nadávky vo vzťahu

Príspevok v téme: nadávky vo vzťahu
hannah515

Ahojte. Už som viac krát písala do roznych for o radu v mojom vzťahu a skúsim to znovu lebo momentálne neviem čo dalej robiť . Aspon možno mi nejaká rada pomože neviem vážne :( Ide o to že rok som vo vzťahu s jedným chalanom ktorý zo začiatku sa tváril byť milý slušný pekne sa so mnou rozprával a po troch mesiacoch čo sa ku mne nasťahoval tak začal byt ku mne hnusný. Zacal mi nadávať nikdy sa za nic neospravedlnoval a pritom toolko veci a podrazov mi urobil a ešte mi tvrdil že za to možem ja . nadával mi do prijebaných do všetkeho možného a za celý tento rok čo som s ním som jeden jediný raz bola s kamoškou naa káve a to mi vykrikoval ze sa kurvím a pod. a vykrikoval mi to veelmi dlho .tak som prestala aj chodit s kamarátkami radsej pre klud lebo to vkuse dačo mu vadilo vkuse hocijaka blbost a otáčal to proti mne že to mne vraj všetko vadí . No teraz asi dva týždne do zadu ma prvý krat udrel nie silno sice ale udrel vraj som ho provokovala a cela hadka zacala tym zase opat ze cele dni nic nerobim iba sa poflakujem čo nieje vobec pravda.. tak mi nadával do všetkeho možneho a potom padla ta facka ja som ho vyhodila z domu lenze on to odmietol vraj mam vypadnut ja a tak neodisiel nikto a sme tam spolu stale a on sa mi nikdy ani len neospravedlnil a tvári sa ako keby sa nič nestalo proste. ja mu iba odpovedám ked sa dačo opýta inak ho ignorujem a on proste vkuse sa snaži sa so mnou bavit. a ked sa s nim nebavím ešte sa oduje on na mna . Proste ja neviem čo teraz mam robit uplne som z tejto situácie nešťastná viem že takýto vzťah nechcem ale zároven viem že on neodíde lenže byt je napísaný na mna a povedal mi že si vybavi aby ho prepisali na neho takze ja neviem čo dalej teraz :( byvame v podnájme máme 28 rokov obaja .

Zuzulik8

Taketo typy poznam, tiez som mala s jednym takym do cinenia. Tam mozes argumentovat kolko chces, nikdy nic nepochopi, neuzna si chybu a bude teba obvinovat, vrieskat po tebe, klamat. Tam neargumentuj nic, nema to vyznam. Ak by nevypadol a robil problemy tak nechaj vymenit ten zamok. Neboj zbavis sa ho len musis byt silna. S takymto sa neda po dobrom.

hannah515

Ahojte . Takže prepáčte že som sa dosial velmi neozývala mala som krušné posledné dni a nemala som internet pri sebe (čo je dnes už asi divne ale čo už :D )
No takže konfrontovala som ho nech odíde s bytu že je koniec . Doslova som ho vyhodila s bytu a on ešte mna začal urážat za vsetko možné aj nemožne zacal tvrdit že klamem že si vymýslam ze mi nadáva a že som ja hnusna že mu je zo mna zle vraj že ho takto obvinujem . No mám dosť akože on ešte popiera to že mi nadáva a obracia to na mna . Proste nemám slov na neho toto dokáže ozaj hnusný človek . Ja som už ani nevedela reagovať tak som ho začala ignorovat . No a k tomu najprv mi tvrdil ze sa mam ja odsťahovať potom že sa on odsťahuje . A som zvedava co urobí lebo ja nemám žiadnu silu už niečo riesiť s nim je nemožna komunikácia . On aj ked sa cchem vkuse porozprávať a povedať mu že preco robí toto a hento tak on začne vrieskať na mna že čo si vymýslam s nim sa neda ani komunikovať . Ja dufam ze najlepsie by bolo dneska aby vypadol . Ja som teraz v práci až do večera takze zistím až večer . :(

ahjaj

podľa mňa ju vyplašilo to, že on pozná a tyká si s majiteľmi. Povedali sme, že aj tak ho môžeš vyhodiť a majiteľovi to nemôže vadiť.

mirec411

hannah,
ak dobre čítam, tak Vy žiadny problém nemáte. ...A ak máte, tak len taký, v ktorom ostávate dobrovoľne, v naivnom očakávaní zmeny hlupáka na roztomilého dobráka.
Ide Vám o život, alebo o jeden poondiaty podnájom?!
Vyberte si, čo je Vám prednejšie..., ale ak nedokážete odísť zo vzťahu, tak potom Vám chýbajú urážky, ponižovanie a facky. Teda ešte okrem jednej veci, kvôli ktorej sme dostali pomenovanie "homo SAPIENS".
Viac Vám radiť netreba. Rozhodnite sa, veď viete čo chcete, či nie?

BJ_2

hannah515 - okamzity rozchod. Treba to riesit uz v zarodku, zeny co to nechaju, sa z toho uz potom nevedia tak lahko dostat a napacha to ovela vacsie skody. Muz nesmie nadavat zene, ani ju bit, ani nesmie mat z neho strach, ze to tam hrozi. Ak to tam hrozi, treba (uz v zarodku) okamzite ukoncit vztah. Posli ho do kelu, cim skor. Toto robia agresivny a vulgarny chalani casto, ze hraju milych, aby ta dostali, ale treba ich prekuknut, a len co to zistis, odijst prec od takeho. Ver mi, bude to len horsie a horsie.

Tutanchamon_xD

Zakladateľka témy, ty máš vôbec nejakú sebaúctu ? Ty sa necháš biť nejakým chalanom a necháš si, aby ti nadával ? To akože toto znášaš hej ?

Ak mám pravdu povedať, tak nenachádzam slov. Na čo akože čakáš ? Kým ťa začne naozaj biť ? Kopni toho sráča do zadku a nech sa pakuje odkiaľ prišiel, hajzlík jeden nevychovaný. Ak sa ho bojíš zbaviť, že by robil ešte väčší cirkus, tak ak máš nejakých kamarátov, tak ich popros o pomoc. Neboj sa, s takým kreténom by si dali hneď rady a pekne by mu vysvetlili komu má na budúce nadávať a biť ho.