja som spokojna a odporucam HIFU, ale naozaj neni jedno ako, s čím a kde vám to urobia. pekný den prajem